Club chic (44)
Raspunsuri - Pagina 15
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie [BOND 9 West Side (unisex) e ultimul meu pacat. Predomina trandafirul, piperul, vanilia si tabacul. mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
niciodata ultimul, intotdeauna va fi cel mai recent!
camelia_daniela spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Cami a fost ziua ta? Te rog sa ma ierti pentru intarziere!!! Iti doresc LA MULTI ANI frumosi cu multa sanatate alaturi de frumoasa ta familie! Te pup cu drag . Elvetia este intr-adevar o tara speciala si un loc ideal de locuit, asa e. ... BOND 9 West Side (unisex) e ultimul meu pacat. Predomina trandafirul, piperul, vanilia si tabacul. Un miros usor aldehidic in notele de varf, cu note pudrate care se mentin pana la sfarsit. Am citit undeva legat de parfumurile Bond (care sunt decorate cu grafica lui Andy Warhol) ca artistul spunea des "Look poor, think rich", si odata cu colectia Bond s-ar putea formula altfel: "Look poor, smell rich". De aratat "poor" nu ma incumet, dar de mirosit grozav da! mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
Rose, multumesc pentru urari!
Pare foarte interesant acest Bond 9 West Side! Am vazut in commenturile de pe Fragrantica (,) ca seamana cu Black Orchid... Yummi!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
ianka78 spune:
@ rose am mirosit noul alien in douglas si da, e diferit,insa nu atat de diferit incat sa fie 'strain' de alien-mammah. e dual, iasomia imparte rolul principal cu ambra, care se simte destul de puternic. mi-a placut ce mai turavura!
rose_selavie spune:
Ooo Ianka ce bune vesti aduci! De-ar ateriza OZN-ul si in Berna odata....
Am incercat azi ultima Aqua Allegoria Guerlain Jasminora si e fantastic!!! Destul de concentrat cat sa tina vreo 6 ore bune pe piele, mirosul e revigorant si dulce.
O iasomie suverana ca o printesa frumoasa asezata pe un tron de freezii si lacramioare.
madau spune:
Hello, scuze ca dau buzna asa peste voi dar vroiam s-o intreb pe Camelia daca i-au ajuns pana la urma prfumurile/parfumul de la FragranceX? Am citit destule review-uri negative, dar cand le-am vazut dadusem deja comanda la ei, am stat cu ceva emotii dar au ajuns, dupa 5 zile am primit deja avizul . Cami, cum e?
Pup
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
camelia_daniela spune:
citat din mesajul lui madau Hello, scuze ca dau buzna asa peste voi dar vroiam s-o intreb pe Camelia daca i-au ajuns pana la urma prfumurile/parfumul de la FragranceX? Am citit destule review-uri negative, dar cand le-am vazut dadusem deja comanda la ei, am stat cu ceva emotii dar au ajuns, dupa 5 zile am primit deja avizul . Cami, cum e? Pup Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005) www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2 bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX |
Mada, nu mi-a mai ajuns parfumelul, insa mi-au dat banutii inapoi. Nu mai ma asteptam, dar m-am trezit cu banii in cont.
Ma bucur ca al tau aa ajuns!
Edit: am comis-o si eu din nou ... mi-am comandat Amethyst (Lalique) pe ebay
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
danamiha spune:
Cami, l-ai testat inainte? (Mi se pare slabut, tinerel, mie nu imi place...)
Ai terminat shalimarul light?
camelia_daniela spune:
Da, Dana, l-am incercat. E mai usurel - pentru vara il vreau (sa-l tin in poseta).
Mai ai Shalimarul? Ca daca nu l-ai dat ti l-as lua eu ... dupa Paste.
O zi buna si PASTE FERICIT TUTUROR!
Cresc si iar cresc ... !