FIV in Ungaria 126
Raspunsuri - Pagina 14
asb77 spune:
flory_ana - daca mai tin bine minte pe profil personal - mesaje private. Fetele care va mai amintiti..... asa e? De cand l-am activat pe al meu.... am uitat
tonirro spune:
Buna seara si la multi ani!Va observ de mult, am tot citit pe sarite diferite capitole din "FIV in Ungaria" si mi-am luat inima in dinti sa ma bag si eu in vorba cu voi. Pe 23 martie am programare la dr. Kovacs, la Budapesta. Din ce am citit am inteles ca nu voi fi singura vorbitoare de limba romana acolo in acea zi . Programarea mea este la ora 13.oo si este prima consultatie cu dr. kovacs. Ma bucur sa fiu printre voi si succes tuturor!
daniela76 spune:
buna, LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR
urez bafta multa fetelor care sunt in plin tratament si o primavara cu multe teste pozitive.
si acum incep si eu cu intrebarile
am sunat la clinica din Szeged si am vorbit cu doctorul direct, si am vrut sa-mi fac o programare, el mi-a zis ca ma pot duce in a doua zice de menstra cu toate analizele la zi. Intrebarea ar fi chiar nu-mi trebuie programare, eu avand un ciclu neregulat si nu pot anticipa cand se intampla? imi va face eco intern cu toate ca am ciclu?
la prima fertilizare , facuta tot acolo imi faceam programare cu cel putin o luna inainte si chiar si asa mai asteptam o ora. Dar acum ca nu ma programeaza, cat voi astepta?
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 1 AN
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
aristica spune:
alinuk te-am ciomagit pe celalalt topic...dar eu credeam ca azi esti cu puii la purtator...hmm, oricum e bine ca-i lasa mai mult sa se divida, ca ajungeti la blasto. iata intrebarea mea; Imi iei si mie Merional? iti pun maine reteta scanata, tu-mi dai contul unde sa iti pun banutii (si poate sti si cat costa, sa-mi faci calculul, ca eu is blonda in ale aritmeticii)...si te astept eu sau sotul meu cand te intorci in bucuresti. Ce zici?
Iau reteta in seara asta, dar n-am scaner acasa, asa ca abia maine dimineata o pot scana.
Mi-a venit asa, un fel de spotting si uite ca m-am lungit cu declararea oficiala a primei zi de ciclos si ma incadrez pentru merional.
Desigur, daca este alta persoana in Ungaria, care-mi poate lua si mie Merional cu reteta scanata din ro, care se intoarce urmatoarele zile in Bucuresti, va rog, nu ezitati sa-mi spuneti
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
aristica spune:
samirutooo observi ca e posibil sa ma incadrez cu merionalul luna asta?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
alinuknuknuk spune:
aristico, am un embrio deja care zice dr. ca se divide bine si ca vrea sa il duca pana vineri in stare de blasto.., apoi ar mai fi unul cu semnul intrebarii pe care il mai tine pana maine, pentru ca azi a dat ceva semne. daca pana maine nu e ok, asta e, cum o vrea Dumnezeu.
despre merional, da, iti pot lua, dar eu voi ajunge la Bucuresti cel mai devreme duminica seara, pentru ca voi sta doua zile dupa ET. Si ET mi-a zsi dr. ca va fi vineri.
daca nu e tarziu zi-mi, si-ti iau.
caut sa vad si pretul ca nu mai stiu, si postez mai tarziu.
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011
aristica spune:
Sar-mana! Fug la doctor sa iau reteta si vad ce zice: daca incep sa ma injectez luni, e o.k. Acumaaa, intrebare de fivoasa care n-a avut blasto: n-ar trebui ca traseul sa fie embrioni-blastociti-morule cam la fel? Adica celulele sa se divida cam in acelasi mod? De unde iese aceasta diferenta de o zi? Ca e o diferenta foarte mare...sau de aici vin gradele embrionilor (1, 2, etc)?
alinuknuknuk spune:
pai din cate stiu eu, blasto este la Z5, morula este la Z4...si embrio la Z3
vineri ar fi morula..spre blasto..depinde cat de repede evolueaza..in fine nu-mi mai pun intrebari pt ca dr. mi-a zsi cu siguranta azi ca vrea sa il tina pana vineri si atunci sa mi-l puna ca sunt sansele mai mari de a ramane..
cum nu sunt dr. nu-i pun la indoiala cunostintele si nici experienta
eu doar ma rog sa fie bine, oricum ar fi!
merional este 1931 fr/75UI.
acu faza tare e ca nush unde as putea sa scot eu reteta la imprimanta....ca sa o duc la farmacie...sa-mi zici cum ma descurc aici!
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011
alinuknuknuk spune:
luisand ai PM activat? sa-ti mai dau detalii despre preturile medicamentelor. Eu nu mai avem bonurile dar azi le-am luat de la o fata de aici.
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011