Mar.Apr(166)- Bravo Andreea, Dorinut@, Speranta!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Am eliminat astazi un fel de....
...nu stiu ce. Poate o parte din dop, poate nu. Din cate tin minte din descrierile voastre, dopul trebuia sa aiba o culoare mai inchisa si / sau usoare urme de sange, la mine era ceva gelatinos, compact, dar clar.

Am iesit azi sa fac niste ultime cumparaturi - crema, bic'uri, etc - si am simtit niste junghiuri scurte in partea de jos.

Prin urmare am reprogramat intalnirea de pe 2 martie pt maine, sa vedem cat de aproape de marea intalnire ne aflam.

Tineti pumnii, pls :)

38 +

Mai avem ...maxim 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

strumphytzace ochi ai

O inghetata buna as minca si eu, ..

Legat de placinta, eu fac cu urda, sau brinza d evaci dar cu vanilie si stafide...cea cu marar banuiesc ca nu este dulce nu? Pentru ca eu cea cu varza o fac dulce, dulce...adica desert! Dara nu zici ca e cu varza, ...cine nu a mai mincat, nici nu isi da seama ce maninca...pt ca este spalata in multe ape caldute, tocata pe masina, apoi calita cu unt si zahar...apoi asezata pe foaie si facuta rulouri....deasupra unt, susan....si la final zahar vanilat.

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 35+

pai da-ne si noua reteta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Catank, , multumesc frumos pt aprecieri!!!

Ma simt foarte bine in ea ca este din bumbac si se muleaza...nu ma strange deloc, deloc.

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Catank, super burtica...si a crecut vizibil!!!

Arati foarte bine!!! Suuuper desenul!!! Ce tare, ochi albastrii ca si tine, blonda..ca si tine....etc , etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Ancuto dupa ochii astia ai mei a murit barbatu cand m-a vazut prima data si si-a spus ca trebuie sa fiu a lui si iaca sunt
Placinta cu varza face si bunica-mea, aia cu urda e bunaaaaa.... e dulce , facuta cu zahar si aia cu mac umpluta e bunaaaaaa off cum imi face eu pofte asa aiurea, pofte pe care eu aici nu pot sa mi le indeplinesc ca nici urda si nici mac sa fac placinte nu gasesc de cumparat

Ce-mi place desenul ala de pe burtica ta , are talent barbatu .. a meu nu le are cu asa ceva, acum 2 sapt cand am facut camera bubulinei nu stia cum sa ma ajute sa lipim hartia pe perete a trebuit sa fac eu tot, sa masor , sa pun lipiciul pe ea, sa tin drept ...ehh greu tare pentru el asa ceva lui sa ii dai sa citeasca multe carti de istorie, cultura si civilizatie, religii ... sau sa se uite la documentare la tv tot despre istorii si religii, arta.. de astea

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Catank, geniala burtica, asa de frumos pictata! Are talent sotul tau - banuiesc ca el a pictat? Si ce pofta mi-ai facut cu placintele tale...
Ally, e foarte frumoasa camasa, de ce sa nu fie buna de maternitate? poate doar ca nu este speciala de alaptat, dar altfel, e sexy dar nu e deloc deplasata
Strumphi, bine ca stai si tu un pic acasa! Eu mi-am propus sa stau si maine, ca oricum marti trebuie sa merg la medicul de familie si inca in vreo 2-3 locuri. Iar miercuri e sustinerea de doctorat a sotului, emotii emotii!

Camera e gata, astept sa iasa soarele maine sa pozez! Al meu sot a montat canapeaua, am fost tare mandra de el si arata tare frumusel totul.
Pupaturi tuturor, cred ca fug spre un somnic!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s35 cu un dragalas

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

alina.nBuna draguta!
Offff, e tare simplaa, numai ca ai nevoie de dexteritate.In sensul ca , ...aluatul se face din apa, sare, faina si drojdie. Facuta o coca moale...sa curga, apoi intinsa pe o fata de masa, la rindul ei presarta cu faina...

Coca va fi intinsa cu mina, foita de tigara de subtire...cit masa de mare(6 persoane) Apoi presarat peste, ulei sau unt bucatele, ...zahar, mere sau brinza cu ou si stafide dau varza murata calita inainte, sau ce doresti..depinde de gust.

Apoi trebuie rulata pina la jumatatea mesei cu ajutorul fatei de masa, ...se formeaza un rulou lung, apoi si pe partea cealalta la fel...si iese un rulou lung, dublu cit masa de lung...

Se taie in 3, pe lungime, fireste..., dupa care seaseaza in tava de la cuptor, fisie linga fisie... Dar aici e baiul, fiind foarte moale si foarte incarcata....trebuie luata rapid sa nu-ti ''curga''.

Multora le place placinata, dar nimeni din apropiatii mei nu le-a reusit, au spus ca este buna, ieftina, dar.... ai nevoie de multa indeminare si nu se baga.
Eu te incurajez!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Buna fetele!

roxy draga de tine, ...asa ma bucur ca ai scapat, mi se pare mai greu pt cele ce nasc prima data...mamicile de bb2 sa nu aruncati cu rosii, chiar daca nu seamana evolutia sarcinii si momentul nasterii cu prima experienta...dar parca e altceva, nu?

Da Roxy, ...seamana, l-am retinut bine pe sotul tau dn foto postate de tine...si cind am vazut-o pe cea mica...am spus ca e ''bucatica rupta''.

Ma bucur ca te descurci ok, ....va fi si cu alaptatul bine pina la urma...

De alergat mai alerg, astazi m-am odihnit in schimb, am avut timp si de distractie...mi-am pozat burtica, am atasat si o foto.
Una peste alta sunt ok, multam mult.

strumphy esti o furnicuta! meritai si tu ieri o placintica moldoveneasca cu varza murata, stii cu mi-a iesit? DEMENTIALA!!!

Mi-au spus vecinii ca numai din asta ar minca... Cu multa vanilie, si dulce...gen rulouri...crocante...miam, miam

Tu cum te simti astazi dupa atita roboteala?

mandreeachai draguta, te asteptam cu vesti bune!!!

simonacipmultumesc pentru gindurile bune, ... Mereu ai timp de o vb buna, o incurajare... pentru fiecare. Tare mult te apreciez. Zici ca-ti place aplica mea-fluturas Si mie!!!
Baietii ce fac? cum se simt?Matei....tot cu bubite sau au inceput sa se mai diminueze?

anaxenaregret ca te simti rau, sa-ti pui varza, sa o pisezi inainte, poti pune si un pic de spirt pe ea... Multa sanatate!

exact varza mi-am pus

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 1 zi!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

La 14.36 s-a nascut Rares Andrei ,are 3240gr, a luat 9-10, a plans imediat, e o frumusete ,sunt atata de fericita si de mandra, e o minune!!!

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Mesaj de la Andreea :

” La 14:36 s-a nascut, are 3240 g , a luat 9-10 , a plans imediat, e o frumusete, sunt atat de fericita si de mandra de el, e o minune! ,,

Mergi la inceput