Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 10
ancamak spune:
Mariuk, Vlad al tau are niste ochi de m-au hipnotizat. Eu sunt moarta dupa ochii albastri.
Piticul meu doarme foarte bine indiferent de cata lumina este in camera.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
https://picasaweb.google.com/ancamak/Februarie201102#
camisv spune:
fete si bebei,
ce m-am distrat de "intoarceri". Si Tudor se tot foieste in pat si mai nou se trezeste noaptea sa se joace (intoarceri, lovit caruselul cu picioarele). Credeam ca atunci cand creste o sa doarma si mai bine, dar el doarme mai prost.
Nici cu mancarea nu stam prea bine: mananca fructele si cerealele bine, legumele nu prea si nici fan tzitzi nu prea este. O sa vedem la controlul de 6 luni cum mai stam. I-am cumparat vitamine, dar nu am cui sa le dau, caci nu le vrea...poate stie el ceva
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze februarie
anaraluca spune:
Buna fetelor,
E prima oara cand scriu aici desi am si eu o bebelina de 5 luni si jumatate nascuta pe 19 septembrie.
Am o intrebare:cate mese de alta mancare decat lapte le dati copiilor pe zi? Eu ii dau o singura data, la pranz un piure ba de legume ba de fructe. In rest mananca si ziua si noaptea numai tzitzi la cerere. O imbrac cu body si haine de 9 luni. Nu stiu cate kg are acum dar la 4 luni avea 6,850. Oare sa ii dau inca o masa seara?
Multumesc,
ancamak spune:
Bine ai venit!
Noi la 4 luni aveam 7,600 kg cu hainute, dar noi inca nu papam altceva decat san.
pop_adelina spune:
nici eu nu-i trag draperiile! am incercat de cateva ori, nici o diferenta la dormit! tot putin doarme daca il pun in patut! azi a dormit 2 ore legate, dar in brate la mine!!!
dupa multe bleah-uri la cereale, morcov si azi chiar si la morcov crud cu mar si cereale, ceea ce ieri a papat binisor, azi am deschis un borcanel de mar...i-a placut tare bine, deci cred ca ii voi mai da, daca nu se va razgandi si nu-i va mai placea! eu am primit o cutie mare de borcanele, de tot felul, sunt din italia,"nipiol" se numesc! am citit etichetele, am tradus cu aj dictionarului, sunt cica naturale, la ingrediente scrie: mar(92%), zahar, amidon de porumb, suc de lamaie concentrat, vitamina c! alea de la hipp sunt mai naturale?
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
andr33aaa spune:
Adelina, eu incerc sa evit zaharul cat de mult se poate, e clar ca zaharul nu-i ofera nimic acum (si nici mai tarziu). Tot sper ca Andrei nu va manca zahar cel putin pana pe la 3 ani... ramane de vazut daca se poate. Dar acum, la cateva luni, se poate. Cu rabdare, o sa accepte si marul simplu. Borcanasele de la Nestle pentru 4 luni nu au zahar adaugat, iar cel de pere este dulce. Poti sa incerci sa il amesteci cu un mar crud sau copt. Si cele de la Hipp sunt mai naturale, din cate stiu (n-am cumparat).
Aaaa... mi-am amintit, parca voi aveati problemute cu kk. Para face purgatie, ai grija. Poti sa incerci caise, sau alte chestii un pic mai dulci. Desi e posibil sa refuze nu pentru ca nu e dulce, ci doar pentru ca nu e obisnuit cu gustul.
camy81 spune:
fetele pt. raspunsuri
Azi a dormit 2 ore Carina dar cu draperiile trase si cred ca maine nu i le mai trag asa ca sa se invete sa doarme oricum cum ati spus voi
Eu azi nu mai intru ca am de facut baie la 2 fete cucuiete si eu
noapte buna
Cami mami de Alexia-Ramona-27.01.2006 si de Carina-Maria10.10.10
POZE
ancamak spune:
Nu prea mi se pare in regula chestia asta cu zahar si amidon, dar daca stam stramb si gandit drept nu stiu cat de "naturale" sunt si aceste legume pe care le dam bebelusilor.
ana_25 spune:
Si eu mai trag putin una din draperii,pt ca am patutul langa geam si cateodata ii bate soarele in ochi.Dar trag draperia doar putin,nu fac intuneric in camera.
Cat despre borcanele,poate o sa-i dau cand plecam undeva,ca asa ii fac eu papica.Imi place sa-i pregatesc eu legumele.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
ana_25 spune:
anaraluca bine ai venit! Eu ii dau doar o masa de legume la pranz si avem 4 mese de lp pe zi.Papa cam 180 ml la o masa,si dupa legume ii dau 160 ml.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol