Club chic (44)
Raspunsuri - Pagina 21
geniest spune:
Adevarul e ca am auzit persoane pentru care Alien (de exemplu) pare foarte strident, greu, izbitor, potrivit femeii a dracu, deloc diafan...
deci, intr-un fel nu ma mira ca dl Mugler arata in asa hal...
http://chicboutique2011.blogspot.com/
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall http://www.queerty.com/thierry-mugler-transforms-himself-into-a-monster-20070604/ Dar vedeti ca sunt si poze 18+ acolo |
rose,dupa o ocheada aruncata pe poza cu bulina rosie, cred ca ai frisoane cand stai si te gandesti ca te dadeai cu Angel Innocent pe pijama!
Carmena spune:
Sali, welcome back!
Trebuie sa recunosc ca mi-a fost dor de mesajele tale inconfundabile ...
De Mugler, no comment, eu nu am parfumuri create de el
rose_selavie spune:
Sali stii ca eu ma uit la detalii, asa ca in poza cu bulina rosie intai mi-a sarit in ochi imaginea lui vazuta din spate in oglinda, cu slapi si sosete albe .
camelia_daniela spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Sali stii ca eu ma uit la detalii, asa ca in poza cu bulina rosie intai mi-a sarit in ochi imaginea lui vazuta din spate in oglinda, cu slapi si sosete albe . mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
Rose, si eu am remarcat acelasi lucru!
rose,dupa o ocheada aruncata pe poza cu bulina rosie, cred ca ai frisoane cand stai si te gandesti ca te dadeai cu Angel Innocent pe pijama! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Sali, esti criminala!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
sali spune:
[quote]citat din mesajul lui Carmena
De Mugler, no comment, eu nu am parfumuri create de el
[/quote
no comment, no comment...ba comment , comment....hai recunoaste ca acum dupa ce vazusi poza , te invoiesti de la serviciu si dai fuga la "galantarul" cu parfumuri Mugler sa iti iei si tu unul !
sali spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Sali stii ca eu ma uit la detalii, asa ca in poza cu bulina rosie intai mi-a sarit in ochi imaginea lui vazuta din spate in oglinda, cu slapi si sosete albe . mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
adica... nu ai vazut padurea din cauza copacilor?
camelia_daniela spune:
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
rose_selavie spune:
Vreau sa spun "....cu toate ca arborele de Sequoia (sau mai bine zis de SeCOIa) sta in prim plan, sosetele albe fac toata poza".