Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(200)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Vaaaaii...sunt un car de nervi

Mi-au refuzat dosarul de indemnizatie pentru ca boii de la mine au completat adeverinta in scarba..cred eu ca intentionat gresit,altfel nu imi explic de ce naiba mi-au dat copie a adev in loc de original si au trecut gresit data angajarii.
acum sunt plecati din firma cateva zile,deci mai astept o sapt sa depun dosarul..imi plesneste capul

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

apropo de indemnizatie, va intreb ce-ati inteles voi ca tre sa facem (stiu ca s-a mai discutat, da' acu imi pun la indoiala neuronu'): -
- varianta 1: depunem dosarul la minim 42 de zile si maxim 60 zile dupa nastere sau
- varianta 2: astept sa termin cele 126 zile pre si postnatal (ca io mai am mult si bine din zilele astea si n-as vrea sa le pierd, ca ies ok ca si bani )

io una cred ca e varianta 2, dar mai confirmati-mi care va pricepeti, sa nu raman cu buzunaru gol; nu de alta, da' va bantui dupa aia, vin la voi la cafele, placinte si alte alea..
multumesc pt raspunsuri!!

Shines, succes cu hartzogaraia!

fetelor, nu mai fiti triste, ca nu ne despartim!!! de maine va fi SI mai bine!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna fetele!
Wow! Ultima zi de odisee. Ce repede a zburat timpul ... Eu am fost alaturi de voi din septembrie, de cand am intrat in medical. Pana atunci va mai urmaream pe fuga de la servici. Ce sa zic ... am intrat aici un iepure speriat cu multe temeri si nelinisti si ies o mamica implinita. V-am mai zis eu voua: mi-ati purtat noroc! Am gasit aici un grup de fete exceptionale, deschise, dispuse sa isi impartaseasca cunostiintele cu cele mai nepricepute sau sa ridice moralul celor panicate, ca mine. Sunteti niste super dragute!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Eu just beau multe lichide...nu cred ca as face lapte din gratare sau mititei sau orice ar vrea mama sa mananc...nici n-am pofta.

In legatura cu luatul in greutate la bb...Ei sunt niste samburele de om..carne si oase..nu sunt roboti..unul se ingrasa un kil ..altul 500gr..amandoi sunt la fel de sanatosi..exact cum suntem noi diferiti unul de altul..asa s si ei..cele trei categorii;-mezomorf,endomorf,ectomorf.

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Wudy

aaaa, am revenit ca mai am un of

Cand va aud cat iau bebeii vostri in greutate ma apuca depresia...noi am recuperat suta pierduta in maternitate si am mai luat inca 190g (cantarita la fix doua saptamani de la nastere)
Pediatra spune ca la o luna trebuie sa fie cu min 750 g mai grea decat la nastere...pai si ce ma fac daca nu o sa fie asa? Ca sincer nu stiu daca pana pe 9 martie are cum sa ia inca 560 g

A, si am si oful nr doi, pe mine ma streseaza toata lumea sa mananc mult ca daca nu mananc nu o sa am lapte
si uite asa stau toti cu gura pe mine, imi vine sa-i bat, la doua fraze a treia imi spun sa mananc
Voi aveti asa grija sa mancati cantitativ mult pentru a face lapte??? Ca mie mi se pare o prostie

eu si ofurile mele

Alina mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.

Cred ca trebuie pusa la socoteala si greutatea pierduta dupa nastere, ca doar unii pierd mai mult altii mai putin. Noua pediatrul ne-a zis sa ne raportam la greutatea cu care am venit acasa, nu la cea cu care s-a nascut.
Despre mancare, am vorbit noi si sapt trecuta si parerile sunt impartite: unele fete mananca putin si tot au lapte, altele recomanda o alimentare buna pentru a avea lapte si sa fim bine pe termen lung.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Oare daca folosesc o crema anti-celulita bio, sau Supliform o fi ok? Trebuie sa fac ceva cu celulita asta. Ma masez cu crema normala, hidratanta si e frectie la picior de lemn.

Mergi la inceput

A! Tot despre mancare: am citit ca e foarte recomandata supa clara de vita/pui, desi eu cred ca se pot lasa si legumele, ca sunt fierte si nu fac rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

wudy cu greutatea lui bebe, relaxeaza-te si asteapta sa vezi cat a luat intr-o luna. Iar cu oful nr. 2, NU, nu manca mult (decat daca esti cu foamea-n gat ca mine) doar pt lapte; laptele nu are legatura cu mancarea, ci vine din rezervele noastre de grasime; da, pt cantitate de lapte poti creste cantitatea de lichide, asta e alta poveste. Sfaturile "bine intentionate" iti vor aduce doar kg in plus; eu si la Robert si acum am mancat de-am spart, de foame mare, de depresii de la colici, de oboseala si am luat kg care nu au mai disparut.
Acum, cu Ana am plecat din materniatte cu +5kg, am dat jos 2 kg si vad ca am pus unul la loc. Astept sa le dau la vara jos, prin parc.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

Lorich, habar nu am,banuiesc sa nu vomite? nush zau oricum nu pot sa respect regula,nu pot sa-l las sa urle de foame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

eu am inceput sa iau vitamine pregnancare,o data la 2 zile{nu vreau nici sa ma ingras}si iau in continuare fier,
practic o zi iau fier, o zi vitamine, de cura de slabire nu mi pun problema acum, vreau sa alaptez exclusiv pana la 6 luni, iar mancare mananc normal, cum mancam si inainte de sarcina, si in timpul sarcinii,..
bebita a luat bine in greutate, are 4,5 kg
mie pediatra mi a spus sa mananc orice..pt ca laptele se face din sange nu din burta, si am nevoie de de toate ca sa fie laptele consistent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Multumesc fetele pt raspunsuri
asa le spun si eu, mananc atat cat am pofta si cand imi este foame
Ca daca aud mereu, mananca supa, ca am auzit eu ca supa face lapte, pai numai cu gandul la supa ma imbolnavesc de ficat (nu-mi place supa neam)

Alina mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.

Mergi la inceput