Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Buna seara,

Ce mai faceti? Sper ca sunteti toate bine si prichindeii sanatosi!

LA MULTE LUNITE SI ANI bebelusilor sarbatoriti astazi: Vlad, Radu si Darius!

Cristina (Office) planta ce incepea cu sch este schinduf. Dar ai grija ca e si afrodisiac

Camelia (Denis-21.06.1995 si Emanuel Nicolas-05.09.2010)

IN SFARSIT MA INTORC SINGUR
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Cine ma poate ajuta - ma uit la scaune pentru masa si nu stiu ce sa iau - am vazut unul de la chicco polly care imi place mult dar este cam scump (peste 600) si nu stiu daca se merita. Voi ce parere aveti? Ce scaun aveti pentru bebe?
Pentru mamicile cu mai multa experienta: Pana la ce varsta l-ati pus in scaun?
Sper sa ma ajutati..ca imi bat capul de cateva zile

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/2?authkey=Gv1sRgCOPRxve_6sDkCg#
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/ZiuaMea?authkey=Gv1sRgCLHE0ayI3tSXMg#5576527918362979410

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Ana, Kami va multumesc pentru raspuns!Afrodisiac imi lipsea, ca in rest era totul perfect!

Ade, stiu ca ai fost bine intentionata stai linistita!M-am cam chinuit ce-i drept cu pompa dar daca ar mai merge cate luni nu m-as supara!D-aia m-agit! Si cu siguranta si tu ai fi putut face asta dar mai bine ca nu a fost cazul!
Doina, tu cat scoti in timpul zilei?

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Eu am de la Luly un scaun simplu, fara masa, luat de la Ikea, dar mai inalt caci noi in living avem un fel de bar si trebuia sa ajunga. A stat in el destul de mult, nu-mi mai amintesc exact.Cred ca si la 2 ani o mai puneam in el, oricum de la o varsta incep sa emita pretentii si vor si ei la masa cu toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

La multi ani dragi bebei, Vladutul lui Mariuk, Darius de Adelina, Robert de danny! Pupici pt fiecare baietel :)

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina

multumim tuturor de urari!
office, poi se pare ca la tine si apa ar fi licoare magica! chinuie-te si bea mai multa, se poate! eu inainte de sarcina nici nu stiam ce gust are apa, beam doar cola non stop, dar incet incet m-am obisnuit, dar beau doar borsec plata, mi-e greata de la altele!acum dau gata 2 sticle de 2 l pe zi!
hai office ca poti!!!!!

Borsec plata rules
Nici eu nu prea cunosteam apa inaine sa alaptez, dar eu nu bausem nimica nimica. Nu prea mi-e sete niciodata
Singura modalitate prin care ma verfic - sticla de 2 litri langa pat, si pana la sfarsitul zilei trebuie sa-o termin, plus ceaiuri de lactatie (Humana fenicul) si dupe daca mananc. Eu zic ca asta-i licoarea magica.

Office, felicitari pt lungan :)
ca ai reusit sa dai la pompa timp de 6 luni. . esti de admirat.

Ioooai Ana, numai sotul sa nu te auda ca ai facut cremes, ca ma bate la cap de cand m-a luat de nevasta sa-i fac, si inca nu am reusit.

Doina1984, eu am luat Happy snack de la Chicco cu 300. Sunt super multumita, desi inca nu am inceput diversificarea.
Apropos de diversificare, dupa ce imi refuza absolut tot ( nu tu biberon cu LM, biberon cu LP, cereale cu lingurita) azi dimi se uita la noi cu niste ochi cand mancam portocale cu sotul. I-am dat jumate de felie in manuta, si a bagat-o in gurita si a inceput sa suga felia :)))) in curand nu o sa-i mai dau portocala, dar e bine de stiut ca-i place :)))

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Sar'na Tutz! De ce oare stiam eu ca cea mica a ta a inceput diversificarea?parca am vazut poze cu ea intr- un scaunel si o lingurita si repede mi-a mers mintea la mancare!

Bine, fie incerc cu apa daca toate ziceti ca-i bine! da' nu ma puneti din prima sa beau 4 l...incep si eu cu 2 l ..mai timid asa...ca n-as vrea nici sa dau p-afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Buna fetelor,

nu am mai scris de ceva timp, am fost cu botezul si pe urma prea busy cu bolile fetelor.Sunt disperata, Kendra de la o luna o tine in raceala continua, ultimele 2 bronsiolite, inca suntem sub medicatie.Nu stiu ce sa fac cu Karina, ea ii aduce crocobaurii de la cresa.Intreb si eu in special fetele care au copiii mai mari in colectivitate, cum fac cand acestia aduc virusei acasa la bebici, eu una cedez cu nervii, de o sapt de abia dorm, o plimb la vericala pe K2 sa nu se innece cu secretile din gat.:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984

Cine ma poate ajuta - ma uit la scaune pentru masa si nu stiu ce sa iau - am vazut unul de la chicco polly care imi place mult dar este cam scump (peste 600) si nu stiu daca se merita. Voi ce parere aveti? Ce scaun aveti pentru bebe?
Pentru mamicile cu mai multa experienta: Pana la ce varsta l-ati pus in scaun?
Sper sa ma ajutati..ca imi bat capul de cateva zile

Noi avem scaunul zuma de la inglessina, Karina nu a mai dorit sa stea in el de la 1 an jumate, sta cu noi la masa, e mai fun.:)

Mergi la inceput

Nikolici, la inceput si Iulia aducea tot felul de virusi de la gradi, cel mic nu a luat, dar noi eram terminati. De cateva luni ii dam niste prafulete pentru cresterea imunitatii si de 3 luni nu a mai racit, merge fluent la gradi si Slava Domnului nu au mai fost probleme caci era mai mult acasa bolnava, plus ca ne temeam si pentru sanatatea lui M. Daca esti interesata iti pot da numele medicamentului (oricum cel mai bine este sa ceri sfatul pediatrului).

Mergi la inceput

Am pus cateva poze in album!

Mergi la inceput