Club chic (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Multumesc mult Carmena ! da Doamne asa sa fie!

Haideti sa va zic poanta zilei. Am citit ceva mai devreme pe un blog si de atunci tot rad.
Demitizarea Alienului...mai exact a sticlei: nu vi se pare si voua ca sticla seamana cu un pinguin? Mie da. Mi se pare acum asa comica sticla asta mov, care pana ieri era cea mai misto de pe piata, azi o vad ca pe un pinguin stilizat.

http://www.nstperfume.com/perfume%20bottles%20sep%2005/alien.jpg

si:

http://www.wallpaperweb.org/wallpaper/animals/1440x900/2005_march_of_the_penguins_012StagWS.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

La multi ani, Rose!
Multa sanatate si cat mai multe bucurii in familie de pe urma micutei printese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Azi mi-am cumparat, vorba lui sali, "citricul perfect", shalimar light. Desi l-am mai avut, il astept cu mult drag.

Saptamana trecuta am incercat doua dintre escale, dar la escale a portofino nu aveau tester, poate reusesc maine sa-l testez, asa de curiozitate...celelalte nu mi-au placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ROSE, da' ce-au avut oamenii aia cu bietii pinguini? Ei sunt asa frumosi! Adica, da, sticla de Alien e destul de urata si kitsch-oasa cu plasticul ala auriu batator la ochi, dar de ce sa "demitizam" pinguinul?

DANA, sa-ti ajunga cat mai repede Shalimarul si sa-l stapanesti cu bucurie! Sa stii ca nici mie nu mi-a placut din prima Escale a Pondichery... l-am si testat cam in graba, pe aeroport... dupa inca 2-3 testari, inclusiv pe mana, am inceput sa-l degust. Dar anul asta raman cu Eau de Shalimar si Light Blue.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Dana deci Shalimar Light a trecut de toate selectiile si competitiile la concursul "cel mai bun citric de vara"? Inseamna ca il are cu siguranta pe vino-n-coa.

Manu si mie imi plac pinguinii, mi se par dezarmant de simpatici. Uite aici am citit, jos la comentarii se dezbate si se rade pe tema asta:

http://www.nstperfume.com/2005/09/16/perfume-review-thierry-mugler-alien/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Manumanu, multumesc mult
Saptamana trecuta cand am testat Escale a Pondichery m-am tot gandit la tine, stiu ca iti place, pe pielea mea mirosea a sapun....

Nu am reusit nici azi sa testez escale a portofino, au parfumul, dar nu si testerul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Cu intarziere in ordine calendaristica:
La multi ani doamnelor si domnisoarelor.... de 8 martie

pt 09.03:
La multi ani, Rose_selavie!

Domnilor: sper ca ati putut face "fata" paharelor(sper ca le-ati ales pe cele de tuica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza doamnelor!

Sunt curioasa ce parere aveti de CH de la Crolina Herrera http://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/CH-1734.html
Mi-am amintit de el acum ... l-am incercat intrun duty free toamna trecuta si stiu ca mi-a placut mult si ca persista bine ...iar sticla arata demential!
L-a incercat cineva?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

ROSE, am primit plicul!!! revin mai tarziu cu comentarii

Mergi la inceput

Hai sa zic repede cate ceva.

Bellodgia: garoafa (foarte frumos "prins" mirosul de garoafa) plus ceva trandafir in fundal. mi-a placut "efectul vintage", adica te transporta instantaneu in trecut... foarte rafinat si special.

Montaigne: se deschide destul de dur, dar se imblanzeste imediat, surprinzator de repede, devine fin cu o nota piperata discreta.

Songes: mi s-a parut ca miroase a sapun... vintage fresh. Dar nu cred ca e asa in realitate, poate si din cauza impregnarii in hartie, pentru ca daca inspir adanc-adanc-adaaaaanc, detectez iasomia.

Nu zic inca nimic de Eau de soir, astept sa il mai miros mai tarziu.

Mergi la inceput