Club chic (44)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

[quote]citat din mesajul lui Carmena

Rose, daca il gasesc la noi pe Jasminora il miros, mie imi plac Guerlain-urile. M-ai facut curioasa cu L'orangerie, merg azi sa le miros, si asa nu am chef de munca, ci de chiuleala
/quote]

carmencita, ti-am zis eu sau nu ti-am zis ca vei arunca pe geam declaratia 112 si vei sari intr-un picior spre standul mugler!
asa ca lasa pretextele cum ca nu ai chef de munca si zi pe bune, ca te intelegem...de cand ai vazut poza, functionezi sub sloganul :
nimic nu se compara cu ale lui mugler ''sosete''
care aici si-n toata lumea le-au inebunit pe fete!

Mergi la inceput

sa incheiem capitolul ..apoteotic:

rose, ce zice gibonul ?ca nu pricep o iota.
am inteles totusi partea in care enumera zilele saptamanii si in contextul dat mi-am amintit ca pe vremuri erau niste seturi cu 7 chiloti pe care erau scrise zilele saptamanii!

camelia, ne mai lasi o pagina si ne inchizi...propun un capitol decent in care noi sa fim sobre iar mugler sa poarte costum de schi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

De schi? ba de cosmonauuuut

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

De schi? ba de cosmonauuuut

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

asa ma gandisem si eu initial dar apoi am zis ca daca ne razgandim si pe cel de cosmonaut nu mai putem sa-l descheiem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Sali esti mortalaaaa!!! Cum l-ai gasit pe gibon? Nici eu nu pricep o iota, dar imaginile vorbesc de la sine! Se-ncheie aici un capitol club chic scandalos, plin de sosete si muschi----teme despre care nu credeam si nu eram pregatita niciodata sa vorbesc in contextul parfumurilor, dar m-am distrat, recunosc, iar data viitoare cand mai gasesc astfel de subiecte n-am sa renunt sa vi le mai impartasesc ca vad ca am cu cine dezbate chestiunea.

Mugler la mai mare!

Mugler esti cel mai tare!

Mugler te dorim....in sticle violet, altfel... esti venin!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Sali esti mortalaaaa!!! Cum l-ai gasit pe gibon? Nici eu nu pricep o iota, dar imaginile vorbesc de la sine! Se-ncheie aici un capitol club chic scandalos, plin de sosete si muschi----teme despre care nu credeam si nu eram pregatita niciodata sa vorbesc in contextul parfumurilor, dar m-am distrat, recunosc, iar data viitoare cand mai gasesc astfel de subiecte n-am sa renunt sa vi le mai impartasesc [size=2]ca vad ca am cu cine dezbate chestiunea.

poti sa contezi pe mine!
poze ca aceea scot tot ce-i mai bun in mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Sali esti mortalaaaa!!! Cum l-ai gasit pe gibon? Nici eu nu pricep o iota, dar imaginile vorbesc de la sine! Se-ncheie aici un capitol club chic scandalos, plin de sosete si muschi----teme despre care nu credeam si nu eram pregatita niciodata sa vorbesc in contextul parfumurilor, dar m-am distrat, recunosc, iar data viitoare cand mai gasesc astfel de subiecte n-am sa renunt sa vi le mai impartasesc ca vad ca am cu cine dezbate chestiunea.

Mugler la mai mare!

Mugler esti cel mai tare!

Mugler te dorim....in sticle violet, altfel... esti venin!

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

rose, cate talente ascunse mai ai?

saptamana trecuta am vazut la Douglas reclama la noul Lancome, am intrat, privit, nu am gasit parfumul si am plecat, eram in cautarea unor palarii de vara asa ca saptamana acesta ma uit mai bine...sper sa-l zaresc de sub borurile noii palarii, ha, ha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Dana n-am talente deloc! Asta se dorea o manea bruta, mi s-a parut ca un sonet sau un haiku ar suna poate prea pretentios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Gata, ma apuc sa schimb subiectul...

Sa aveti o zi buna!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput