Mar.Apr(166)- Bravo Andreea, Dorinut@, Speranta!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Nici o noutate de la Andreea!!!

Am pus 2 poze pe Picasa sa vedeti si voi cum ma trimite sotul la maternitate sa nasc!!!

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

sexy mami oricum e mai lunga camasa ta decat alea de mi le-am luat eu si eu nu am asa silueta cum ai tu ia sa vezi cum oi arata eu balena cu camasa scurta

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Miki ai PM!!

Hai Andreea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Strumpitz, , Crezi ca merge la spital??? Oricum la vizita imi iau halat peste. Tu cand mai faci poze?? Ca nu am mai vazut burtica de 2 sapt...de atunci cu ziua socrelei.

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

eu iar am contractii , putin dureroase sper sa imi treaca repede

toata saptamana bebe a fost foarte foarte activ dar ieri si azi abia ma rog de ea sa se miste si sa imi dea un semn ca e bine, abia abia se misca ... asa face in fiecare weekend, de parca ar sti ca weekendul e pentru odihna, cred ca ii seamana lu` tac-su ca si el cand e weekend numai ar dormi si ar sta relaxat pe canapea la tv

voi va dati seama ca maine e ultima zi din februarie si se preda stafeta de la odiseea de ian - febr la odiseea noastra de martie - aprilie?

IONY, Salo_sama , felicitas voi azi nu semnati catalogul deloc? ati nascut ?

dinora cred ca a nascut si nu a mai apucat sa intre sa ne dea de veste ca pleaca la spital sper sa revina curand cu vesti bune despre ea si bebe

_

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna fetele!

roxy draga de tine, ...asa ma bucur ca ai scapat, mi se pare mai greu pt cele ce nasc prima data...mamicile de bb2 sa nu aruncati cu rosii, chiar daca nu seamana evolutia sarcinii si momentul nasterii cu prima experienta...dar parca e altceva, nu?

Da Roxy, ...seamana, l-am retinut bine pe sotul tau dn foto postate de tine...si cind am vazut-o pe cea mica...am spus ca e ''bucatica rupta''.

Ma bucur ca te descurci ok, ....va fi si cu alaptatul bine pina la urma...

De alergat mai alerg, astazi m-am odihnit in schimb, am avut timp si de distractie...mi-am pozat burtica, am atasat si o foto.
Una peste alta sunt ok, multam mult.

strumphy esti o furnicuta! meritai si tu ieri o placintica moldoveneasca cu varza murata, stii cu mi-a iesit? DEMENTIALA!!!

Mi-au spus vecinii ca numai din asta ar minca... Cu multa vanilie, si dulce...gen rulouri...crocante...miam, miam

Tu cum te simti astazi dupa atita roboteala?

mandreeachai draguta, te asteptam cu vesti bune!!!

simonacipmultumesc pentru gindurile bune, ... Mereu ai timp de o vb buna, o incurajare... pentru fiecare. Tare mult te apreciez. Zici ca-ti place aplica mea-fluturas Si mie!!!
Baietii ce fac? cum se simt?Matei....tot cu bubite sau au inceput sa se mai diminueze?

anaxenaregret ca te simti rau, sa-ti pui varza, sa o pisezi inainte, poti pune si un pic de spirt pe ea... Multa sanatate!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 35+

Mergi la inceput

ally si eu am halat mai lung pana aproape de genunchi ca nu arata balena asa bulane sexoase la toata lumea

cat despre poze, sa avem pardon, acum o sapt a fost ziua soacrei, vrei s-o faci mai batrana decat este ? deci pozele din albumul meu in rochie de la ziua soacrei sunt de exact acum o sapt o sa fac niste pozici si cu burta de acum, lasata ... dar sunt in pijamale inca ma paste un somn dar stau treaza ca sa astept vestile de la Andreea

_

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

s-a facut 2 si ....oare o fi intrat andreea in operatie????!1!
mama ce ma enerveaza asteptarea asta....de asta imi e si mie teama. cand am fost la monitorizare era o fata internata la 7 si nici pana la 10 si ceva si deja se enervase ff rau ca nu mai venea nimeni dupa ea sa o ia la nascare

danielle la mine e vb de sot 39aani care se coboara la o minte de 6-7 ani si fimea de 11 daca-i vezi cum fac si cum se bat se musca se ciupesc isi dau degetele pe spate imita diferite personaje , voci....iti vine sa pleci de acasa cnd ii apuca...acum intelegi de ce nu ii pun sa se pupe....mai bine-i linistesc eu pe amandoi, ca vin si se parasc la mine ca la gradinitza

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....37 cronologic....AM INTRAT IN LUNA A-9-AAAAA
doar 8 zile mai sunt pana la mare intalnire

deea,stai ca am incurcat borcanele nu stiu de ce aveam impresia ca ai doo printese pe langa tine,scuzele mele

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

catank, am vazut poza cu burtica pictata pana sa spui tu de ea in mesaj, ca tocmai verificam ce poze noi mai sunt in fiecare album si am dat peste burticuta ta si ce mami fericita esti tu, radiezi de fericire

si daaaa... vreau si eu o placinta eu as manca una cu urda si marar si una cu mac de astea ai facut ?

eu dupa cum spuneam, ieri am fost la inghetata si azi voiam sa ies sa mai cumpart ce am ramas pe listuta dar nu ma mai duc nicaieri azi ca ne-am trezit tarziu si astept mesaj de la Andreea si trebuie sa fiu calare pe laptop sa dau de veste, eu si ally suntem de garda, care e prima la pupitru in rest, bebe doarme cred ca se misca cu incetinitorul azi , dar si ieri la fel a fost ... si m-au apucat niste contractii cred ca ma cam doare cand se face tare burtica, dar sper sa treaca repede

_

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

strumphytzace ochi ai

O inghetata buna as minca si eu, ..

Legat de placinta, eu fac cu urda, sau brinza d evaci dar cu vanilie si stafide...cea cu marar banuiesc ca nu este dulce nu? Pentru ca eu cea cu varza o fac dulce, dulce...adica desert! Dara nu zici ca e cu varza, ...cine nu a mai mincat, nici nu isi da seama ce maninca...pt ca este spalata in multe ape caldute, tocata pe masina, apoi calita cu unt si zahar...apoi asezata pe foaie si facuta rulouri....deasupra unt, susan....si la final zahar vanilat.

Mergi la inceput

allyesti o pustoaica tare frumusica si sexoasa.
Asa mama...asa fica....pai de ce sa nu mergi asa? Am si eu una la fel...doua mai largute...si halatel un pic mai lungut...si subtire.

Te aranjeaza perfect, depinde cum te simti tu, daca te stringe ...sau o simti incomoda. Tu sa te simti bine!

Mergi la inceput