Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 12
vanyy2009 spune:
buna seara si de la noi
vazut si eu o parte din pozicile noi poate reusesc sa pun si eu cateva cu puiul meu ca de mult timp nu ne-ati vazut
intr-adevar petele se pot curata cu liquid de spalat vase....
LA MULTE LUNITE TUTUROR SARBATORITILOR!!!!
Mari-Mariuk spune:
Buna seara.
Nu am mai intrat dupa amiaza deoarece am avut treaba urgenta de rezolvat: pe kk lui Vlad am gasit o chestie lunga de vreo 10 cm, nu misca, dar arata ca o panglica...am sunat dr si am fugit la ea la cabinet sa vada chestia aia (toanta de mine am pus-o intr-un borcan c apa in loc sa pun in spirt)...dr m-a trimis la pediatra sa stabileasca ea ce parazit este...cert e ca nici pediatra nu si-a dat seama ce e si mi-a spus sa duc maine dimineata probe de kk la analize...c\intre timp chestia aia lunga s-a cam ,,destramat'' la un capat si e inconjurata toata de ceva vascos (asa se vede in borcan)
Deci maine dimineata nu dau cafeaua, dar nici nu ma voi prezenta prea devreme sa o beau cu voi...iar la 12.30 suntem programati la vaccinul de 6 luni.
Va si va doresc o noapte linistita.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
vanyy2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andr33aaa gata, avem poze noi in album! andreea, mami fericita de andrei (15.09.2010) |
ce baietel mare ai tu mami acoloooo..... si ce de par areeee...hehe al meu e cheliutaaaa
alynta27 spune:
Ce fac mamicile?!
Mari poate nu e ceva de speriat!
Ana admirat fatuta!
Am uitat datele de la poze. Caut sa va mai vad!
Maria si-a revenit! E un zambet. Maine ma incumet cu supica de legume!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Parola de la poze, va rog frumos!
User:septoct2010,da!?
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
pop_adelina spune:
multumim de raspunsuri ref la borcanase! acum, daca le-am primit, o sa i le dau eventual cand vom pleca pe undeva! o sa incerc marul copt sa vedem!!!cu rabdare muuulta vom reusi!!!
donna, il pupam pe Tudor sa-si revina!
Ana, Maia e o ochioasa tare dulce!
Anca, am vazut filmuletul cu Andrei, tare frumos rade, asa face si Darius, cu greu ma abtin sa nu-l musc!
andr33aaa, ai PM
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
andr33aaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vanyy2009 ce baietel mare ai tu mami acoloooo..... si ce de par areeee...hehe al meu e cheliutaaaa |
par... daaaa, areee
pop_adelina spune:
andr33aaa, eu am scris comentarii la pozici, dar am uitat ca sunt pe contu comun si nu m-am semnat! deci eu sunt vinovata de commentu cu fetita!!! e fff dulce si are trasaturi finute!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
ana_25 spune:
anca da ce dulce e Andrei cum rade !! E un scumpic si-l -am !!
Ma duc sa vad si celelalte pozici!!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol