Club chic (44)
Raspunsuri - Pagina 4
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall Cam cat de lunatica sunt daca am fost bulversata de la primul parfum incercat? Cred ca suna stupid rau, dar m-a cuprins asa o melaoncolie, o angoasa.. cat de multe lucruri minunate sunt pe lumea asta. Mirosind aroma aia structurata incredibil, ca o pictura, mai ca imi venea sa plang Phuai. Imi pare rau ca nu putem fi toate impreuna sa sniffuim chestiile astea Prietenele mele lesbiene ar fi geloase pe ce s-ar auzi din camera mea Ce am incercat e Aoud Musk (Montale) si e wow! De aproape miroase a rasina de brad + sacaz (ma gandesc ca nu stiti ce e aia, hm. Am cautat acum in DEX - cica ii mai spune colofoniu si e din rasina de conifere, mda ), daca mut mana la 1cm departare apare alta aroma, mai calda, mai aromata.. iar de la distanta e pff, amandoua combinate + o tona de alte multe minunatii. As sta langa cel mai urat si dobitoc barbat o zi intreaga, daca ar mirosi asa Deci e primul incercat si deja am impresia ca nu mai pot trai fara el Nici nu stiam ca poate exista asa ceva. |
o postare care obtine, dupa gustul meu , o nominalizare la un oscar al postarilor din CLUB , pt ca are de toate, dragoste+pasiune+drama+comedie.
inclusiv putin sex !
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall As sta langa cel mai urat si dobitoc barbat o zi intreaga, daca ar mirosi asa |
daca-mi dai vestea ca ai ramas si peste noapte, atunci chiar it's a kind of magic!
rose_selavie spune:
Rall banuiesc ca inca nu te-ai trezit din reverie la ora asta, nici eu n-as putea daca as fii in locul tau.
In filmul meu, eu cu Mr. Oud (jucat de orice parfum cu mult Oud, adica Agarwood, rasina aceea puternic parfumata) suntem in rol de adversari. Nu ne agream deloc, ne-am apropiat de cateva ori, ne-am inspirat pielea si am tras concluzia ca sub acel strat de epiderma pulseaza sange de alta rasa. Nu ma potrivesc cu nici un Oud. Dar din felul in care l-ai descris pe cel creat de Montale bag sama ca mai exista o sansa. Too bad ca nu-i in raza mea de testare.
Scrie si de restul mostrelor, neaparat!
rall spune:
Pe la 3 noaptea dl. Aoud Musk (vorba ta, Rose) m-a adus acasa, unde, inca melancolica si tulburata, am sunat un fost iubit, pe dl. Olivier Durbano Amethyst Miroase exact ca o fosta iubire, a trandafiri arsi. Ai amintirile fierbinti si pasionale date de piper, apoi amintirile calde si intime ale vaniliei... dar pe final, ramai singura, intr-o incapere intunecoasa, unde au ars florile dragostei...
Toate, pe fundal de:
http://www.youtube.com/watch?v=1U6DtxVq3u4
Am vazut ca e descris ca un 'incense perfume' - adica miroase a betisoare parfumate. Si e cat de cat adevarat, dar mi se pare foarte romantic compus...
Cine ar fi crezut ca un miros poate spune o poveste asa de complexa?
rall spune:
Revenind la cele lumesti , Sali, ai primit mailul meu?
Si, Tom Fordul de care spuneai ca are sticla razuibila, era cumva de 50ml? Ca mi se pare ca cele de 50ml sunt razuibile, cele de 100ml sunt din sticla fumurie.
camelia_daniela spune:
Doamne, Rall, ai fost mortala cu desrierile tale ... aproape ca-mi lasa apa-n gura !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
rose_selavie spune:
Annie n-am testat inca White Suede TF, poate apuc in weekend.
Azi am gasit intr-o parfumerie standard un parfum superb: Estee Lauder Private Collection Amber Ylang-Ylang...
http://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Private-Collection-Amber-Ylang-Ylang-4742.html
e altfel, isi merita banii. Se simte ambra, cu o nota de fum si lemn dulce. E un miros exotic cum n-am mai intalnit. Puternic fara a fi agresiv, parfum senzual care sopteste, nu vocifereaza . Tine de 8 ore pe piele si daca scutur parul il simt in jur...in orice caz dupa ce l-am aplicat, primele ore eram invelita in miros.
Am reincercat Mitsouko, dar despre el data viitoare.
pup toate parfumatele.
manumanu spune:
Azi am incercat pe pielea proprie HP Eau sensuelle (din mostra primita in Fr). A tinut OK cam 5 ore, apoi a inceput sa se estompeze. Acum, la 10 ore, nu se mai simte aproape deloc. Poimaine dau cu Extrait
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008