Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(200)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

neata si de la noi!

noi mancam la 3 ore pe ceas, nu a sarit nici o masa; deci la 22, la 1, la 4-5 (daca am noroc ), la 8, etc...

da' noi abia suntem pe la 3,2 kile, sper ca atunci cd ajungem pe la 5 sa mai rarim mesele (dar speranta asta a mea e precum a lui shines cu colicii - slabe sanse); las' ca o sa creasca ei mari si-atunci o sa alergam cu farfuriile dupa ei, o sa aleaga zarzavatul din ciorba, o sa faca numai mofturi..

o saptamana mermecatoare sa avem!!!!!!!!!!
(la noi chiar asa o sa fie, se intoarce in sfarsit tati acasa, gata proiectul); angie - al tau mai e plecat?

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

asteptam poze de la botezuri !!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

buna dimineata mamici! ultima zi din odisee, de maine ne mutam in casa noua. Nici nu mi vine sa cred cat de repede au trecut 9 luni, dar nu trebuie sa fim triste acum urmeaza o perioada care o sa aiba un farmec la fel de aparte ca cele 9 luni. Va doresc o saptamana frumoasa si cat mai putine lacrimi la noapte

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

neata si de la mine!

sunt singura cu ei va salut din fuga si merg sa fac chiftelute d epui, Ana vad ca doarme...

Anka cine ti=-a promis asa ceva mai??? hihihi.... la 2 luni nici colicii nu trec, ce program...bine depinde de la copil la copil, stiu si copii de 2 luni care s-au cumintit, avem si noi o printesa Catalina chiar aici, sau bebe de Shubulina....nu terorista mea.

Andry sa va fie de bine increstinarea, asteptam poze

bebelu impresii!!! poze!!! cum a fost buba???

Ultiuma zi de odisee??!?!?!?!?? Ce emotii!!!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza si de la mine

Azi e prima mea zi de mamica singura acasa... Mama denaturata Calare pe internet cu copilul agatzat de tzitzi... Am emotii... Astept predarea stafetei...

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Maria - Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neatza si de la noi !
Ultima zi de odisee ?! Nu-mi vine sa cred ca la noapte predam stafeta ! Gata cu bocitul, ne pastram pt la noapte !
ralukara probabil depinde de sensibilitatea fiecaruia, daca zici ca tu te mulgi cu pompa de la primii pasi si nu ai probleme.si cam cat scoti?si cat de repede? eu am scos greu 60ml.si canalele nu sunt infundate, ca ma uitam cum tasnea din san, dar ma durea tare si nu puteam sa las la putere mare mult timp
mayane nu mama denaturata , ci supermami, coolmami, cu bebe atarnata la calculator
simo cred ca te-am deochiat eu cu puiul tau umplut !
bebelu,adryi asteptam poze de la botez.
Al meu bebe nu mai mananca noaptea, il culc pe la 22-23 si se mai trezeste pe la 5-6. si dupa aceea mananca pe la 9, apoi pe la 12, si cam asa din 3 in 3 ore.are cat de cat un program.Doamne ajuta sa ne tina asa !
ziki,vas ce mai faceti ? ce fac bebeii ?

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Doamne cat o sa mai treaca pana va ajunge si bebe meu sa nu se mai trezeasca noaptea ca sunt franta de oboseala????

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata gagici

Mayane o sa te descurci, stai linistita...uie si Lorich e singura cu 2...

ultima zi de odisee...ce sa zic k nu prea sunt talentata, a fost frumos, multumesc fetelor ca m ati primit in gasca voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

las' ca o sa creasca ei mari si-atunci o sa alergam cu farfuriile dupa ei, o sa aleaga zarzavatul din ciorba, o sa faca numai mofturi..

asa faceam eu, alegeam zarzavatul si il puneam pe marginea farfuriei. , si felul doi nu vroiam decat pupitza (adik pulpa de pui). Acum , vorba sotului, cu cat imbatranesti, cu atat mananci mai de toate,nu mai faci mofturi !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

neatza mamicute si bebelusi.

Am ajuns si la ultima zi de odisee. Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut.

Acu sa-mi laud si puiul ca de vreo 2 zile nu mai zbiara chiar fara motiv, cere doar mancare si atentie. E un murdarici ca daca face kk nimic nu zice, chiar si adorme, numai ca il miros eu repede.
Legat de program. Al meu cica doarme noaptea cu trezire la 1, la 4 si la 6, iar de la 6 slabe sperante sa mai doarma el mai mult de 2 ore si asta pe la amiaza. De mancat pe timpul zilei manaca la 2 ore 2 ore juma, ce cantitate nu pot preciza ca papa numai san si habar nu am. La cantarire imi da o diferenta de 90-100g.
Si inca ceva ii place sa se uite la tv.

VA pupacesc. Am fugit la bucatarie sa fac o supa.

Laura de dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput