FIV in Ungaria 126
Raspunsuri - Pagina 13
adijo spune:
Ramy, ne poti detalia , te rog, ce tratament homeopat ai urmat tu si sotul tau? Si eu am ovare polichistice , ovulatie inexistenta, am 2 Fiv-uri nereusite( din care unu cu Tandor!) si nu mai stiu incotro s-o apuc..
ramymar spune:
Fetelor cu mare drag va raspund tuturor.Va dau adresa mea de mail.tzucu_ramo@yahoo.com.Scrieti-mi pe mail, cele care vreti sa ma intrebati lucruri mai personale.
ramymar spune:
Ca sa va detaliez tratamentul homeopat.......nu cred ca as putea, pt. ca in cele 9 luni de tratament am luat ffffff multe remedii homeopate si nu le mai tin minte.Cert e ca rezultatele au aparut rapid.Dupa primele 2 luni de tratament mi s-a reglat ciclul.Eu de cind ma stiu am avut ciclul dereglat mai mult dupa inceperea tratamentului pt. bebe imi venea la 40 zile ba chiar la 60 cind avea el chef.
Sotului meu , progresiv i s-a marit nr. de sermatozoizi.Asta mi-a dat mare incredere in acest tratament si am continuat si chiar am inceput sa sper.
Daca credeti ca ati dori sa incercati, ar trebui sa va vada un medic homeopat, nu merge asa .......sa luati dupa ureche.In oradea eu pot sa va trimit la medicul meu.In alte orase...sunt si acolo cu siguranta medici homeopati.Eu de atunci am ffffff mare incredere in acesta terapie si de cind am ramas insarcinata nu am mai luat nici un fel de medicament decit vitaminele prescrise de ginecolog, in rest doar homeopat.Sunt fericita ca mai exista si alceva nu doar medicamentele clasice care pe mine m-au dezamagit.
tannoo25 spune:
Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc un 8 Martie special.
ramymar spune:
asb77-eu sunt noua pe aici si nu stiu cum se activeaza un PM.Poate ma ajuti tu.......
martinel spune:
alina, ce-ti fac copilasii, cum sunt?
mie abia azi mi i-a pus la fecundat pt ca bioloaga a considerat ca nu erau suficient de maturi ieri, sper sa fie ok ca au stat asa o zi, a mai fost cineva in situatia mea, ma poate ajuta cu un sfat?
Gyongyi, nu am mai avut curaj sa intreb nik la telefon, in caz ca intri pe forum imi dai mai multe detalii?scz daca te stresez, dar...ma stresez si eu ca oricine isi doreste un bb.ms mult!
atelocin74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui martinel alina, ce-ti fac copilasii, cum sunt? mie abia azi mi i-a pus la fecundat pt ca bioloaga a considerat ca nu erau suficient de maturi ieri, sper sa fie ok ca au stat asa o zi, a mai fost cineva in situatia mea, ma poate ajuta cu un sfat? Gyongyi, nu am mai avut curaj sa intreb nik la telefon, in caz ca intri pe forum imi dai mai multe detalii?scz daca te stresez, dar...ma stresez si eu ca oricine isi doreste un bb.ms mult! |
Crisina draga mea , mai mult de atiti cit mii sa spus nu pot sa-ti spun ,poate Alina i-ti zice mai multe ca ea are pe una din fete care nu numai ca ia pus a doua zi la fertilizat ci ca i-ii s-au ferilizat si divizat in a 3-a zii, si a facut Embrio transferul.
Eu am avut cazuri multe asemanatoare tie si a fost ok , dar eu cred ca e si mai bine cind i-ti zice una dintre fetele chiar in cauza ,,,,nu de alta dar poate o crezi si mai mult .
alinuknuknuk spune:
draga mea Cristina,
si la mine un ovul era fecundat, dr. mi-a zis ca dimensiunile lui sunt ok si acum asteapta sa se divizeze.
mi-a zis de un al doilea ovul care nu era suficient de matur (cred ca asa cum e la tine) si mi-a zis ca maine imi da statusul despre el.
cel de-al treilea mi zis ca nu crede ca se mai poate fecunda ca era prea mic.
cum Gyongyi deja a scris, colega mea de suferinta a avut 4 ovule si nu se fecundasera nici unul a doua zi. Vineri a avut punctia si sambata nu erau fecundati.
Luni in schimb 2 dintre ei se si fecundasera si divizasera, si i-au si facut ET.
cred ca nu trebuie sa intri in panica..asteptam pana maine sa vedem cum evolueaza.
si eu sunt cu sufletul la gura, mai ales ca doar de 1 stiu ca e bine, si sper sa evolueze nu numai el dar si celalalt mai puternic.
nu ne ramane decat sa avem rabdare, desi in momentele astea...tocmai rabdarea ne lipseste.
pup
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011
martinel spune:
Gyongyi , Alina, ms mult. si eu stiam de cazuri in care s-au pus la fertilizat si nu s-au fertilizat, sau nu s-au divizat, dar nu stiam de cazuri in care s-au pus a 2-a zi la fertilizat.
Alina, te referi la cealalta Alina de la bucuresti care a facut punctia vineri?
alinuknuknuk spune:
nu draga mea, ma refer la fata aceea miniona care era cu mine..nu stiu daca ti-o amintesti cu parul mai scurt.
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011