Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Am pus poza cu Alesia in pozitia in care s-a trezit intr-o dim

https://picasaweb.google.com/102088419140130800805/UiteCumMAmTrezit#

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

am gasit ceva interesant si ma gandeam sa va dezvalui si voua!
Sucul de lamâie este un bun detergent natural. Curata o larga varietate de pete...
- Pentru a face un detergent de vase: amesteca suc de lamâie cu otet, plus un albus de ou batut bine.
- Pentru a lustrui mobila: amesteca zeama de la o jumatate de lamâie cu o ceasca cu ulei de masline, agita bine, pune lichidul într-o sticla cu pulverizator si apuca-te de lustruit.
- Pentru un mobilier închis la culoare, mai adauga si câteva linguri cu vin rosu.
- Cojile de portocale si lamâie constituie un dezodorizant natural, pe care îl poti folosi în casa.
- Sucul de lamâie este foarte util la dizolvarea sapunului uscat si a depunerilor de piatra.
- Pentru curatarea covoarelor, se amesteca cu praf de copt.
Sucul de lamâie curata perfect alama, cuprul, faianta si lemnaria laminata din bucatarie si baie.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
https://picasaweb.google.com/ancamak/Februarie201102#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Pana nu demult o culcam in sac de dormit, sa nu raceasca, dar am observat ca o deranjeaza ca nu se poate misca in voie. Acum se poate misca in voie, si vezi ce face dimineata. Noroc ca noaptea nu face figuri, doar dimineata incepe activitatea cu trasul plapumioarei si invarteala in toate directiile.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Am vazut ca ne-a vizitat albinuta Maya, ce ma bucur. Poate trece mai des pe la noi sa ne povesteasca ca mai face.

Eu ma duc sa bucataresc. Un bors de curcan, o budinca de paste cu branza si un blat de tort cu mere pt maine ca e ziua printesei mari. Face 5 anisori. Sper ca piticuta sa ma lase.

Cand termin va servesc, nu scapati.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

proba de semnatura

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna ziua fetele,
harnicute si azi
eu sunt in urma cu odihna...Pit s-a trezit des azinoapte si s-a culcat si la 12.30, poate ies dintii ca ma si musca cu gingiile de zici ca imi taie sfarcurile

sunt in pana de idei ...revin pup, poate dorm un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

proba de semnatura

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Ne place,
Ne place, place, place!

Am pus ciorbita la fiert...mai spre seara cred ca fac o crema de zahar ars...asa ca iar mancam bun, da?
Vlad doarme de o ora jumatate si nu da semne ca s-ar fi saturat de somn (la cat s-a fatait noaptea, are de recuperat acum).

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Salutaere pe ziua de azi. Am baut cafeaua si salata buf iam iam...sa mai dati ..

Mai fetele am o intrebare , am inceput sa-i dau legumele piure dar d-l desi papa destul de mult tot mai vrea si tztza, pe care bineintele la prima ragaiala il da afara, voi cum procedati? Le mai dati lapte completare . Legumele pe care le papama sunt morcov + pastarnac+ cartof+ dovlecel.
De maine o sa-i pun si rosie. Cu carnea vreau sa mai asptept , o sa-i tot combin legumele.

La capitolul fructe ,hmmm mare durere nu vrea si pace , scuipa tot asa a facut si sora din dotare . Voi in fructe puneti branzica? biscuiti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

SALUTARE

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI

Tutz,Ariannahaioase fetele cu intoarcerea doua scumpete

Office si eu asi vrea sa stiu denumirea pliculetelor pt. imunitate ca sa incep sa ii dau la Ale pt. cand incepe gradi sa nu avem surprize

Oramona de cafea si mic dejun

Mari si Ana am ratat ieri bunatatile de la voi ca nu am fost acasa sa deschid geamurile recuperez eu

Annalinasi Carina dupa ce i-am dat ieri legume dupa aprox. o juma de ora a inceput sa sughite si i-am dat si titi si nu a refuzat-o

Apropo de scaun de masa si noi tot cautam sa cumparam dar voi de la cat tinp i-ati pus in scaun?sa stiu cam pe cand sa ne cumparam
Are cineva dinala de lemn? asa de mult imi plac dar nu stiu daca sunt si practice

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna fetelor!
Pliculetele se numesc RIBOMUNYL (detalii aici: http://www.efarma.ro/products.php?id=1082).

Fetelor am baut ieri 2 l de apa, azi 1l (pana acum) si "productia" e in scadere drastica! ce sa fac?

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput