FIV in Ungaria 126

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Buna. Noi am ajuns la branca ursului dupa ce am incercat mai multe variante cu vitamine, SE, lasat de fumat, etc. Din 2008 a tot "experimentat" vitamine si stimulente. In vara nr "dansilor" era de 9 mil, iar acum i-au iesit 47 mil. Si mobilitate si vitalitate mai bine dar nu in limite normale. Nu stiu ce sa spun, o sa refaca spermograma la Budapesta si vedem cum iese, apoi decidem ce facem. Oricum nu intentioneaza sa ia mai mult de trei luni. Sper sa nu dispara "efectul" prea repede . Ma gandesc ca daca e tot asa, dl dr va decide sa facem tot IA si nu FIV. Om vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Ciao Fetelor!!!! Iaca pic si eu ca musca-n lapte dupa ce n-am mai dat pe acasa de o groaza de vreme!Va rog, daca aveti careva numarul lui Marika de la Debrecen,sa mi-l lasati si mie ca are sora mea nevoie de el! Va pup cu drag si va doresc succes!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Martinel chia m-am gandit la tine si la faptul ca ai facut punctie, i-am propus si eu lui Zadori dar el a zis ca mai bine asteptam ca eu am deja un copil si nu e asa mare graba, ca nu ar vrea sa imi compromita sansele ovarul dr la fiv-ul trecut a produs mai bine decat sg ar fi pacat sa fac tratamentul degeaba. Ce nu stiu eu este cam in cat timp se resoarbe un chist cu contraceptive. Tu ce faci, cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonirro

Buna seara si la multi ani!
Va observ de mult, am tot citit pe sarite diferite capitole din "FIV in Ungaria" si mi-am luat inima in dinti sa ma bag si eu in vorba cu voi. Pe 23 martie am programare la dr. Kovacs, la Budapesta. Din ce am citit am inteles ca nu voi fi singura vorbitoare de limba romana acolo in acea zi . Programarea mea este la ora 13.oo si este prima consultatie cu dr. kovacs.
Ma bucur sa fiu printre voi si succes tuturor!

tonirro voi fi si eu pe 23 martie la Budapesta la ora 11 am programare. Atunci eu voi fi in focuri pt. primul meu FIV...
daca vrei putem sa ne si intilnim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui desiderio

tonirro ,bine ai venit printre noi, iti doresc si tie multa bafta;
fetelor am primit si eu rezultatele la cariotip, sunt ok pentru amandoi - negative; de asemenea tot negative sunt si rezultatele factorului V Leiden si mutatiile protrombinice; insa mi-a iesit la MTHFR mutatie heterozigota si din pacate si pentru asta sunt putin speriata AMH 0,9. Ce parere aveti legat de acest AMH?
O zi buna

desiderio
Eu mi-am facut AMH-ul in ianuarie si este 7.5, dar am primit si un grafic unde era prezentata valoarea in functie de virsta, iar pt. mine era jumatate...
Acuma nu stiu ce sa zic, dar dr. imi zicea ca nu conteaza doar cantitatea ovulelor, ci mai ales calitatea lor, care nu poate fi masurata prin AMH.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Buna seara!

Trec si eu sa va salut si sa va incurajez...

Din pacate, nu va mai cunosc, eu am facut FIV acum 2 ani, (cu dr Zadori, Szeged) dar vreau sa va dau speranta, spunandu-va ca am o fetitza minunata de 1 an si 2 luni si astazi am tinut in mana al doilea test pozitiv...

Bebe 2 a venit neplanuit, o surpriza, un MIRACOL!!!

Mentionez ca noi am recurs la FIV + ICSI in urma unei spermograme dezastruase: astenospermie - motilitate 1% !!!!! (ati vazut bine!!!)

Asa ca fetelor, TREBUIE sa aveti SPERANTA!!! Exista cate o minune pt fiecare!!! Veti vedea!!

Va pup si sa nu va dati batute!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinaflorea

Ciao Fetelor!!!! Iaca pic si eu ca musca-n lapte dupa ce n-am mai dat pe acasa de o groaza de vreme!Va rog, daca aveti careva numarul lui Marika de la Debrecen,sa mi-l lasati si mie ca are sora mea nevoie de el! Va pup cu drag si va doresc succes!!!!!

irina, ti-am trimis pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Alsima -felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Asa este - fiecare din noi a auzit de situatii in care s-au intamplat miracole - iata , tu esti o noua confirmare. Iti multumim ca ne-ai impartasit si noua vestea

Tonirro- pai la 47 de mil de inotatori se poate intampla si natural.Doamne ajuta! F fff important progresul! Spermogramele sunt facute la acelasi laborator? (si noi tot asa am incercat mai multe variante , lasat de fumat , suplimente alimentare, etc- de-aia intreb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Alinuk - multumim frumos de preturi!
Tin pumnii pentru ET- sa mearga totul bine si lipiciosii sa se culcuseasca bine in burtika!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

salut toate fetele si le doresc multa bafta,
irina ti am trimis pm.

Mergi la inceput