Club chic (44)
Raspunsuri - Pagina 3
rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall wow, ianka, cate vezi tu in Black Orchid Mie nu prea imi place, il recunosc ca fiind bun, deosebit, dar nu se lipeste de mine. Cel putin nu acum, sunt sigura ca in timp o sa imi schimb gusturile. Am o propunere de afacere pentru voi. Ce ziceti sa facem o conferinta pe un chat pe undeva? Inca nu am gandit toate detaliile dar I'm thinking. Diseara pe la 8 sunteti disponibile sa ne chatuim un pic? |
Eu vin diseara la chat, dar sa-mi dai "adresa". Ne vedem!
manumanu spune:
Fetelor, nu stiu sigur daca voi reusi sa "ajung" la intalnirea de diseara, dar dati-mi va rog si mie adresa .
ROSE, sunt in cercetari privind parfumurile Caron... dupa experienta cu Fleur de rocaille, am devenit curioasa. Mai ales ca pe strawberry sunt niste preturi foarte bune la ele. Tu parca ziceai ca ai Bellodgia... ma atrage mirosul de garoafa... cum e? Daca ai putea sa-mi trimiti un zipbag as fi recunoscatoare... Mai sunau interesante Narcisse Noir si Nuit de Noel. Le stii?
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
rall spune:
Chat - doar puneti un nick si va duce exact unde trebuie. Eu inca nu-s hotarata asupra ideii, dar nah, discutam, ne veselim, barfim de 1 martie
A, ignorati ca se cheama 'cutremur', l-am folosit in trecut pentru altceva
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaeladm Suntem pe chat. :) Mihaela |
Am intrat, dar nu te-am "prins"
Am "prins-o" pe Rose
monia1980 spune:
Multumesc Rall , o sa- l mai testez si eu inca o data ...poate ma reorientez ...ca tot vine 8 Martie ...
rall spune:
Aseara am cam disparut subit de pe chat, cand m-am intors nu mai erati. Scuze
mihaela, am trimis plicul azi Mai aveam doar 5 zipbags asa ca am pus Escape, White Patchouli, Angel Lily, Midnight Poison si CK One 2009
Sali, o sa iti raspund la PM mai pe seara
Azi am primit plicul cu cele 30 mostre de nichate, nu va pot descrie cum miroase punga in care sunt. Efectiv nu pot descrie, dar as locui in ea daca as putea Parca s-au adunat toate fructele si frunzele si florile si bisericile din lume si au fost arse... miroase a fum si-a multe...
mihaeladm spune:
Multumesc mult, Rall. Sunt curioasa care o sa imi placa, doar Escape si Ck One le vad genul meu. Acum nu stiu cum e cu WP, daca am visat.
rall spune:
Cam cat de lunatica sunt daca am fost bulversata de la primul parfum incercat? Cred ca suna stupid rau, dar m-a cuprins asa o melaoncolie, o angoasa.. cat de multe lucruri minunate sunt pe lumea asta. Mirosind aroma aia structurata incredibil, ca o pictura, mai ca imi venea sa plang
Phuai. Imi pare rau ca nu putem fi toate impreuna sa sniffuim chestiile astea Prietenele mele lesbiene ar fi geloase pe ce s-ar auzi din camera mea
Ce am incercat e Aoud Musk (Montale) si e wow! De aproape miroase a rasina de brad + sacaz (ma gandesc ca nu stiti ce e aia, hm. Am cautat acum in DEX - cica ii mai spune colofoniu si e din rasina de conifere, mda ), daca mut mana la 1cm departare apare alta aroma, mai calda, mai aromata.. iar de la distanta e pff, amandoua combinate + o tona de alte multe minunatii. As sta langa cel mai urat si dobitoc barbat o zi intreaga, daca ar mirosi asa
Deci e primul incercat si deja am impresia ca nu mai pot trai fara el Nici nu stiam ca poate exista asa ceva.