Club chic (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ROSE, tu ce ai alege intre Bellodgia si Fleur de Rocaille?

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

ROSE, tu ce ai alege intre Bellodgia si Fleur de Rocaille?

Fleur de Rocaille am mirosit doar pe hartie si mi-a cam placut, dar ca sa le compar ar trebui sa-l testez si pe piele.
Bellodgia in schimb am si e genul de parfum pentru care a trebuit sa renunt la preconceptii si sa ies un pic din tiparul meu clasic de parfumuri. Se deschide cu o nota puternica de garoafa (desi floarea in sine nu e atat de bogata olfactiv, Caron probabil a reusit sa obtina un extract si sa-l picure in Bellodgia) si violete. E un miros dulce floral, greu, prafos, dens, foarte oldschool. Acum imi place, am facut un pas inainte cu el, mi-a deschis noi orizonturi. Ti l-am pus in fiola. Nu a ajuns inca pliculetul asa-i? :(

Mergi la inceput

Manu, n-am observat ca ai scris pe pagina anterioara ca a ajuns plicul, abia acum am citit ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Trec repede repejor sa va salut
Noutati parfumate nu am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

neatza, parfumatelor!
s-a rupt lantul de iubire cu belle d'opium! in ciuda faptului ca a fost tarnosit si batut cu pietre pe toate forumurile de specialitate si de toti criticii de parfumuri cum ca e copilul urat si fara personalitate al mamei opium, mie mi-a placut cum miroase, daaaar - exista un mare dar! - e zero barat la capitolul persistenta! m-am dus vineri si l-am testat pe piele, am dat doua pufuri consistente pe incheietura si cand am ajuns acasa (cam o ora jumatate mai tarziu) de-abia mai mirosea. asta e inacceptabil pentru un parfum YSL!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ianka78

neatza, parfumatelor!
s-a rupt lantul de iubire cu belle d'opium! in ciuda faptului ca a fost tarnosit si batut cu pietre pe toate forumurile de specialitate si de toti criticii de parfumuri cum ca e copilul urat si fara personalitate al mamei opium, mie mi-a placut cum miroase, daaaar - exista un mare dar! - e zero barat la capitolul persistenta! m-am dus vineri si l-am testat pe piele, am dat doua pufuri consistente pe incheietura si cand am ajuns acasa (cam o ora jumatate mai tarziu) de-abia mai mirosea. asta e inacceptabil pentru un parfum YSL!

M-am mirat eu. Am stat de-oparte si te-am lasat sa realizezi singura cat de slabut e, acelasi efect l-a avut si pe mine cand l-am testat. Nothing new-nothing special, poate doar sticla, dar ce rost are sa-l iei pt frumusetea sticlei?
Tu ai prea multa personalitate ca sa porti un parfum asa slab.

Mergi la inceput

@rose sar'-na! guilty, your honor! pledez pentru 'temporary insanity' ca al'fel nu-mi explic ce-a fost cu mine.

in alta ordine de idei, a avut cineva panthere de la cartier? poa' sa-mi zica si mie 2-3 vorbe despre el? e vintage rau? e flashy rau, in genul parfumurilor din anii '80?

Mergi la inceput

Panthere mi-a placut, genul clasic floral, usor vanilat, i se potriveste numele de felina. E imprevizibil, am cochetat mult cu ideea de a mi-l lua, a disparut din parfumerii in cele din urma, dar e pe net. Cica mai bun ar fi Panthere Eau Legere.

Mergi la inceput

interesting! de mult ii dau tarcoale...imi place sticla, imi place numele, imi place ideea de 'pantera'. cat de mult conteaza ca numele unui parfum sa fie bine ales!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, ce liniste pe-aici.... Eu m-am simtit cam rau in ultimele zile, si copiii au fost mucosi, vremea e cum e... de-asta n-am mai scris... Voi ce mai faceti?

Mergi la inceput