Club chic (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Manu multa sanatate! Ti-a placut Eau de Soir?

Eu astept sa-mi soseasca amuleta cu "otrava" Poison, o editie limitata de care ma bucur mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ROSE, Eau du Soir nu prea e genul meu... mi s-a parut un pic prea "tare" pentru un "green". Dar s-ar putea sa ma fi inselat si pe piele sa "sune" altfel... Il voi urmari.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Fetelor, ce liniste pe-aici.... Eu m-am simtit cam rau in ultimele zile, si copiii au fost mucosi, vremea e cum e... de-asta n-am mai scris... Voi ce mai faceti?

manu, iti doresc multa sanatate si puilor tai la fel!

noi am profitat de ultima zapada si am fost la Arieseni la schi cu fiul nostru. Doar el schiaza, dar cand il vad cum zboara efectiv, imi vine sa iau si eu lectii. Noi locuim aproape, doar la 50 de km.

citricul perfect pe care l-am cumparat, Shalimarul light, s-a dovedit a fi un vanilat perfect. desi primele note sunt citrice, cele finale sunt vanilate, iar eu dupa atata vanilie imi doresc pentru vara doar ceva citric.
daca doreste cineva Shalimarul light, 50 ml, nu e tester, are cutie, discutam pe PM.

Va doresc o saptamana frumoasa

Mergi la inceput

DANA, ROSE, multumesc pt urari. Deja suntem mai bine cu totii!

DANA, nu stiu daca este chiar perfect, dar un citric foarte bun mi s-a parut Eau d'Hadrien pour homme (total unisex dupa parerea mea), probabil si cel pour femme e asemanator. Poate iti trimite una din fetele care au acces la el o mostra...

Mergi la inceput

manu, am testat Eau d'Hadrien pour femme si am fost dezamagita, l-am testat pe piele. Am mai incercat ceva vanilat de la AG, la fel, a fost o mare dezamagire.

mai am putin din Jo Malone-Verbenas of Provence (acesta e un citric perfect, dar persistenta e slabuta rau) si voi mai testa cand mergem in vacanta.
tot atunci vreau sa-mi cumpar Hypnotic elixir (baiatul de la esentedelux nu il mai gaseste.
manu, tu spuneai ca l-ai vazut cu 70 de euro, nu? in aeroport?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Dana, unde pleci anul asta ???

Apropo de citrice. Jo Malone n-are nimic citricios si mult mai persistent ???

Uite peste ce am dat. Pare extrem de citric.
http://www.fragrantica.com/perfume/Accord-Parfait/Citron-Mandarine-4078.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Dana, unde pleci anul asta ???

Apropo de citrice. Jo Malone n-are nimic citricios si mult mai persistent ???

in Spania, avem acolo niste prieteni care ne pun casa lor la dispozitie, ei vin in Ro o luna(sunt de aici) si ne lasa sa stam noi. ai gasit cazare la Londra?

Nu cred sa aiba JM ceva persistent, cred ca asta e problema la parfumurile din ingrediente naturale!

Mergi la inceput

DANA, in Sephora era 70 de euro Eau Sensuelle, Elixirul era peste 80 de euro 50 ml; in aeroport nu m-am uitat la el, dar cred ca era cu cativa euro mai ieftin.

Mergi la inceput

M-am uitat si pe site la Sephora ca sa-mi confirm memoria, cam asa e, dar Elixirul e indisponibil la ei. L-am gasit aici la pret de magazin :(( http://www.strawberrynet.com/perfume/christian-dior/hypnotic-elixir-eau-de-toilette/96082/#DETAIL

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

DANA, in Sephora era 70 de euro Eau Sensuelle, Elixirul era peste 80 de euro 50 ml; in aeroport nu m-am uitat la el, dar cred ca era cu cativa euro mai ieftin.

multumesc, aici la Douglas Elixirul de 50 ml e peste 400 lei.

Mergi la inceput