Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

Ma alatur Ramonei, daca mai vrea cineva, cu o cafeluta normala, una de secara si orz sau ceai verde.
La Tulcea iar fulguieste si am o groaza de spalat cu toate pomenile astea.
Pentru lactatie nu iau nimic, totul vine de la sine, poate o fi si de la problema mea cu glanda care secreta laptele. Dar cred ca putin mai multa odihna si multa apa ar putea rezolva ceva.
Ajutati-ma, va rog, si pe mine va rog sa pun niste filmulete pe Picassa.
Mi-e tare pofta de crema de zahar ars, dar n-o prind eu pe mama la mine.
O zi cat mai linistita

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
https://picasaweb.google.com/ancamak/Februarie201102#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Uite ca am uitat, de 3 nopti, fetita mea se trezeste la 4. Nu cred ca pentru papa, se trezeste, se joaca vreo juma de ora, apoi casca, eu ii dau sa pape, se mai joaca 5 min si apoi adoarme la loc. Dar se trezeste. Ea nu s-a mai trezit de la o luna pana la 6 , 8, sau chiar 11. Acum ma bucur ca nu-i galagioasa. Dar la 4 fix sau cel mult si 10 ea se trezeste. Azi noapte a dormit cu mine si cand s-a trezit am vrut sa ii dau sa pape ca sa adoarma, ce a vrut, nuuu, abia dupa vreo 20 min a papat si apoi s-a mai jucat putin si a adormit. Se joaca singurica, fara mine. Asa ca e ok. In schimb nu mai doarme dupaamiaza si ce e mai important nu se mai trezeste de 5 ori seara pana adoarme definitiv. Asa ca mie imi convine prog asta, mai ales ca apoi la 9 se trezeste.

Gata, ma mai intind si eu putin.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

neata Ce faceti,eu nu mai pot de somn si fi-mea e maraita.Tocmai a mancat piureul de fructe air acum e interesata sa se tavaleasca pe laptop.Ma duc sa pap si eu ceva cat am timp.

Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
POZE MAIA-STEFANIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata dragi mamici si bebici .

La multi ani pt bebelusii de ieri dar si pt cei de astazi, sa va dea Dumnezeu sanatate si sa cresteti mari si frumosi.

Beau cafeluta oferita de Mari (cred) si merg sa citesc din urma.

Sa aveti o zi frumoasa.

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

TUTZ nu eu am facut cremesul,ci soacra-mea!!
E super buuuun. Ea umple foile cu o crema dr Oetker amestecata cu o frisca Hulala.Iese o crema delicioasaaaa!!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Neatza!
M-am prezentat la cafea...chiar am nevoie de una pentru ca Matei s-a trezit la 3.30, a papat, dar n-a vrut sa mai adoarma pana la 5.30 - lucru care nu-i sta in fire
Multumim mult pentru comentariile la poze si va
LA MULTE LUNITZE SARBATORITILOR!!!!

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/2?authkey=Gv1sRgCOPRxve_6sDkCg#
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/ZiuaMea?authkey=Gv1sRgCLHE0ayI3tSXMg#5576527918362979410

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna dimineata de la un zombie! bietul Darius de pe la 4 s-a tot vaitat prin somn, a plans, a scremut! il doare burtica, siguuur! deci, ioc somn de la 4! nu ma plang tare ca 4 luni de zile nu prea mi-a facut figuri noaptea, decat uneori se mai trezea des la papa! doar ca mi-e o mila de el

vazut pozici cu bebei dulci si frumosi!
office, Maiu e baiat mareeee!!!Lulia, o printesa frumoasa!
oramona, ai 2 zane superbe!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina

buna dimineata de la un zombie! bietul Darius de pe la 4 s-a tot vaitat prin somn, a plans, a scremut! il doare burtica, siguuur! deci, ioc somn de la 4! nu ma plang tare ca 4 luni de zile nu prea mi-a facut figuri noaptea, decat uneori se mai trezea des la papa! doar ca mi-e o mila de el

vazut pozici cu bebei dulci si frumosi!
office, Maiu e baiat mareeee!!!Lulia, o printesa frumoasa!
oramona, ai 2 zane superbe!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

ADELINA, si al meu a plans in somn si tot de pe la ora 4...habar nu am de ce, ca nu cred ca a fost burtica...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Sar'na Tutz! De ce oare stiam eu ca cea mica a ta a inceput diversificarea?parca am vazut poze cu ea intr- un scaunel si o lingurita si repede mi-a mers mintea la mancare!

Bine, fie incerc cu apa daca toate ziceti ca-i bine! da' nu ma puneti din prima sa beau 4 l...incep si eu cu 2 l ..mai timid asa...ca n-as vrea nici sa dau p-afara!

Noi ne pozam ca ne place, si exersam. Dar nu, nu am inceput diversificarea. Am vrut sa-i dau cereale pt ca doarme ffff prost mai nou, dar nu accepta biberonul deloc, desi mai demult ii mai dadeam LM muls. Acum nimic nimic, si ma lupt cu ea pana incepe sa urle. Asa ca am renuntat deocamdata. Are nopti cand doarme 5-6-9(!!!) ore neintrerupt, si nopti cand se trezeste la 2,5-3 ore.
Ata ete. Rezistam cat putem ca nu am alte variante.

Te rog zi-mi si mie acel praf miraculos pt imunitate!

Nicolici - sanatate micutiilor, imi pare rau sa aud de pitici bolnavi, stiu si eu cum e sa se chinuie sa respire, noroc ca noi am scapat in 2 saptamani.'

Si eu ma bag la poze.
Si dupa va arat cum am gasit-o pe Julia azi dimineata in patut (apropo de nedumerirea mea - cum se invart copii in patutul lor minuscul)

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

TUTZ nu eu am facut cremesul,ci soacra-mea!!
E super buuuun. Ea umple foile cu o crema dr Oetker amestecata cu o frisca Hulala.Iese o crema delicioasaaaa!!!

ei bine al meu are pretentia sa-i fac si foile eu

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput