Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello!

Azi am avut ceva aventuri legate de kk... ieri am mancat eu cam lacoma diverse chestii printre care si portocale... vreo 2... Aseara a avut un scaun cu mucus si miros cam urat, iar azi dimineata unul cu firisoare de sange . Asa ca am ajuns la dr azi, mi-a zis sa-i dau hidrasec si biotics si in cazul in care se repeta scaunele urate, sa-i dau un antibiotic, ercefuril. Pana acum, slava Domnului, nu s-au repetat.
El e foarte vesel si putin mai devreme l-am auzit pentru prima data razand in hohote spontan, fara sa-l gadil sau sa-l pupacesc

Pupam sarbatoritii zilei, sa creasca mari si sa fie sanatosi!

MARI si ANCA, ce bine ca va puteti plimba impreuna! Vreau si eu partenera de plimbare!
PITY, te-ai mutat in Militari??

La noi ziua se doarme cu lumina, noaptea pana de curand aveam o veioza discreta iar acum am renuntat la ea, ca avem un felinar in spatele casei care lumineaza toata camera.

Cand vad ce discutati voi, abia astept sa incepem diversificarea dar pe de alta parte e asa comod acum...

.................................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emylyya spune:

si eu trag draperiile ziua, insa nu de tot. las putina lumina sa intre. am observat ca asa doarme mai mult ziua. nu foarte mult, aprox 1 1/2, ceea ce mie-mi convine, ptr. ca altfel este marait pana la urmatoarea repriza de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emylyya spune:

donna, exact la asta ma gandeam si eu! abia astept diversificarea insa asa este de bine acum...ii este foame, no pb, avem laptic:-)))))

eu deocamdata am oprit sucul de fructe pana-i trece eritemul fesier.
ref la piureul de legume, voi il faceti in fiecare zi proaspat? sau ii dati si a doua zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Poze noi

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Vad ca nu sunt singura care ma mulg. Bebelul meu mananca acum la 4 luni jum de 6 ori in 24h cate 180 ml la masa. Si eu sunt speriata ca nu o sa am suficient lapte pana la 6 luni cand vreau sa incep diversificarea, dar sa vedem. Eu mananc f mult lapte , cate 0,5-1l pe zi. Lui vad ca-i merge f bine. Cantareste 7700gr(acum 2 sapt)si are 65 cm.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

chiar nu vrea sa ma ajute si pe mine cineva sa pun filmulete pe net?

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
https://picasaweb.google.com/ancamak/Februarie201102#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

anca, descarci programul picassa in calculatorul tau! o sa-ti deschida in prg picassa toate folderele cu poze si filmulete si le poti uploada direct in contul tau de picassa de pe net!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

as vrea sa incarc niste poze, nu mai reusesc sa intru. imi trmite cineva ID + parola de la albumul bebeilor, pretty please?

Mergi la inceput

Multumesc Adelina, nu ma gandeam ca este atat de usor.Dar al meu sot m-a dus intr-o mare eroare.
Drept dovada , daca vreti sa va molipsiti de ras, intrati sa ne vedeti.

Mergi la inceput

un sfat pentru inceperea diversificarii
babetelele pline de pete de suc de mar,morcov si ce-o mai fi,se curata bine cu solutie de vase

Mergi la inceput