Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Nikolici, la inceput si Iulia aducea tot felul de virusi de la gradi, cel mic nu a luat, dar noi eram terminati. De cateva luni ii dam niste prafulete pentru cresterea imunitatii si de 3 luni nu a mai racit, merge fluent la gradi si Slava Domnului nu au mai fost probleme caci era mai mult acasa bolnava, plus ca ne temeam si pentru sanatatea lui M. Daca esti interesata iti pot da numele medicamentului (oricum cel mai bine este sa ceri sfatul pediatrului).

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Da Meme, pls spune mi si mie ce i ai dat pt imunizare.Pb este ca K1 nu face forme urate de raceala insa K2 nu mai iese din bronsiolite.:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancamak

hai sa ne laudam.... la 5 luni avem 70 de cm si 9 kg cu ambalaj.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
https://picasaweb.google.com/ancamak/Februarie201102#

Sa stie toata lumea: chiar e maricel! Eu tocmai l-am vazut. Din pacate in afara de genele lungi si nasucul dragalas nu am vazut restul fetei pentru ca dormea si e frig afara...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186" target="_blank">Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy81
Apropo de scaun de masa si noi tot cautam sa cumparam dar voi de la cat tinp i-ati pus in scaun?sa stiu cam pe cand sa ne cumparam
Are cineva dinala de lemn? asa de mult imi plac dar nu stiu daca sunt si practice
CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Cami, noi acasa avem unul simplu de la Ikea, iar la bunici avem de lemn cu masa care poate fi folosit si cand e mic caci se pune scaunul cumva peste masa si bebele e inaltat, iar cand e mai mare se pot desparti si are si scaunel si masuta la care poate manca sau desena. Mie mi se pare util, in plus fiind si lemn e mult mai stabil.

Mergi la inceput

office am vz cu intarziere ca aiscris de prafuri.:)multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Nikolici, stai linistita, tocmai ma pregateam sa mai postez o data. Dar daca ai vazut deja mesajul nu o mai fac. Sper sa iti foloseasca. La noi a functionat foarte bine!

Mergi la inceput

office asa am zis si eu ca o sa fac, sa le tin separate dar imi este imposibil singura fiind.:(, virusul se poate transmite si prin haine, aer...etc:(
Kendrutza mea tare sufera cand tuseste, o face pana la epuizare!:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Office multumim pt. denumirea pliculetelor,eu tare mi-asi dori un scaun dinacela din lemn o poza cumva nu ai cu el ? pt. ca mie asi vrea sa imi faca un prieten de fam. care lucra la mobila si ma gandesc sa ii dau un indiciu ceva,offf imi pare rau ca scade lapticu eu ce spun e sa nu te mai strezezi atat ca poate ca de aceea e in scadere pt. ca ai baut apa si daca efectiv nu ti-a trebuit, si doamne ajuta sa vina iar lapticul cum era,esti o mama eroina ca ai reusit atata timp sa ii dai lapte de-al tau si daca a trebuit sa fol. pompa tot timpul respect din partea mea

Am schimbat si eu putin la semnatura ceva culori a fost greuu dar am reusit

Cami mami de Alexia-Ramona-27.01.2006 si de Carina-Maria10.10.10

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Mai fetelor voi cand culcati copii peste zi le faceti intuneric in cam? adica trageti draperiile?

Pe mine ma inebuneste sotul sa le trag si peste zi ca poate doarme mai bine Carina si iaca are 1ora juma de cand doarme cu draperiile trase

Cami mami de Alexia-Ramona-27.01.2006 si de Carina-Maria10.10.10

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Camy ziua o las sa doarma in conditii de zi, cu lumina naturala sau de la bec daca e mai intunecat afara. Sa invete diferentele dintre noapte si zi. Niciodata nu am facut intuneric ziua sau lumina noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy81

Mai fetelor voi cand culcati copii peste zi le faceti intuneric in cam? adica trageti draperiile?

Pe mine ma inebuneste sotul sa le trag si peste zi ca poate doarme mai bine Carina si iaca are 1ora juma de cand doarme cu draperiile trase

Exact cum zice Mihaelka. Daca iti doarme ziua mult si bine, sa vezi ce distractie e noaptea! Trebuie sa invete ca e o diferenta.
E normal sa doarma mai putin ziua. A mea de ex doarme maxim 1 ora legata ziua, iar noaptea chiar daca se trezeste sa pape doarme imediat inapoi.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput