FIV in Ungaria 126
Raspunsuri - Pagina 12
martinel spune:
alinuknuknuk, esti p-aci? cum te simti, ca eu ma simt ca un balon?am auzit ca ai "produs " 3, felicitari, asteptam vesti cu privire la evolutia lor!!!
ramymar spune:
Am uitat cel mai important lucru.Nu as fi reusit fara ajutorul lui Dumnezeu.Am fost la cit mai multe masluri, am tinut posturi si m-am rugat mult.Am crezut cu adevarat ca Dumnezeu o sa imi ajute si o sa imi dea un bebe.
alinuknuknuk spune:
martinik
pai da am trei doi ok si unul mai amarat
maine la 11 merg sa vad cum au evoluat. mi-a zis dr. de ET pe vineri.
si burtica mea este balonel..si ma doare de imi vine sa ma urc pe pereti. am luat un nurofen forte pt dureri..ca mi-a zis dr. ca pot lua analgezic.
stiti faza cea mai funny? toate cele 4 spermograme ale lu barbatamiu adunate nu cred ca dau egal cu cea de azi, de concentratie nu mai mai vorbesc.
e posibil sa fie si urmare a medicamentelor luate..si aici Tannoo sa traiesti , ca pe tine te-am copiat
Doamne ajuta sa fie evolutia buna maine!
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011
flory_ana spune:
LA MULTI ANI!!!! DE 8 MARTIE
Va doresc sa aveti parte de o zi minunata, plina de caldura...sufleteasca, in asteptarea micutilor nostrii!!!!
Sa uitam pt. o zi de problemele noastre si sa fim fericite...pt. ca vor veni si copiii nostri cu siguranta!!!
flory_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asb77 ramymar - iti activezi te rog PM. As vrea sa te intreb cate ceva in particular. |
asb77 imi poti spune si mie cum se activeaza PM???
Si daca tot sunt aici cum as putea sa-mi personalizez semnatura??
Scuze, dar sunt cam noua pe aici...
dragoste777 spune:
Ramy
multumim de experienta ta slava Domnului ca ai reusit
poti sa ne spui ce tratament homeopat ai urmarit?
bafta fetelori in focuri
si la multi ani de 8 martie
luisianadsd spune:
alinuk felicitari si tin pumnii stransi sa fie lipiciosi
LA MULTI ANI tuturor
dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"