Martisoare cu Guta si Salam

Martisoare cu Guta si Salam | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Am citit www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Martisoare_cu_chipul_lui_Nicolae_Guta_si_Florin_Salam_0_434956696.html" target="_blank">stirea ca in Romania se vand foarte bine martisoare cu Guta si Salam si nu stiu cum sa o iau. Este pe bune? Adica se cumpara aceste martisoare pentru a face o gluma macabra sau chiar in spiritul de 1 Martie?

Va rog sa ma lamuriti.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Cat de tare! Eu chiar as cumpara cateva ca sa le ofer la shto, ashea.

Cu Mama Omida sau cu politicieni n-or avea?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Sper sa fie doar o gluma dar la noi orice e posibil. Poate pentru unii asta e spiritul de 1 Martie.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pai 1 Martie oricum e demult o alta sarbatoare comerciala, la fel ca Sf Valentin, Craciun , Paste, deci un moment bun pentru comercianti de a face bani multi,si daca lumea prefera GutaCLIENTUL NOSTRU, STAPANUL NOSTRU
sa ne fereasca DD de mai rau, ca or aparea si in manualele de istorie sau de muzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ha-ha-ha! Pai sunt pentru fanii lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii
Este pe bune? Adica se cumpara aceste martisoare pentru a face o gluma macabra sau chiar in spiritul de 1 Martie?

Mda, la fel cum se cumpara+daruiesc ditamai maimutoii de plus, cu snurul alb-rosu. Sau vaze, curele, genti, haine...orice, da' cu snur! Acum vreo 2 ani am vazut un maimutoi din ala cu barba lunga si sub barba..."surpriza pentru doamna"!!! Maimutu' n-avea chiloti, da' era dotat! Cica era "la misto"...
Deci se poate si mai rau.

Oare din cauza asta, au renuntat majoritatea femeilor sa poarte martisoarele clasice? Altfel nu-mi explic de ce de cativa ani abia daca vad cateva doamne cu martisoare la piept.
Sau martisorul nu mai e "in tendinte, must-have, fitza" sau mai stiu eu ce?...

Eu port cu drag martisoare clasice (sic!) si-i pun si fetitei mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

dupa cum a spus si Raza De Soare, din pacate tot mai putine femei poarta martisor! si se vand din ce in ce mai multe "prostii",daca le pot zice asa,mai "delicat", in loc de "clasicele" martisoare.
vreau sa spun c-am fost plecata 6 ani in Israel si-am suferit foarte mult ca n-aveam martisor de 1 martie,mai ales ca ziua mea de nastere este in 1 martie. de anul trecut din iulie,am plecat in Germania,dar de data asta am avut grija sa-mi iau cu mine un martisor. de-abea astept sa-l pun in piept marti . chiar azi m-am uitat la el...mi-este atat de drag...si ma ia melancolia cand il privesc...imi aduc aminte de copilarie,cand aveam o gramada de martisoare prinse pe bluza si pe geaca
deja m-am intins...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

O idee mai penibila nici ca se putea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

In Romania se poate intampla orice.1 martie nu mai este ce era inainte si e mare pacat

alexia_07

Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Prima data cand am citit titlul subiectului m-am gandit la un martisor facut dintr-o felie de salam si legat cu guta (sincer, atat m-a dus pe mine capul). Cred, insa, ca ar fi aratat mai bine decat cele despre care este vorba de fapt aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorikay

Prima data cand am citit titlul subiectului m-am gandit la un martisor facut dintr-o felie de salam si legat cu guta

Absolut genial

38 +

Mai avem 9 zile

Mergi la inceput