Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(200)
Raspunsuri - Pagina 11
florintunde spune:
Roxx;despre socrele
iti spun Eu ..ideal 25 km distanta

ma suna...cand am chef ii raspund..cand nu ...atunci nu!

Nici mamele nu-s prea departe cu mentalitatea..dar..macar ei ii spun ce nu imi convine...
Azi dimineata la 8 imi trimite mama sms ca vine sa ma ajute la curatenie
...i-am zis sa ma lase in pace..e duminica .lA 10 inca eram in pat..la 11 era prezenta
..nu era nimic de facut..cand doarme gaza fac Eu tot ce pot.![]()
da-le in saracie..fi mai impunatoare!...mai incuie usa si tu...fa-te ca nu auzi cand suna telef...si etc..
Voi sunteti oameni maturi si o sa apelati la ei la nevoie
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!
Foxy-le spune:
neata(cica) si de la mine. eu mi-am luat micul dejun abia, de aia spun neata![]()
Mayane-vreau sa am odiseea pt a o pastra. ca doar alta n-o sa mai am, asa ca...Si sa pot sa ma uit peste ea si cand n-am net.
sa vedem shines ce-a facut. Priceputelor!
Tunde -si al meu suge ca ca un apucat, si-l aud cum inghite aer...zici ca manca galusti
. Si apoi urla, ca-l doare si il ridioc sa-l scoata...Tevatura mare cu suptul asta.
si de dureri ma plang si eu-ma dor si genunchii si gleznele, sunt intepenite...Ce-o fi?lipsa de calciu?
eu nu prea am iesit cu bebe pt ca-i vant si cu gradele astea putine combinat, e frig...brrr!N-are nimic daca nu-l scot asa de des afara, nu?
Roxx si celelalte nurori, imi pare rau ca aveti soacre poame acre.
Ignorati-le cat puteti
Bebelu'- botez frumos sa aveti 
angieangie spune:
buna mamici si bebelusi superbi

noi azi am avut molifta
am fost la biserica si pe la nasi ca sambata avem botezul

Bebelu..asteptam poze de la frumosul eveniment..distractie frumoasa

pup toate mamicile dulceeeee
cea mai fericita mamica de
frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
missmj spune:
Buna fetele !
Noi suntem bine, am fost cam maraiti aseara,se scremea,inrosea,etc. a adormit dupa baie abia la 23.45 ... bine ca a dormit pana la 6. Acum iar e putin marait,dar a adormit,sper sa bage macar o ora, ca e treaz de la 12.
bebelu sa aveti o zi minunata,petrecere frumoasa,asteptam poze.
wow ce mare e bebe Felix, bravo flacaule !!!
de bebe Andrei ce mai stim ?
vazut poze noi de bebelina Sonia cu fratiorul Mario ! superbi
roxx doamneee ferestee ce spui tu acolo...socrii de cosmar !!!! dpa ce am citit despre tot ce au facut, imi iubesc socrii 

! bine ca sotul tau nu e genul mamos, asta iti trebuia. iti urez succes sa va mutati cat mai repede
danina
sa se faca bine bebelina Rebecca, asteptam poze de la botez
Carmen , mamica fericita de
bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
roxx26 spune:
Am citit iar inceputul odiseii...iar m-am miorlait pe aici! Parca nimic nu ma impresioneaza mai tare decat zilele alea de inceput, cand odiseea abia incepuse si se alaturau fetele cu vesti bune, una cate una! Ce amintiri frumoase...
SIMO, la mine nu merge frate cu PDF, am 4 optiuni in fereastra aia: add printer, imprimanta, microsoft office document image writer si microsoft XPS document writer..ce sa fac sa apara si aia cu PDF???
Intrebarea nr. 2 tot pt SIMO: ai luat pana la urma Infanrix hexa? cat te-a costat?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
florintunde spune:
CARMEN;
sarumana![]()
Ati vazut filmul;DISCURSUL REGELUI?vazui ca a luat neste oscaruri..am pus sa se incarce..Io mereu singura cu gazoaca..ma invit la un film![]()
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!
Lorich spune:
Tunde se numeste "Vitamina C natural" se dau 5 picaturi/zi
roxx ai fost dulce cum ai scris tu cu liniutza hihihi
E clar ca lumina zilei ce fel de oameni sunt, adica woama, ea. Nu ai cum sa ai incredere in oameni care asculta ce zici apoi fac cum vor ei"ca asa e mai bine". Si stii ce? Imi palce te tati tau, ca o sutuie el...daca nu era el asa, atunci aveai probleme.
Mamamama ce urasc eu oamenii astia care zic las ca stiu eu mai bine...
bebelu petrecere si crestinare frumoasa si buba super cuminte!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
roxx26 spune:
BEBELU, imi vine sa mor de ras, noi la primul capitol vorbeam deja despre botez...

_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Foxy-le spune:
tunde- e fff bun filmul. eu l-am vazut. de mult n-am mai vazut un film asa de bun. si imi si place mult Colin Firth. Il simpatizez dupa ce am vazut ,,jurnalele lui bridgett jones''
Al meu bebe doarme pe locul meu din pat...ce-i place si ce bine doarme! cred ca-i place mirosul de ... fundu' lu' ma-sa [;-)))]
RaluKara spune:
monik, e vorba de criza genitala a bebelusului, fetitelor li se pot inflama mameloanele si chiar sa existe o secretie asemanatoare cu laptele, si pot avea si secretii vaginale gelatinoase, sub forma de mucus, albe, roz sau chiar cu firisoare de sange. totul are legatura cu hormonii pe care noi ii transmitem prin alaptat, sau cu adaptarea post nastere si echilibrarea nivelelui hormonal. stai linistita ca nu e nimic grav. daca totusi vezi ca nu se diminueaza intr-o saptamana, atunci vorbeste cu pediatrul.
deea, eu am scos-o pe Maia la 14 zile afara, mai intai 5 minute , a doua zi 10, a treia un sfert de ora, si de la o luna incolo am stat peste o ora afara daca a fost vremea buna. de la 7 zile am tinut-o in fata geamului deschis cate 2-3 minute infofolita bine. si nu am avut iciun fel de probleme, nu a racit, ba chiar dupa ce ne intorceam de afara dormea tun.
danina, bebeluasteptam poze de la botez...ce buburuze mari avem!
roxx, ce soacra ai si tu....

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu