Mar.Apr(165)-Hai Andreea!! Bv Dorinut@, Speranta!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

lalely, nici nu stiu ce sa-ti zic de incurajare , dar sunt sigura ca se va rezolva usor totul. Noi suntem o odisee norocoasa

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

bulina, mai baga si la noi niste poze cu frumusetea la care te uiti tu non-stop

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

strumph, pai daca e sa te iei dupa cheful tau de facut curat, nasteai de muuuult . Las sa vina bebita cand vrea ea, ca doar sunt toate gata pregatite, mai ales camera aia frumoasa

Povestea nasterii

Poze

vai cat ma putut sa rad cica dupa cheful meu de facut curat ... da gata e totul, maine sa ma duc sa ii gasesc cosmonaut si sa ii cumpar cadita sa am in ce sa ii fac baitza cand ajungem acasa si gata , e totul pus la punct poate sa vina ca eu parca incep sa nu mai am rabdare sa vedem daca dorm la noapte ca numai la asta mi-e mintea acum de cand mi-a spus mama ca in 2 sapt vine bubulina

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

laura ma bucur ca sunteti bine. M-am tot uitat dupa tine si la ian-feb.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

miky doctorita este si la cab particular dar numai joia ceea ce e destul de tarziu pt tine nu?eu acolo am facut morfo ca avea 3D, in spital are eco 2D dar eu cred ca daca e ceva in neregula cu bb isi da seama si pe 2D ,eu asa cred
tu la isoup nu ai fost acum la eco?el ce ti-a zis?

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

da, e tarziu joi..se pare ca o sa ajung luni in spital la ea..om vedea..
eu am facut la iosup toate morfologicele, ultima la 32 sapt si atunci inca era totul perfect si bb mai dezvoltat cu o sapt..dupa sau intamplat toate..te pup si merci de info
in spital ai idee cum sa procedez..tu ii dadeai ceva la controale ?

mami de Vlad 09.04.2009 si s39 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Buna seara fetele,
Strumph toate bune la noi, merci de intrebare. Am fost putin ocupata joi si vineri si azi de dimineata ma tot chinui sa recuperez ce ati scris, ca au fost 3 capitole. Si eu asa am citit ca bebe coboara, si deci si burta cu 2-3 saptamani inainte de nastere. Deci cine stie. Dar ai vazut ca Lavi zicea ca ea a avut mult timp coborata burtica. Ai grija daca vrei sa mai stea, daca nu, da-i pe treaba ca vine repede si la tine.
Ailed eu am nascut la 37 saptamani fix. In ziua urmatoare intram in saptamana 38 daca mai statea Giulia. Si nu a fost considerata prematura.
Bulina "alimente" interzise in timpul alaptarii sunt drogurile, alcoolul si tigarile. In rest ar fi restrictionate alimente de genul: fasole, varza, ceapa, usturoi si nu mai stiu care pot da crampe la bebe sau schimba gustul la lapte. Dar mie o dr. neonatolog mi-a zis ca si din alea pot incerca dar in cantitate mica la inceput si daca nu observ nici un semn la bebe, pot sa mananc linistita si asa ceva.
Lavi sti ca eu am serios probleme cu kg de dat jos dupa nastere. Si sora mea ma sfatuia ca daca am senzatia de foame, mai ales dupa alaptat sa incerc prima data sa beau apa, pentru ca e posibil sa imi fie sete dar sa am senzatia de foame. Eu o sa incerc metoda asta dupa ce nasc, dar daca vrei fa si tu o proba.
Zicea Viss intr-unul dintre capitolele citite azi ca ce faza ar fi sa i se rupa apa in supermarket. Hi hi, mie exact asta mi s-a intamplat. Eram intr-un centru comercial mare din Cluj (Polus pt clujence) in banca Transilvania si acolo mi s-au rupt membranele. Asa ca dupa ce am lasat balta in banca a trebuit sa o iau la picior prin tot centrul ala comercial pana la masina si strangeam din picioare sa nu las siroaie de apa pe acolo .
Mandreeac bafta pe maine, nastere rapida si bebe sanatos si papacios iti doresc
Felicitari pentru Dorinut@ si Speranta (scuze Speranta la tine nu am apucat sa fac galerie ) si bun venit bebicilor.
Anaxena si Felicia, cred ca pe cand mai apuc eu sa intru o sa cam nasteti si voi, deci va doresc de pe acuma nastere usoara .
Pupici la toate fetele si noapte buna va doresc

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 31s+ cu Nicoletta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

strumph, mi-ar place sa nastem in acelasi timp, dar cum vrea Doamne-Doamne.....
sa sti ca berbecul incepe pe 21 martie...
si ca pestoaicele sunt mai mamoase.....

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 16 zile
69/11

Mergi la inceput

strumph, cred ca pe la 38 e perfect sa vina bubulina. Eu am asteptat mult dupa fiecare din copii. Dupa Cristi pana la 41 de sapt..ramasesem ultima din odisee nenascuta..f nasol si stresant..iar acum pana la 39+2 zile dar fata nu dadea nici un semn ca vrea sa iasa, daca era sa nasc natural cred ca asteptam muuult si bine dupa ea.. Spor la cumparaturi maine!

..ce liniste e in ultimul timp pe aici seara...
..imi retrag cuvintele..pana sa trimit eu mesajul au aparut fetele

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

madutza_bra

_
35 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

eu-s pe aici, bag neshte popcorn voiam ceva dulce acum vreo 10 min si ii spun lui Nick, vreau ceva dulce si el zice : popcorn? si asta e sarat, e de ala in pungi mici cu unt si sarat de il bagi la microunde si e asa de bunnnnn mi-a trecut pofta de dulce , acum ma indop cu popcorn

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput