FIV in Ungaria 126

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico,vad ca esti pe cale sa-ti reuseasca planul.
Doamne-ajuta sa iasa asa cum vrei tu.

tannoo,multumim pentru urari.
transmitei sotiei tale tot binele din lume din partea mea,o imbratisare calda si un pupic urias.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

da am PM activat.multumesc

dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimineata unguroicelor
o zi faina va doresc

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiderio spune:

tonirro ,bine ai venit printre noi, iti doresc si tie multa bafta;
fetelor am primit si eu rezultatele la cariotip, sunt ok pentru amandoi - negative; de asemenea tot negative sunt si rezultatele factorului V Leiden si mutatiile protrombinice; insa mi-a iesit la MTHFR mutatie heterozigota si din pacate si pentru asta sunt putin speriata AMH 0,9. Ce parere aveti legat de acest AMH?
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Buna dimineata fetelor, am fost vineri pe 4.03 la Zadori, ziua 2 a cm trebuia sa incepem tratamentul dar la eco a descoperit un chist pe ovarul dr, chist care a fost si la ultimul control dar dr a crezut ca este un folicul si nu i-a acordat importanta, abia acum cand a vazut ca are aceleasi dimensiuni si e in acelasi loc si-a dat seama ca e un chist. Asa ca am primit anticonceptionale si revin la control pe 18.03.
A mai patit cineve asa ceva?
Va sa aveti o primavara frumoasa si plina de teste pozitive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Desiderio despre AMH stiu ca o prietena a avut 0,16 si Zadori i-a spus ca are sanse mici sa ramana insarcinata, dar nu a refuzat-o desi are 46 ani. Cred ca ai ceva sanse trebuie sa le folosesti.
Alinuk nu conteaza cati si cum sunt, important este sa ramai insarcinata, chiar vb la clinica cu Gyongyi despre o fata care a avut un singur folicul, un singur ovocit si e insarcinata acum in 6 luni cu un baietel, te rog ,nu te stresa eu la fiv 2 in TM am avut 4 embrioni transferati si nu s-a prins nici unul.
Diana tm ce face burtica?
Gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martinel spune:

miha, noi ne-am vazut la clinica atunci cand am fost (cristina din tm sunt)si eu am fost fix in sit ta, la mijlocul ciclului la mine nici macar nu era nici chist nici nik si in z 2 aveam ditamai chistul.eu am avut norocul ca dr kriszan face punctie , asa ca l-am punctionat in z3 si tot din z3 am inceput si stimularea.am avut productie mare, chiar prea multi foliculi, dar numai 5 au fost suficient de mari pt punctie si, am obtinut 5 ovocite, din care doar unul s-a fecundat dupa 2 zile ( in ziua recoltarii nu erau sufic de maturi si mi i-a mai lasat o zi pt maturare in mediu de cultura ), iar azi acel unu s-a si divizat si maine o sa fac et-ul.sper si ma rog sa fie cu noroc si la mine si la alina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

multa bafta tuturor fetelor care urmeaza sa faca punctii si ET...sa dea Doamne Doamne sa fie toate cu noroc si la final cu bb-ei sanatosi. va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

desiderio, buna! Am inteles bine ca si tu vei fi pe 23 martie la Budapesta? Tu si flory-ana din cate retin... Eu am asa niste emotii... Am facut o IA in vara cu rezultat negativ - am aflat apoi ca sotul meu era cam sub minimul admis si n-ar fi avut nici un rost sa o facem si de doua luni tine o cura cu branca ursului. Acum cand ne-am pregatit analizele pt FIV, i-au iesit mai mult decat bine (ca nr) asa ca nu stiu ce sa mai cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Buna fetelor, ma alatur si eu grupului, am fost la o prima consultatie la Budapesta si acum astept CM ca sa incep anticonceptionalele.

Conform calculelor dupa Paste trebuie sa fiu la Kaali, iar in prima decada a lui mai am avea transferul . Am emotii- este primul FIV , insa dupa intalnirea cu dr. K ma simt optimista si increzatoare ca dr si echipa lui vor face tot ce e posibil sa iasa totul OK, am venit cu o impresie f buna de la Budapesta, sunt adevarati profesionisti.

Va doresc tuturor ce ii doresc si mie- BeBei sanatosi cat mai curand si abia astept sa ne impartasim impresii

Mergi la inceput