Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Office, cam 110ml la un muls.
Multumesc pentru raspunsuri - la problema scaunului.
O noapte linistita

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/2?authkey=Gv1sRgCOPRxve_6sDkCg#
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/ZiuaMea?authkey=Gv1sRgCLHE0ayI3tSXMg#5576527918362979410

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

seara buna!
dormiti?? de la ora asta?! vaai, dar cum de reusiti? matei tocmai s-a trezit(a dormit 20 min) si acum este ff vesel. e clar! ii place viata de noapte...
la multi ani,sarbatoritilor de astazi(inca nu e 12 )!
office, pupam maiu, lulia, si pe meme a lor! sa va fie santaosi princhindeii, doamna draga!
doina, am vazut niste ochisori albastri tare frumosi!

mai vroiam sa mai zic ceva, dar neuronul meu inca e in vacanta!
pupam si o noapte linitita va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Mamici, am gasit un articol pe DC despre riscurile alaptariie exclusive a bebelusilor dupa varsta de 6 luni. Daca vreti sa il cititi il gasiti aici:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2734
Noapte buna!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

buna fetelor!

la multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi! sa fiti cu totii sanatosi si frumosi!

multumim frumos pt aprecieri si comentariile la poze, m-au bucurat mult!
am vazut si noi, la rindul nostru niste bebelusi taaare frumuseisi haiosi! tre' sa ma loghez sa-i mai vad si pe ai lui Office

Adelina, am vazut ca ziceai de operatia ta ca s-a vindecat frumos... ce sa zic, ma bucur ca e asa, dar tu ai si avantajul tineretii
intre timp mi-a venit si inspiratia sa o descriu pe a mea. nu suna prea elegant, dar arata ca o rima am dat o gramada de bani pe o crema pt cicatrici si... nu am prea folosit-o. am fost cam dezorientata in primele luni, ca sa mai am timp si de crem u ieli, cind abia reuseam sa fac un dus ca oamenii. acum parca mi-am mai revenit, si apoi promite multe eticheta aia

Azi am fost la socrii, la masa. Tudor a fost timid la inceput, apoi a stat de vorba si a ris cu bunicii. A fost tare incintat de fata de masa, ca era plastifiata si fishiia. Se infoia tot la ea, si o tragea cu minutele. Evident, toti adultii erau extaziati

Pupici si cafeleala placuta in grup, de dimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

Multumesc pt raspunsuri. Am sunat in final pediatra, i-am dat Ioanei Panadol so oscilo... si azi a fost bine, deocamdata nici febra nu a facut si nici nu cred ca mai face, arata muult mai bine.

Office, felicitari pt bb maricel, cand te uiti acum la el cred ca uiti de cele 6 luni in care umblai cu pompa dupa tine.

Si eu inca mulg, ziua 2 sau 3 ori, 200, 240 ml la muls iar noaptea mai trage ea, oricum a scazut productia, acum o luna mulgeam si de 5 ori pe zi, dar sunt multumita trag tare sa prind 6 luni.

Eu sucul de mar (morcov nu vrea) il fac cu blenderul dau cateva secunde sa macine bine marul, pulpa "macinata" o dau prin www.okazii.ro/catalog/52157009/ikea-idealisk-presa-pentru-cartofi-otel-inoxidabil.html" target="_blank">presa de cartofi si iasa direct suc. Avem si storcator dar nu se merita sa-l folosesc pt cat suc bea ea, mai mult am de spalat dupa. Daca las marul mai mult in blender obtin pire-ul. Marul il pun cu tot cu coaja, doar acolo sunt vitaminele.

Cele care ati inceput diversificarea, ce-i dati bb-ului ca sa faca kk mai usor (la noi iasa greu si e destul de tare) am crezul ca sucul de mar si piure-ul o vor ajuta, dar vad ca inca fara rezultata. Ati incercat cu ceai de musetel?

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata.
Va las o cafeluta si ma bag la vazut poze cu bebei dulci. Pt micul dejun avem niste salata boeuf. Pofta buna!

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!!
ORAMONA multumim de cafeluta si de salata ! chiar imi era pofta de salata de boeuf!!
MARIIII cam tragi chiulul dimineata cu cafeaua!!

Noi am dormit la fel de rau,cu foiala si treziri,leganat in brate la 4 dimi... Eu sunt zombi si ea e fresh,canta si zbiara la carusel!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
ORAMONA, pentru cafea si mic dejun.
ANA, e criza...bani de cafea nu prea sunt...asa ca trag chiulul si beau de la voi (shhhhh, sa nu zici cuiva ca ma supar )
Am citit ce ati mai scris, da la capitolul lapte si cantitati...nu stiu cat am, cat ,,produc'', Vlad stie...dar sunt zile in care simt ca e mai putin (din cauza oboselii de obicei)si beau o cana sau doua cu ceai pentru stimularea lactatiei, cumparat de la farmacie cu doar 3.60lei, si ca denumire mai e scris pe cutie BEBECINA...pana acum a avut efect. Despre apa nu stiu ce sa spun, sunt zile in care beau peste 2 litri, si unele cu doar 1 litru si a fost bine...
Ma bag la privit poze de bebelusi...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata!
Multumim de bunatati!

In sfarsit am avut si noi o noapte mai omeneasca. A adormit la 23, a mancat la 4.30 si apoi la 6.45 i-am dat eu sa manance. El poate nu dorea pana pe la 7.30 insa atunci eu trebuia sa fiu disponibila pentru Bianca sa o pregatesc pentru gradi asa ca am grabit eu un pic momentul mesei.
Acum s-a trezit cu totul, a mai mancat o data si vorbeste la carusel.

Ma duc sa infulec si eu ceva.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Am vazut bebei superbi.

Am mai adaugat si noi cateva pozici.

Nici eu nu stiu cat laptic am. Oricum mult mai mult decat atunci cand foloseam pompa si dadeam si completare. Acum ca o fi din cauza bebelusei puse la treaba, ca o fi de la galactogil(pe care nu-l mai beau decat rar, dar am baut doua saptamani chiar multisor), apa, cam un litru pe zi, hai 1 si jumate, dar asta insemnand si cafea, si ciorbita , si laptic si ceai.Stiu ca e mai mult ca , daca inainte seara iesea o picatura cu chiu si vai daca strangeam de san , acuma usurel in doua min cel mult scot trangand cu mana un sfert de cescuta ca sa dizolv bioticsul.Bine, apoi ala e pe haine si nu in gurita.

Despre copiluti raciti, ma bucur ca cea mica nu a luat pana acum de la cea mare care tot a fost. Dar chiar daca ma doare, cand e racita nu are voie in camera noastra si a bebelusei. Si asa alerg toata casa, de la una la alta, dar nu mi s-a imbolnavit si piticul.

Va

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput