Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(200)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

SIMO sigur gasesti la help net.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

missmj, cred ca depinde de sensibilitatea pe care o ai tu cu pompa. eu am tot de la primii pasi electrica si tin sa iti spun ca nu ma deranjeaza deloc. nici nu doare, nici nu se maresc sfarcurile.poate ai canalele infundate si d-aia e mulsul dureros. sau poate depinde de organismul fiecareia.

roxx, ufff, toate s-au aglomerat pe capul tau. sa ridicam moralul
PS- e superba scrisoarea catre Catalina, atat de emotionanta.
mesajul pentru stafeta nu l-am citit, vreau sa il citesc exact in momentul respectiv in care ne mutam.

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Simo, ce harnica ai fost azi: pui la cuptor si de toate, ca de obicei.
Roxx, am tinut sa-ti spun neaparat, nu te mai agita, incearca sa te menajezi cat poti. Si eu am fost stresata de joi incoace. Ma straduisem sa fac pt botez ca si marturii niste martisoare cu poza lui Elena si cu o buburuza si un trifoi cu 4 foi si abia am reusit. Mi se parea ca sotul nu ma ajuta (era si mult timp la serviciu, a fost si plecat din tara). M-am strsat sa fac liste de cumparaturi, aranjamente la mese etc de toate cum ar veni. Am tras ture de plasde ma gandeam ca acum am si eu depresie postnatala cu intarzaiere. Si vreau sa-ti spun ca din aceasta cauza mi s-a intamplat faza cu mastita, cu frisoanele, cu febra si toate starile prin care am trecut. Si mai mult copilul a fost extrem de agitat de abia am reusit sa adorm un picut. Deci mare grija. Si nu mai spun ce neajutorata m-am simtit ca a trebuit sa cer ajutor pt curatenie si nu-mi sta in fire, ca sunt eu mai rau ca o soacra.
Mi-am pus pe sani si compresa cu apa rece si cu gheata, m-am muls, mi-am pus si frunza de varza batuta si tot felul. Acum ma simt mai bine dar inca nu a trecut si abia maine voi ajunge la medic. M-au iesit in schimb 2 herpesi si o afta
Te compatimesc cu soacra ta Mai descarca-te cand simti.....si mutati-va cand se poate

Botezul a fost minunat desi nu m-am simtit ok fizic la inceput. Abia astept sa primesc pozele sa va arat. A facut fetita noastra baita in cristelnita si nici nu m-am gandit ca o scufunda cu tot cu cap sub apa. M-am asteptat sa urle tare dar a marait un pic, apoi a plans putin si gata. Cred ca a fost surprinsa de ce s-a intamplat. Bineinteles in timp ce o imbracau nasele a concertat.Cred ca ii era frigut. Apoi a impartasit-o preotul. I-a taiat si parutul...Tare interesant si frumos a fost. Taina botezului e speciala.
La restaurant am avut o camera unde puteam sa alaptez. Doar de doua ori a papat. In rest a dormit si a stat cu noi in sala cuminte chiar daca zgomotul era mare. Si toata lumea s-a mirat ca ce cuminte fetita. Pana spre seara. Pe la 10 - 11 noaptea am terminat petrecerea si a inceput adevaratul chef. Nicicum nu am putut opri din plans copilul. Atipea 10 min si o lua de la capat. Asta pana pe la 2 noaptea. S-a trezit apoi la 5, apoi la 7 si inca o data la 10, stand apoi treaza pana la 16.30 Va inchpuiti si voi ce fresh suntem
De nu v-am povestit acum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Si mai am ceva: am avut tort cu floricele si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Shines, moama ce te invidiez, bubu meu nu chiuie si nu gangureste. Vreau si eu!!!!!!
Azi nus' ce-a fost cu el ca a fost foarte cuminte ziua. Am constatat ca e pasionat de muzica clasica. Adora Angela Gheorghiu, zambeste larg cand o aude.
Drept care seara si-a dat in petec, a urlat vreo ora jumate. Acuma a cazut, dar tot se mai foieste, daca se mai trezeste odata, cred ca ma pun io pe plans.
Legat de cat mananca, al meu bebe are 7 sapt. si mananca intre 120 si 150 la o masa. Are cam 6 mese, uneori 5 daca adoarme si rateaza o masa. Si are cred vreo 5,3 kile, cantarit acasa. Maine mergem la cantarit si masurat oficial, chiar sunt curioasa cum mai stam.
Alta intrebare de om prost. Care aveti bebelusi de 2 luni, ati stabilit deja un program? Doarme bebe noaptea?
Mie mi s-a promis ca la 2 luni se rezolva toate io mai am o sapt. si astept cumintica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Imi mai spuneti va rog de la ce farmacie ati luat colic baby(sub denumirea asta)..am uitat cine mi-a zis..si de unde scuze

raportez suuuuper pui la cuptor..cu legume..magnific..recomand

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

farmacia academia

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna dimineata!
Va las muuulta cafea calda si tare

eu sunt chioara de somn si m-a durut capul ingrozitor toata noaptea.nu stiu de la ce..nu a cedat cu nicio pastila

Anka..ai rabdare,imediat incepe si al tau sa ''povesteasca'' si nu se mai opreste
Edi papa cate 100 la fiecare masa si rar ziua 130..cand va aud pe voi cat papa ai vostri ma cam sperii sincer..oare papa prea putin ? e adevarat ca de ceva timp papa la 2 ore si nu la 3 ca inainte. In greutate a luat bine,a ajuns la 5.7..dar sa vedem luna asta cum va fi.
Legat de dormit..el doarme prima parte a noptii cate 4-5 ore..dupa care cere papa tot la 3 ore. Eu ma gandeam sa ii scot cumva masa de la 2-3,sa ii dau suzeta cand se trezeste sau putin ceai sa se obisnuiasca sa nu mai pape noaptea..dar ma gandesc ca inca e micut si imi e mila de el sa nu ii dau cand cere.
eu tot astept numarul magic 3..poate de la 3 luni trec colicile si doarme si noaptea..dar cred ca sunt vise nene..colicile acu de 2 sapt au inceput mai rau si nu imi dau seama cum vor trece la 3 luni

Maimutzica..multumesc

Sa aveti o saptamana frumoasa,linistita si calduroasa

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata si de la noi

Vas, FELICITARI!!!! refacere rapida si usoara si mult laptic...

Bebe Andrei bine ai venit!!!! sa fii sanatos, sa cresti mare si cuminte....

Mergi la inceput

Simo, multi sa treaca durerea de cap... multumim de cafea, chiar acuma mi-am devorat cana cu capuccino..... asa si la noi cu somnul, la ora 22 adoarme si in jur de 5 se trezeste, papa si apoi in jur de ora 7 cere iar papa.....

Roxx, am reusit si eu sa citesc mesajul pentru fluturasi, frumos-frumos, in fata ta multumim.... iar pentru soacra, un mare IGNORE, mai ales ca ai sotul aliat...

Tunde, ce tare ii Mario cu "tu, du-te acasa"....

Felicitari buburuzelor crestinate noi abia in 8 mai facem botezul.... mergem in tara de Paste si facem si botezul, in cadru foarte restrans.... nasii, parinti si surorile....

toate buburuzele si mamicile lor....

o saptamana buna sa avem!!!

Mergi la inceput

gata, a parcat si micul terorist, ala mare doarme de o ora si ceva, asa ca fuguta la bucatarie cu mine....

-ici multi

Mergi la inceput