Club chic (44)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Vreau sa spun "....cu toate ca arborele de Sequoia (sau mai bine zis de SeCOIa) sta in prim plan, sosetele albe fac toata poza".

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

nu stiu ce (mi) se intampla da' eu nu reusesc deloc sa razbat cu privirea in planul secundar ca sa-i vad sosetele!
cred ca am probleme cu focusarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Speranta mea e ca Mugler sa se potoleasca cu joaca cu steroizii si sa treaca la lucruri serioase, de exemplu sa revina la conducerea casei de moda Mugler si sa scoata un parfum demential cat mai repede! Si daca e cuminte, ii fac vanzare si-mi iau un corset pe care numai el il face atat de bine.

Pana atunci il pedepsesc pentru pozatul in posturi insolite ( sosetele albe sunt un no-no in moda ) comandand cateva mostre By Kilian. Apropo de Kilian, ia sa intorc fila si sa va prezint un ginerica admirabil. Un domnisor spilcuit "à la carte":

http://www.flickr.com/photos/alivemagstl/5042083756/in/photostream/

PS: Draga Sali, asta nu are "alura" de miner iesit din sut, dar zii repede ceva negativ ca deocamdata sunt topita dupa el si vreau sa revin pe pamant. Pamantul o cheama pe Rose si Rose nu aude semnalul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Dragelor,
S-a deschis si la noi in oras un Douglas... am intrat ieri sa arunc o privire... dar sunt niste pretuuuuri de-a dreptul nesimtite! O diferenta de minim 25 de euro fata de strawberry si chiar de Sephora.fr!! De ex. Eau de Pondichery la 75 ml era aproape 350 ron (in conditiile in care pe strwberry iese la 315 ron unul de 125 ml cu tot cu transport!).
Am vazut acum ca aduc si la esentedelux Eau de Pondichery, ajunge la 297 ron cu transport sticla de 125 ml...

Cami, te rog nu ma uita cu Eau de Shalimar-ul pentru bursa

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Veste trista pentru cele carora le place Cinema YSL: parfumul nu se mai produce. Bye-bye dulce clementina aromat-vanilata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaMaria1984 spune:

damn rall, acum am vazut ce ai scris. sper sa mai aiba aoro oferte pe groupon sau alte siteuri de genul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Sali, am uitat de Mugler, desi imi placea odata, Innocent...dar cine stie, dupa ce i-am sesizat sosetele

Ati mirosit O de L'Orangerie, de Lancome?! Cica e ultima aparitie a lui Lancome pentru vara, s-a lansat in Douglas...De "sunat" suna bine..

Mergi la inceput

Carmena am incercat O L`Orangerie Lancome si mi-a placut. Proaspat, aromat, cu un miros distinct, e racoritor si cred ca ar fi o buna optiune pentru vara.
Odata cu el am incercat toate apele fresh de vara Lancome (seria Aroma Juice, Sun, Tonic etc plus O-urile), Clarins, Sisley, Bronze Goddess E. Lauder (miroase teribil de exotic a cocos editia din 2009, dar din pacate nu tine), cat si apele revigorante de la Biotherm si dintre toate O-urile Lancome tin cel mai bine.
Sa incerci si Jasminora Gurlain, m-a impresionat mult, e poate mai putin pus accentul pe citrice in el, e mai floral, tine remarcabil pe piele si miroase excelent a iasomie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Rose, daca il gasesc la noi pe Jasminora il miros, mie imi plac Guerlain-urile. M-ai facut curioasa cu L'orangerie, merg azi sa le miros, si asa nu am chef de munca, ci de chiuleala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Carmena, am incercat si eu L'Orangerie la Douglas, e intr-adevar un clasic intinerit, foarte fresh, mi-a placut si persistenta, chiar a tinut cateva ore bune!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Sali, am uitat de Mugler, desi imi placea odata, Innocent...dar cine stie, dupa ce i-am sesizat sosetele

dupa ce i-ai sesizat sosetele...iti va placea mai mult sau mai putin?

Mergi la inceput