Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(200)
Raspunsuri - Pagina 20
Luiza1977 spune:
Buna fetele!
ultima zi? ce repede a trecut timpul....insa alaturi de voi a trecut mai usor,m-am regasit in voi de f multe ori si de aceea tin sa va multumesc!
mesajul de predare inca nu l-am citit,il voi citi la noapte,sunt sigura ca e f.frumos,oricum eu de cand ati inceput sa vb de sf.odiseei bocesc in fata calc.,cate emotii,cat de speciale au fost toate momentele,parca e un regret ca se termina odiseea...........[
dar vom merge in casuta noua unde ne vor astepta la fel de multe momente frumoase si unice.
fetelor eu sunt de-a dreptul speriata cand citesc ce mult papa bb-ii vostrii,al meu papa la o masa 60,maxim 90,cam la 2h sau 1,5h.cum de? are acum 5500 gr. nu stiu o fii bine,o fii rau? maine facem vaccinul si noi,am emotii....... abia astept sa merg la doctorita,am atatea intrebari......si cu mancatul asta,ma termina,de ce nu papa mai mult?
seara pe la 9 adoarme,se trezeste apoi la 1 noaptea,apoi la 4,la 6.
dunga aceea maro incepe sa dispara putin cate putin,la dush,daca freci bine pielea.
sa ne vedem cu bine in noua casuta.
toate mamicile cu puiuti cu tot!
florintunde spune:
Lorich;da nu-i zice si gata.Trebuie sa stie ea tot?.S-a intamplat..ai incurcat copiii
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!
Mayane spune:
Carmen, eu ma mulg la putere medie. Recordul a fost 70-75ml din fiecare. Mai exersez
Greutate -am luat cam 13-14 kg, in prima saptamana am scapat de 9-10, au mai ramas 4 care nu mai pleaca.
Program bebe - pana acum vre-o 3 zile manca la 3-4 ore si restul somn, 2kk pe zi... in ultimele zile mananca la 2, maxim 3 ore, cred ca are si colici ca se face ghem si se screme. Daca plange urmez ritualul pampers, papa, tinut la caldurica pe burta de mami sau de tati. La una din ele se linisteste.
Azi dimineata avea 3590 g, deci am recuperat scaderea de dupa nastere si avem si aproape 500 g in plus.
astept sa vad poze frumoase de bebelusi botezati
Luiza, eu m-am linistit cu mancatul.Atata timp cat ia in greutate, inseamna ca mananca bine. Si ei sunt diferiti, cum suntem si noi. Cand ii este foame, ma anunta el, si chiar foarte sonor.
edit: "se face ghem", ca mi-au cenzurat verbul
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
Maria - Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011)
Lorich spune:
Tunde sa stii ca nu esti departe cu incurcatul- noapte dorm cu Ana , ma cheama Robert, ma duc, adorm, plangea ana, iar ma duc..la un moment dat nu mai stiu langa ce copil sunt.
Doctoritei treb sa-i spun adevarul ca mi-e ca vrea sa recolteze vreo secretie si sa nu-mi fur singura caciula.
ROOOXXX daca nu esti prea bolnava raspunde-mi si mie:
-unde ai depus dosarul pt alocatii? La ce institutie , de unde (adresa)..ca am uitat.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
zumzu spune:
ati picat in oala cu melancolie? vorba cantecului..."it's just the begining it's not the end..things will never be the same again"
In alta ordine de idei, a cumparat cineva vaccinul de la farmacie?de unde cat?voi unde il faceti
florintunde spune:
Ce activitate e la fluturasi..cum era acu 40 de capitole si la noi...mi-s dragi tare
Lorich;si Eu am zis lu big brother sa aiba grija ca poate se trezeste cu tzatza in gura
--de kile nu vorbesc..primele 10 s-au dus in prima sapt...de atunci stagnez..si nici nu fac exces la mancat
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!
Luiza1977 spune:
vaccinul il vom face pe cel de stat si il vom face la med.de familie.
med.de familie ne-a recomandat sa il tinem nemancat cu 2h inainte,cum sa fac acest lucru daca el in timpul zilei papa si la 1,5 h? uff ce zi grea va fii maine
Wudy spune:
Buna dimineata de amiaza,
Incerc sa scriu si eu ceva, sper sa reusesc inainte sa se trezeasca buburuza lu` mama.
Raportez o bebelusa la fel de colicioasa. Ieri a facut un super scandal cu noi, nu stiam ce sa-i mai facem, de fapt doua astfel de reprize am avut ieri, pe la pranz asa cand se trezise nasii sa ne viziteze si seara dupa baitza. Dupa baie la noi in general este program de scandal, nu ar dormi neam, sta treaza vreo 3-4 ore dupa baie.
Imi este mila de ceilalti din casa (una bucata sot si parintii mei) ca ei dimineata la 5 se trezesc sa mearga la munca.
Dar cum a fost aseara nu am putut s-o linistesc cu nimic.
La tati nu-i place, plange la el in brate de zici ca are maracini.
Cred ca ea se sperie de el si el de ea. El este o persoana care deoache (scuze pentru persoanele care nu cred in asta) si cred ca o cam deoache saracutza. A ajuns sa-i fie frica s-o si priveasca...cica lui ii vine sa-si dea doua palme, mie imi vine sa-l dau afara din casa cand vad ca nu am cum sa-mi linistesc fata.
Roxx, nu stiu daca am apucat sa-ti spun ca-mi place mesajul pentru predarea stafetei tare mult. Ai talent in "scrieri". Bravo si multumim ca prin acest mesaj ne reprezinti pe toate.
Bravo sotului tau ca stie sa te sustina in ceea ce-i priveste pe parintii lui. Si pe mine soacra-mea ma streseaza dar macar o face la telefon caci ne despart vreo 140 de km. Dar si la tel m-am invatat si cand nu am chef de ea nu-i raspund si pace. Nu am timp de stat la tel sa-i ascult ei toate tampeniile. Imi spunea saptamana trecuta sa nu mai alaptez, sa-i dau LP....nu stiu de unde a ajuns ea la concluzia asta.
Missmj (parca tu ai intrebat) - si eu am pompa de la event manuala, pt mine la inceput este dureros, dupa cateva "pompari" ma invat. Eu am folosit-o in primele zile dupa nastere, acum am pus-o bine :)
Nu cred ca mai apuc sa intru la odisee (eu o sa incerc) pana la noapte asa ca sa ne vedem cu bine la scutece.
Pupici
Alina mamica super fericita de Anais Maria.
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.
Lorich spune:
pai de ce Luiza???
Noi n-am aplicat asa ceva niciodata... asta mi-ar mai trebui, sa-mi planga si de foame.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Wudy spune:
aaaa, am revenit ca mai am un of
Cand va aud cat iau bebeii vostri in greutate ma apuca depresia...noi am recuperat suta pierduta in maternitate si am mai luat inca 190g (cantarita la fix doua saptamani de la nastere)
Pediatra spune ca la o luna trebuie sa fie cu min 750 g mai grea decat la nastere...pai si ce ma fac daca nu o sa fie asa? Ca sincer nu stiu daca pana pe 9 martie are cum sa ia inca 560 g
A, si am si oful nr doi, pe mine ma streseaza toata lumea sa mananc mult ca daca nu mananc nu o sa am lapte
si uite asa stau toti cu gura pe mine, imi vine sa-i bat, la doua fraze a treia imi spun sa mananc
Voi aveti asa grija sa mancati cantitativ mult pentru a face lapte??? Ca mie mi se pare o prostie
eu si ofurile mele
Alina mamica super fericita de Anais Maria.
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.