Bucurestiul pentru un copil de 8 ani
Buna,
Intentionez sa ajung in we urmator (4-6 martie) in Bucuresti cu baiatul meu cel mare (8 ani). Ce imi recomandati sa vizitam? Vom ajunge cu siguranta la teatru, (din pacate nu vom ramane decat pana duminica, deci nu vom prinde Micul Print, dar poate vineri sau sambata seara gasesc ceva frumos pentru el). A vrea insa sa ne petrecem in mod placut timpul, adica cele doua zile (vineri si sambata).
La Antipa e frumos? Imi amintesc de cand eram eu mica, dar...
Oare MTR-ul e pentru el?
Va rog, daca aveti sugestii sau stiti - pe testate - ca ceva anume din ceea ce se intampla in Bucuresti in aceasta perioada are lipici la copii, imi recomandati...
Raspunsuri
desprecopii spune:
Buna, Andrei, baietelul meu de 10 ani a avut momente placute la cateva muzee in Bucuresti.
A vazut Muzeul Antipa, Muzeul Aviatiei si Muzeul Militar. In mod special Muzeul National de Geologie i-a placut.
Nu l-a impresionat deloc Muzeul Trenurilor si Muzeul Pompierilor.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Androix spune:
Antipa va fi super, dar e inchis inca pentru modernizare. Pana prin aprilie.
Muzeul militar e frumos, noi l-am vazut de vreo doua ori, pacat insa ca dioramele sunt vechi si angajatii muzeului nu dau drumul la efectele sonore si vizuale decat pentru grupuri mari de copii.
Muzeul aviatiei iar e foarte frumos si interesant pentru un baietel.
Mai e un curs de pictura daca e interesat la muzeul de arta: http://www.mnar.arts.ro/web/Programe-pentru-public/CURSURI-DE-PICTURA-43 si puteti sa si vizitati cu ocazia asta.
Muzeul de istorie iar ar putea sa-i placa, daca se da in vant dupa arme si monede vechi de aur. ![]()
In rest activitati organizate nu prea stiu din pacate. Nici ai mei nu-s prea umblati in weekenduri, hmmm trebuie sa fac ceva...
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
Theiuta spune:
Daca sunteti sportivi, puteti merge la patinoarul din Drumul Taberii. Se inchiriaza patine, nu e aglomerat si e minunat. Noi am fost azi, din nou!
Theiuta
Mami si Nicolas[bobocel de clasa I
]
"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni
Sanatosi sa fim!
Androix spune:
Am mai sapat pe net. Poate v-ar placea o vizita la fabrica de ciocolata 
Din pacate vad ca rezervarile se fac incepand cu 7 martie. Dar poate mai ajungeti, sau poate mai e cineva interesat:
http://www.fabricadeciocolata.ro/
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
Raza de soare spune:
Muzeul Taranului Roman, Muzeul Satului, Circul Bucuresti...si de ce nu, la Oservatorul Astronomic...sunt cateva idei.
A, eventual si o plimbare cu metroul, daca nu stie de el...![]()
Edit: acum am vazut ca veniti pe 4 martie, asadar puteti incerca si Ferma Animalelor: www.fermaanimalelor.ro
Distractie placuta!
Rufus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Androix Am mai sapat pe net. Poate v-ar placea o vizita la fabrica de ciocolata ![]() Din pacate vad ca rezervarile se fac incepand cu 7 martie. Dar poate mai ajungeti, sau poate mai e cineva interesat:http://www.fabricadeciocolata.ro/ www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Ce idee buna...

Rufus, Tora si iadele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
bulinuta27 spune:
nu accepta copiii sub 6 ani 
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze