Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(200)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

pt lista

greutate bb Felix 3800gr/56 cm...lunganu lu mama
apg nu se stie

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

BEBELU;Succes pt astazi .bebelina sa fie cumintica...pofta mare si distractie la maxim!asteptam deja pozele

Asteptam fetele noastre ZIKI SI VAS sa vina acasica..predam stafeta impreuna
ce emotii am!

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

petrecere frumoasa bebelu,
spor la shopping shines
am vazut ca djlaura posteaza la fluturasi,e ok
tunde , am vazut niste poze superr cu tine pe fb,sexy mamy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luciact

petrecere frumoasa bebelu,
spor la shopping shines
am vazut ca djlaura posteaza la fluturasi,e ok
tunde , am vazut niste poze superr cu tine pe fb,sexy mamy

da?
-multumesc..detectiva

Tunde

Mergi la inceput

Lorich;de care vit c ai dat la bebe Ana?
Ma enerveaza fornaitul asta deja de o saptamana..
nu-i trece..fornaie cand doarme si cand mananca

Tunde

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Noi ne pregatim sa iesim la tura de cumparaturi saptamanala..doar ca pana a curatat si incalzit tati masina..a adormit omul mic. aveam de gand sa evadez singura,sa imi iau si ceva hainute..cosmetice,dar m-am gandit ca oricum cand ajung acolo ma apuca dorul de bebe,stau numa cu tel la ureche si imi fac o mie de griji..asa ca merg cu ei sa pot sta mai relaxata.
dimineata ne-a inveselit puiu mic cu o serie de rasete si chiuieli..am zis ca murim de dragu lui

s-a trezit..ma duc sa ne imbracam si plecam

sa aveti o zi linistita

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

mai da bine zici..mi-am adus aminte-Eu n-am cu ce ma imbraca
mai ales am probl la pantaloni..alea vechi nu imi vin .alea de gravide/..hm deja sunt caraghioasa cu ele...
pana acuma n-am umblat prea mult p afara..da sapt musai..vine si ziua lu Mario.. vine 8 martie..cu ce ma imbrac?

spor la cumparaturi

Tunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Mai fetelor, tre sa ma plang ca va promit de mult sa va povestesc epopeea: N-O MAI SUPORT PE SOACRA-MEAAAAA!!! Stiu, nu sunt singura...

