Club chic (44)
Raspunsuri - Pagina 13

iuliya spune:
La multi ani, Sali!
Sa fie un an cu multe zambete, zile insorite si parfumate, impliniri din toate punctele de vedere si multa sanatate!

camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI Sali!! Multa sanatate, bucurii si sa ti se implineasca toate dorintele!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

manumanu spune:
Azi mi-a venit comanda de la Strawberry... acasa, cu posta! Sunt foarte incantata de Fleur de Rocaille, asa cum ma asteptam, e un clasic reinventat foarte reusit, foarte potrivit pentru primavara (o sa-l alternez cu Cristobal ziua) si culmea, persista mult, desi e EDT... m-am dat dimineata pe mana (doar un puf), intre timp m-am si spalat de cateva ori si e tot acolo
.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

iuliya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manumanu Azi mi-a venit comanda de la Strawberry... acasa, cu posta ![]() ![]() mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
Sa-l porti cu placere!

rose_selavie spune:
Manu te felicit pentru noul parfum! Sa-l porti cu placere.
Zilele trecute am incercat noul Lalique, dar nu m-a impresionat. Parfumurile Lalique au o trasatura individuala venita din amestecul fructelor de padure cu lemnul in majoritatea cazurilor, dar in noua creatie lipseste cu desavarsire acea nota emblematica a casei, e un amestec mediocru si artificial de flori albe care putea fi produs de orice firma no name, dar nu Lalique. Transparent, timid si nepretentios.
http://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Fleur-de-Cristal-10440.html

ianka78 spune:
saliii, la multi aaaani! sa-ti dea dumnezeu x, y, z (a se completa de catre titulara urarii cu ce-i doreste ei inimioara, ca ea stie cel mai bine ce trebuie pus acolo, in 'ecuatie'. by the way, pe unde umblati sali, teo? sa veniti cu scutire ca ati chiulit cam mult din club
pup parfumatele!

manumanu spune:
Multumesc, fetelor! DANA, eu ca la Radio-Erevan
: da, este adevarat, dar nu mi-am luat nimic atunci, ci saptamana trecuta, si nu erau cizme ci o pereche de pantofi cu toc si platforma, peep-toe si "nude"
... numai buni pentru rochiile de primavara-vara.
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha manu, sa te bucuri de noile achizitii ![]() ![]() |
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008