Club chic (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Salut toate parfumatele! Ce mai faceti?
Ianka ti-ai comandat Panthere Eau Legere?
Dana ai gasit alt citric bun pentru vara asta?
Teo ce noutati ai?
Am descoperit un parfum interesant pentru vara, ceva ce nu ma asteptam sa-mi placa tinand cont ca a aparut demult si l-am mai testat in trecut de cateva ori.
Versace Versense. E un amestec foarte echilibrat de flori mediteraniene, lamaie si condimente. Automat l-am comparat cu Chance Eau Fraiche, seamana ca gen de miros, dar Versense mi pare ca se ca se aseaza mai bine pe piele. Merita luat la 30 ml si tinut la indemana "just in case" cand iesi de sub dus si pui pe tine repede rochia aia vaporoasa pentru intalnirea de seara cu gasca de prieteni undeva pe o terasa....sau cand iesi la cumparaturi si vrei sa te simti proaspata si alt parfum greu nu suporti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

neata!
rose nu mi-am luat panthere, mi-e frica de blind buy-uri, blind date-uri si alte asemenea creca sunt mai de moda veche asa . de altfel nu mi-am mai luat nimic in ultima vreme ....m-am tot fatait prin parfumerii, dar nu m-a cucerit nimic. mi-am propus ca in curand sa ajung prin beautik sa ma delectez putin cu nisatele, dar mi-e peste mana ca sa zic asa, fiindca nu e in drumul meu. interesant versace asta de care zici tu. mi-e rusine sa recunosc, dar in afara de crystal noir nu cunosc niciun parfum de la versace, nush de ce le-am ocolit mereu. o sa-l incerc.
si mie mi-e dor de teo si de postarile ei, si de pasiunea ei pentu parfumurile care 'bubuie'. teo unde esti?

dana, ai incheiat cautarile pentru citricul de vara? ramai la vechea dragoste - shalimar - ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Zilele astea testez Alien editia 2011. Geniest, ce parere ai? L-ai testat?
E interesant, nu ma asteptam sa fie asa... diferit...

Mergi la inceput

Asadar cum e Alien 2011?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Mihaela despre asta e vorba ?

http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Alien-Sunessence-Edition-Limitee-2011-Or-d-Ambre-11552.html

Suna minunat descrierea. Sper sa-l gasesc in duty free.

http://chicboutique2011.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Da da, el e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Teo, Camelia

La multi ani, cu sanatate si multe, multe bucurii !!!!

http://chicboutique2011.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

La multi ani Camelia, Teo !
Sa fiti frumoase, colorate si parfumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Multumesc din suflet pentru urari!
La multi ani Teo!Sanatate maxima, noroc si bucurii!

Eu m-am intors sambata de la Geneva foarte placut impresionata! Rose, traiesti intro tara foarte frumoasa si civilizata ... am ramas marcata de faptul ca in 3 zile, cat m-am plimbat pe-acolo, nu am auzit nici macar un claxon!

In materie de parfumuri, am testat cateva prin duty free, dar in mare s-a vorbit despre ele.
Imi place in continuare Dior Addict (foarte puternic, dulce, vanilat - rezistenra foarte buna) - il am in vizor pentru urmatorul sezon toamna- iarna!
Am "adulmecat" si Un Jardin en Mediterranee - mi-a placut foarte mult. Pe mine acest parfum este citric-aromat. Imi place foarte mult si l-as lua pentru vara. Ca si persistenta - pe mine sta cam 3- 4 ore.
Nu m-am innoit cu nimic...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Cami a fost ziua ta? Te rog sa ma ierti pentru intarziere!!! Iti doresc LA MULTI ANI frumosi cu multa sanatate alaturi de frumoasa ta familie! Te pup cu drag .
Elvetia este intr-adevar o tara speciala si un loc ideal de locuit, asa e.

Jardin en Mediterrane am de vreo 2 ani, dar acum daca as sta sa aleg intre cele 3 Jardin-uri l-as lua pe Sur le Nil...parca e mai feminin. Apare unul nou primavara asta, fii pe faza!

Ieri am incercat din nou parfumurile La Prairie si din toate numai Gold mi-a placut. Seamana vag cu Coco, sunt din aceeasi familie olfactiva oriental-spicy. Dar sunt prea devotata lui Coco si nu-l insel.

In rest imi place la modul constant si irevocabil Insolence edp, il adulmec cu nas de pradator pe toate hainele pe care l-am testat. Violeta din el m-a castigat.

BOND 9 West Side (unisex) e ultimul meu pacat. Predomina trandafirul, piperul, vanilia si tabacul. Un miros usor aldehidic in notele de varf, cu note pudrate care se mentin pana la sfarsit. Am citit undeva legat de parfumurile Bond (care sunt decorate cu grafica lui Andy Warhol) ca artistul spunea des "Look poor, think rich", si odata cu colectia Bond s-ar putea formula altfel: "Look poor, smell rich".
De aratat "poor" nu ma incumet, dar de mirosit grozav da!

Mergi la inceput