Inca de cand am ramas gravida, toata lumea m-a invidiat ca o sa-mi fie atat de bine si o sa am atat de mult ajutor..pt ca socrii mei locuiesc in apartamentul de alaturi. Toate bune si frumoase, nu ne incurcam noi unii pe altii prea tare, suna la usa, chiar vorbm la tel inainte sa vina la noi, ma rog. dar o data cu venirea pe lume a bebelinei probabil si-au imaginat cu totii ca o sa fie du-te vino pe la noi...dar am avut grija sa nu fie asa. le-am explicat de la inceput ca nu pot navali neanuntati chiar daca suntem vecini, ca poate alaptez, poate ma odihnesc, asa ca trebuie sa sune. Daca nu raspund, aia e, ii sun eu mai incolo...o perioada a mers asa.
Doar ca sunt foarte enervanti...
- soacra-mea e f panicara (se uita toata ziua la Urania si viseaza numai acccidente, incendii, calamitati), asa ca in momentul in care nu vede masina in fata blocului innebuneste, isi imagineaza ca sigur ni s-a intamplat ceva rau. Odata eram la o nunta, ei nu stiau unde suntem, au vazut la TV nu stiu ce accident la intrarea in Buftea (unde sta mama) si au sunat-o pe mama pe la 2 noaptea s-o intrebe daca eram in drum spre ea si nu cumva am murit..va dati seama saraca mama ce a fost pe capul ei!
- nu au incredere in ce facem si decidem noi, pe principul ca suntem copii si nu stim..ei stiu mereu mai bine. A venit socrela sa ii arat de care scutece si servetele umede folosim ca se duce in carrefour la shopping, si-a notat si ...a cumparat cu totul altceva, ca ii spusese ei o colega ca sunt mai bune;
- ne tot baga pe gat mancare, desi noi le spunem mereu ca avem frigiderul plin, eu gatesc, deci nu vrem ce fac ei...sunt genul care mananca mancare de bame si alte aiureli de genul asta...Azi ne-au adus prajituri cu visine din alcool, cica pt mine, mai avea putin al meu sot si le dadea cu ele in cap;
- au vazut ca nu s-a miscat masina din parcare vineri si s-au infiintat sa vada ce s-a intamplat, a vz socrela ca e fi-su bolnav, a innebunit - s-a oferit sa-i faca ceai (ca eu sunt handicapata..nu stiu sa fac un ceai) si il bate la cap sa ia paracetamol! Paracetamol ii trebuie lui la ce tona de medicamente a ingurgitat
- cand am fost in maternitate, s-a dus ea in secret la dr mea ginecolog sa intrebe care e starea copilului, ca nu avea incredere in ce ii spuneam eu; i-a spus dr sa nu imi spuna mie despre discutie, cica eu sunt rea si ma supar (nu va imaginati ca a abordat-o in maternitate...nuuu, a cautat pe internet si a aflat de o alta clinica unde mai lucreaza dna dr, s-a infiintat acolo invoindu-se de la serv ca are nepotica ei probleme mari!!!; evident ca femeia aia i-a explicat ca ea e ginecolog si nu neonatolog, ca se ocupa de mine nu de bebe si ca nu stie ce sa-i spuna...probabil si-a facut cruci. M-am umplut de nervi cand am aflat mult mai tarziu...
- ma bate la cap sa ii dau completare cu LP copilului ca ea asa a facut acu 30 de ani si a fost bine...
- spun tot felul de aberatii despre cumnata mea (sotia fratelui sotului) si familia ei, si sunt convinsa ca asa spun si despre mine atunci cand vorbesc cu altii.
- Iar acu juma de ora am iesit pana la magazin, probabil m-au vz pe geam si s-au infiintat repede sa il intrebe pe sot cum se simte, daca am grija de el si pe unde umblu...Sotul meu i-a dat pe usa afara. Eu sunt mai diplomata, el ii sutuie pe unde ii prinde..
- nu ma vad lasand copilul cu ea, n-ar face nimic din ce i-as spune eu, ca eu nu stiu, ar face dupa cum o taie capul si cu mancare si cu somnul si cu tot, ca ea stie mai bine...de aceea cand am nevoie de ajutor la ceva in casa prefer s-o chem pe mama de la Buftea decat sa apelez la ei...
Sunt niste oameni foarte dificili, invatati sa stie si sa comande ei tot, doar ca nu si-au gasit omul cu mine...cand le-am spus unde vrem sa facem botezul s-au dus ei repede la restaurant sa discute, sa vada ce si cum. M-am umplut de draci cand am auzit si am schimbat restaurantul...
Cred ca daca am sta la ceva distanta ne-am intelege mai bine..as vrea foarte mult sa ne mutam, poate in viitorul apropiat cine stie,...

Uff, v-am facut capul calendar, de cand vroiam eu sa ma descarc...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Am tras-o de urechi pe djlaura...apare ea in curand si pe aici

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Roxx, iubita multa rabdare!!!
Soacra-mea in prima zi cand am venit de la spital mi-a mutat florile de langa patut ca daca e cutremur si cad in capul fetei???si nu s-a lasat pana nu le-a mutat in alta parte!...si etc, etc...Nu te consuma, e bine ca te impui. Recunosc ca ai mei nu sunt chiar asa ca ai tai, dar...soacra e soacra! Descarca-te si incearca sa n-o bagi in seama...desi e greu daca e usa-n usa...brrrr...nici nu vreau sa-mi inchipui cum ar fi la mine sa locuiasca alaturi!!

Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Roxx, te compatimesc.. eu din fericire am o soacra OK... Mama in schimb e ceva de speriat... fix soacra-ta si in plus e si foarte emotiva, daca ii spui ceva se pune pe bocit.

Noroc ca ne despart peste 300 km.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput