Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 13
pop_adelina spune:
Mari, tinem pumnii sa nu fie nimic! Mami imi zice ca ar putea fi vb de limbrici, astia ar fi asa mai lungi, si nu ar fi f grav, odata depistati, sunt usor de tratat, doar ca e greu de depistat ca cica rar ar iesi afara!tinem pumnii!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
just_me31 spune:
Seara buna .
Tare greu mai pot scrie ceva, abia mai citesc .Am botezat una bucata bebelina care a fost tare cuminte dar obosita rau .Sambata s-a stricat fierul de calcat , azi am intrat in banii bebelinei si am shopinguit un philips , mai trebuie sa dau comanda la robot de pregatit papa si un scaun de masa. Am citit ca ati vorbit de scaune , eu nu stiu ce sa iau daca aveti pareri , astept cu drag.
OFFICE - legat de lapte , la mine dulciurile fac minuni
https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw
doina_1984 spune:
Buna.
Vin si eu din urma cu cititul si raspunsurile
Legat de somnul de peste zi, eu incerc sa-l fac sa doarma oriunde, adica in carut cand fac de mancare, in sufragerie, cand avem musafiri si binenteles cu lumina.
Legat de diversificare si eu am emotii, mai avem putin putin - la cum trece timpul...
Mari, pupam bebe si sa fie bine
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/2?authkey=Gv1sRgCOPRxve_6sDkCg#
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/ZiuaMea?authkey=Gv1sRgCLHE0ayI3tSXMg#5576527918362979410
doina_1984 spune:
O seara placuta si o noapte linistita
Ma bag la un film...
P.S. legat de scaune am vazut niste modele interesante de la Primii Pasi, joi ma duc prin oras sa le analizez, ca pe net nu pot sa-mi dau seama de toate chichitele
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/2?authkey=Gv1sRgCOPRxve_6sDkCg#
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/ZiuaMea?authkey=Gv1sRgCLHE0ayI3tSXMg#5576527918362979410
office spune:
Cami, voi cauta niste poze mai vechi cu scaunul de lemn si ti le trimit!
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
office spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 anaraluca bine ai venit! Eu ii dau doar o masa de legume la pranz si avem 4 mese de lp pe zi.Papa cam 180 ml la o masa,si dupa legume ii dau 160 ml. |
Ana, lumineaza-ma: adica mananca 4 mese x 180 ml = 720 ml, o masa de legume si mai mananca si noaptea???
office spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaraluca Buna fetelor, cate mese de alta mancare decat lapte le dati copiilor pe zi? Ana Radut |
Eu dimineata ii dau biscuiti cu mar sau portocala (naturale) sau combinatii de alte fructe din borcanelele Hip, la pranz jumatate de borcanel de amestecuri de legume (tot de la Hip), la gustarea de dupa amiaza un iaurt, iar seara ii mai pun uneori cereale in biberon.
Fistiq spune:
buna seara!
donna si mari, sper sa scapati fara probleme, iar rezultatele analizelor sa fie ok. eu nu inteleg totusi, de unde sa aiba bbeii astia care papa doar tzitzi, paraziti intestinali?!
noi stam cu borcanelele pt analize de kk in frigider, dar nu am mai reusit nicicum sa ajungem. ba nu obtinem proba in intervalul de timp in care lucreaza laboratorul, ba nu poate tati sa mearga... plus ca Tudor si-a revenit la normal si atunci am lasat-o si noi balta.
ana, Maia e o domnisoara superba!! si vad ca se tine binisor in fundulet pina la urma ce culoare de okisori are? tot nedefinita?
un pup maaare si dulce din partea lui Tudor! el doarme la ora asta, dar sigur o viseaza
eee, noi ne-am vaccinat azi. din fericire fara efecte secundare pina acum. nici nu a plins mult. doar cit l-a intepat, dar apoi cind l-am ridicat in brate a si tacut.
si e prima data cind venim si noi laudati pt cum a luat in greutate 380 intr-o saptamina. asta dupa ce cu o saptamina inainte slabise 20 de gr dupa viroza.
ne-a oprit de tot vigantolul si luam vit.c.
am intrebat ce parere are de faptul ca apar tot mai multi care sustin ca nu e bine sa tinem bebelusii alaptati exclusiv pina la 6 luni, pt ca se anemiaza si nu mai stiu ce. a zis ca nu e de acord, ca oricum pt a nu se anemia ar trebui sa manince carnita, ceea ce pina la 7 luni si mai incolo e contraindicat.
ei, mi-a zis ca daca vreau totusi sa incep ceva, sa astept 5 luni si sa incep cu sucuri de mar, morcov si portocala (daca o tolereaza). asta mai mult pt vitaminzare, caci nu se poate numi diversificare propriu-zis.
asadar, deocamdata stam pe loc. oricum nu as fi facut nimic pina la 5 luni, nu as vrea sa ii provoc dureri de burtica, iar la partea cu sucurile ma mai gindesc. personal as incepe cu legumele, si direct cu piureuri. pam-pam
noapte buna si somn usor in continuare!
ana_25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui office
Ana, lumineaza-ma: adica mananca 4 mese x 180 ml = 720 ml, o masa de legume si mai mananca si noaptea??? Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008 |
Stai sa te lumineze eu!! Nu,bre,Maia papa doar ziua.Nu mai papa si noaptea,chiar daca se foieste ma duc si o intorc sau o leagan putin si adoarme la loc. Dar nu-i mai fac lp,ca oricum il fac degeaba,de cele mai multe ori il arunc.Sau daca papa,mai mult de 30-40 ml nu vrea,asa ca,nu-i mai dau noapte sa pape. Si din aia 180 ml la o masa,are momente cand nu vrea sa pape tot.Cateodata mai ramana 20-30-40 ml pe care il arunc.
Noi papam asa (aprox):
8: 180 ml lp
11:legume
12:160 ml lp
16/30-17: 180 ml lp
21: 180 ml lp
Bine,orele nu sunt chiar exacte,ne mai decalam ca nu e robotel sa bage la ora fixa
Nu stiu cand sa-i dau fructe,ca sigur i-ar place. Oare are ceva daca ii dau fructe dupa-masa????
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol