Club chic (44)
Raspunsuri - Pagina 9

manumanu spune:
ROSE, tu ce ai alege intre Bellodgia si Fleur de Rocaille?
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manumanu ROSE, tu ce ai alege intre Bellodgia si Fleur de Rocaille? mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
Fleur de Rocaille am mirosit doar pe hartie si mi-a cam placut, dar ca sa le compar ar trebui sa-l testez si pe piele.
Bellodgia in schimb am si e genul de parfum pentru care a trebuit sa renunt la preconceptii si sa ies un pic din tiparul meu clasic de parfumuri. Se deschide cu o nota puternica de garoafa (desi floarea in sine nu e atat de bogata olfactiv, Caron probabil a reusit sa obtina un extract si sa-l picure in Bellodgia) si violete. E un miros dulce floral, greu, prafos, dens, foarte oldschool. Acum imi place, am facut un pas inainte cu el, mi-a deschis noi orizonturi. Ti l-am pus in fiola. Nu a ajuns inca pliculetul asa-i? :(

rose_selavie spune:
Manu, n-am observat ca ai scris pe pagina anterioara ca a ajuns plicul, abia acum am citit ....

ianka78 spune:
neatza, parfumatelor!
s-a rupt lantul de iubire cu belle d'opium! in ciuda faptului ca a fost tarnosit si batut cu pietre pe toate forumurile de specialitate si de toti criticii de parfumuri cum ca e copilul urat si fara personalitate al mamei opium, mie mi-a placut cum miroase, daaaar - exista un mare dar! - e zero barat la capitolul persistenta! m-am dus vineri si l-am testat pe piele, am dat doua pufuri consistente pe incheietura si cand am ajuns acasa (cam o ora jumatate mai tarziu) de-abia mai mirosea. asta e inacceptabil pentru un parfum YSL!

rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ianka78 neatza, parfumatelor! s-a rupt lantul de iubire cu belle d'opium! in ciuda faptului ca a fost tarnosit si batut cu pietre pe toate forumurile de specialitate si de toti criticii de parfumuri cum ca e copilul urat si fara personalitate al mamei opium, mie mi-a placut cum miroase, daaaar - exista un mare dar! - e zero barat la capitolul persistenta! ![]() |
M-am mirat eu. Am stat de-oparte si te-am lasat sa realizezi singura cat de slabut e, acelasi efect l-a avut si pe mine cand l-am testat. Nothing new-nothing special, poate doar sticla, dar ce rost are sa-l iei pt frumusetea sticlei?
Tu ai prea multa personalitate ca sa porti un parfum asa slab.

ianka78 spune:
@rose sar'-na! guilty, your honor! pledez pentru 'temporary insanity' ca al'fel nu-mi explic ce-a fost cu mine.
in alta ordine de idei, a avut cineva panthere de la cartier? poa' sa-mi zica si mie 2-3 vorbe despre el? e vintage rau? e flashy rau, in genul parfumurilor din anii '80?

rose_selavie spune:
Panthere mi-a placut, genul clasic floral, usor vanilat, i se potriveste numele de felina. E imprevizibil, am cochetat mult cu ideea de a mi-l lua, a disparut din parfumerii in cele din urma, dar e pe net. Cica mai bun ar fi Panthere Eau Legere.

ianka78 spune:
interesting! de mult ii dau tarcoale...imi place sticla, imi place numele, imi place ideea de 'pantera'. cat de mult conteaza ca numele unui parfum sa fie bine ales!

manumanu spune:
Fetelor, ce liniste pe-aici.... Eu m-am simtit cam rau in ultimele zile, si copiii au fost mucosi, vremea e cum e... de-asta n-am mai scris... Voi ce mai faceti?
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008