Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(200)
Raspunsuri - Pagina 25
Mayane spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ziki am ajuns acasa acum ceva timp copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai sanziana de flavia si cu felix |
Bine ati venit acasa. Sa fiti sanatosi, voiosi si sa va acomodati repede
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
Maria - Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011)
florintunde spune:
Ziki;si mie mi-a venit greu laptele ...a 4-a zi.Nu trebuia sa renunti...
Cand am venit de la spital tot eram numai rana..atunci am luat mameleoanele de latex.In 3 zile deja era vindecat.
ma bucur ca ati ajuns acasa,..fug sa vad eschimosul..ca tareee s curioasa..poate ne -ncuscrim
Mario al meu a luat razna...umbla cu suzeta i n gura si si-a pus un pampers de la wickies..de 9kg..TARE SE MAI PLICTISESTE
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
bebelu86 spune:
hellooo buburuze si mamici!!
am intrat p fuga sa votez si eu pt buburuze de ian-feb2011
sa va zic k botezu a fost super. desi a fost extrem de obositor pt mine.
buba a chirait un pic la biserica..dar de foame. dupa ce i-am bagat bibe in gura, liniste totala. iar la restaurant nu a vrut in camera decat pt schimbat si papat. in rest, jos la petrecere. doar era botezu ei, nu?
asa k s-a pozat cu toata lumea, a dansat, a dormit, nu ma asteptam sa fie asa linistita.
o sa pun si cateva poze, dar maine cred k tocmai au plecat nasii de la noi si inca mai am musafiri.
sper sa reusesc sa stau treaza pana la miezul noptii cand predam stafeta. offf ce a mai trecut timpu asta.. nu imi vine sa cred.
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)
Lorich spune:
am revenit si noi de la oftalmolog - conjunctivita si am facut exact ce trebuia, adica sa-i pun tobrex; continuam.
bebelu ma bucur ca Buba si-a savurat party-ul.
ziki bine ai revenit, imi pare rau cu lapticul, nu am inteles de ce te-ai grabit, dar in fine, important e sa fiti bine, sa va faceti mari, indiferent de felul lapticului.
buburuze normal!! nu am inteles de ce votam?! ca doar asa ne numim, cum sa ne schimbam? "buburuze de ian-feb2011"
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
RaluKara spune:
citat din mesajul lui missmj Neatza si de la noi ! Ultima zi de odisee ?! Nu-mi vine sa cred ca la noapte predam stafeta ! Gata cu bocitul, ne pastram pt la noapte ! ralukara probabil depinde de sensibilitatea fiecaruia, daca zici ca tu te mulgi cu pompa de la primii pasi si nu ai probleme.si cam cat scoti?si cat de repede? eu am scos greu 60ml.si canalele nu sunt infundate, ca ma uitam cum tasnea din san, dar ma durea tare si nu puteam sa las la putere mare mult timp mayane nu mama denaturata , ci supermami, coolmami, cu bebe atarnata la calculator simo cred ca te-am deochiat eu cu puiul tau umplut ! bebelu,adryi asteptam poze de la botez. Al meu bebe nu mai mananca noaptea, il culc pe la 22-23 si se mai trezeste pe la 5-6. si dupa aceea mananca pe la 9, apoi pe la 12, si cam asa din 3 in 3 ore.are cat de cat un program.Doamne ajuta sa ne tina asa ! ziki,vas ce mai faceti ? ce fac bebeii ? Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011) |
cam 100 de ml in 10 minute de la sanul nesupt de cel putin 2 ore. daca a fost supt sanul, variaza cantitatea.
eu mai intai pun comprese cu apa calda cam 10 minute, apoi masez sanul inca vreo 5 minute, apoi pun pompa la intensitatea minima si cresc treptat. daca incep sa simt vreun disconfort fie scad din intensitate fie fac pauza 5 minute si apoi reiau. poate te ajuta cu ceva. pe mine m-a deranjat doar prima data cand am folosit-o in rest e ok.
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
anka-maria spune:
Pan' la cate pagini avem voie sa ne destrabalam?
Io fusai azi la biroul de consultatii pentru bebei. E un loc unde sunt niste asistente care il verifica, masoara , cantaresc in fiecare luna. M-a tinut tanti aia 1 ora jumate. Deh, prima oara, avea multe chestii de completat ca sa-l ia in evidenta.
Ca sfaturi utile mi-a zis sa-l las sa mai si planga si daca vreau (si ma tin nervii) sa-i scot masa de noapte. Cum?? lasandu-l sa planga cate un sfert de ora in plus in fiecare noapte .
Io nu cred ca ma vor lasa nervii, iar vecinii vor chema sigur politia.
In concluzie ma dusai bou si m-antorsai vaca. In schimb m-a invatat o smecherie cu un prosop rulat pus sub piept pe sub manutze ca sa stea pe burta. Este excelenta pozitia pt. cand il masez pe spate, ca el statea cu nasu in jos si urla.
florintunde spune:
Ziki wow!bebe Felix zici ca are 3 saptamani !e mare !si are ochi migdaliti.Sa traiti mult si sanatosi si mari si mumosi!Sa va aduca clipe minunate!Felicitari
Lorich vezi?instinctul de mama..ce bine ai f tu
Bebelu pai mai du fata la chefuri cand nu mai rezisti acasadaca ii place
Abia astept pozele cu mami si bubu!!!!la botez
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
RaluKara spune:
citat din mesajul lui Wudy aaaa, am revenit ca mai am un of Cand va aud cat iau bebeii vostri in greutate ma apuca depresia...noi am recuperat suta pierduta in maternitate si am mai luat inca 190g (cantarita la fix doua saptamani de la nastere) Pediatra spune ca la o luna trebuie sa fie cu min 750 g mai grea decat la nastere...pai si ce ma fac daca nu o sa fie asa? Ca sincer nu stiu daca pana pe 9 martie are cum sa ia inca 560 g A, si am si oful nr doi, pe mine ma streseaza toata lumea sa mananc mult ca daca nu mananc nu o sa am lapte si uite asa stau toti cu gura pe mine, imi vine sa-i bat, la doua fraze a treia imi spun sa mananc Voi aveti asa grija sa mancati cantitativ mult pentru a face lapte??? Ca mie mi se pare o prostie eu si ofurile mele Alina mamica super fericita de Anais Maria. "Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului" DA, inima mea este in afara corpului deja. |
eu mananc o data pe zi seara, in restul zilei mai ciugulesc cate ceva, nu beau niciun fel de ceai de lactatie, nu iau niciun stimulent pentru lapte si am lapte suficient. cred ca asta cu mancatul e asemanatoare conceptiei sa mananci cat pentru 2 in timpul sarcinii. la fel am mancat si insarcinata si nu au fost robleme. pana la urma depinde de organism, fiecare e in felul ei. mananca de asa maniera incat sa te simti tu satula, in rest eu zic ca e totul in regula
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
RaluKara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andri31
+1 si de la mine !!!!!!! sa fim consecvente Mami de dulce Amalia 19.ian.2011 |
+ 1 vot si de la mine!
madalina_m spune:
Cata dreptate ai Doloress! Nimic nu ne multumeste: ba ia copilul prea putin in greutate, ba ia prea mult; ba nu doarme, ba doarme prea mult; ba plange prea mult, ba prea putin ...
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica