Mar.Apr(165)-Hai Andreea!! Bv Dorinut@, Speranta!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

In sfarsit pot sa vin si eu pe forum dar nu pentru mult timp ca m-am apucat de gatit cina , dar scurt pe doi cat sa spun si eu ceva , ca am spus ca ma schimb si revin dar m-au agatat ai mei pe skype si ne-am pus la taclale si am cam uitat cat e ora si eu trebuie sa fac de papa pentru cina

Lalely, nu iti fa griji te rog frumos, uite ca ti-au mai raspuns fetele si nu e chiar asa rau , poate pana la final nu o sa mai fie nimic chiar si bebe o sa fie perfect sanatos si de nota 10+

Alina06, pana cand nasti poate ai timp sa faci si paturica lui bebe

Andreea, gata pregatita si aranjata pentru marea intalnire de maine ? ? Curaj si fara emotii da ? asteptam sms de la cine o sa trimiti tu ca sa ne dea de veste

Ailed , da ma uit dupa cosmonaut dar nu de ala super gros, mai de primavara asa am vazut pe aici si e perfect dupa parerea mea , ca doar n-o fi cald de or casca si matzele la soare Plus ca vad ca mi s-a lasat si burta si maica-mea acum juma de ora cica spunea cam 2 sapt o mai duc si nasc de cand am constatat ca s-a lasat burtica , deci undeva in jur de 10 martie, la 38 sapt ? eu sper sa mai stea bubulina un pic, dar oricum... sa vina cand o vrea ea, sanatoasa sa fie ca mami si tati o asteapta Felicitari pentru achizitiile de azi

Fug acum, revin mai tarziu dupa cina

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

In sfarsit pot sa vin si eu pe forum dar nu pentru mult timp ca m-am apucat de gatit cina , dar scurt pe doi cat sa spun si eu ceva , ca am spus ca ma schimb si revin dar m-au agatat ai mei pe skype si ne-am pus la taclale si am cam uitat cat e ora si eu trebuie sa fac de papa pentru cina

Lalely, nu iti fa griji te rog frumos, uite ca ti-au mai raspuns fetele si nu e chiar asa rau , poate pana la final nu o sa mai fie nimic chiar si bebe o sa fie perfect sanatos si de nota 10+

Alina06, pana cand nasti poate ai timp sa faci si paturica lui bebe

Andreea, gata pregatita si aranjata pentru marea intalnire de maine ? ? Curaj si fara emotii da ? asteptam sms de la cine o sa trimiti tu ca sa ne dea de veste

Ailed , da ma uit dupa cosmonaut dar nu de ala super gros, mai de primavara asa am vazut pe aici si e perfect dupa parerea mea , ca doar n-o fi cald de or casca si matzele la soare Plus ca vad ca mi s-a lasat si burta si maica-mea acum juma de ora cica spunea cam 2 sapt o mai duc si nasc de cand am constatat ca s-a lasat burtica , deci undeva in jur de 10 martie, la 38 sapt ? eu sper sa mai stea bubulina un pic, dar oricum... sa vina cand o vrea ea, sanatoasa sa fie ca mami si tati o asteapta Felicitari pentru achizitiile de azi

Fug acum, revin mai tarziu dupa cina

_

AMR 4 saptamani

nastem amandoua in acelasi timp ?

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 16 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

hai Andreea fara frica

Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ailed, cand mi-a spus mama ca 2 sapt - maxim 3 o mai duc pana nasc daca s-a lasat burtica, am si socotit si cand am vazut ca ar fi in jur de 10 martie ma si gandeam la tine , poate nastem amandoua pe 14? nah sa nu mai raman pana pe 31 asa cum imi tot prezice barbatu` asta a meu dar eu totusi as vrea sa nasc o berbecuta si nu o pestoaica ehh ... acum Dumnezeu stie cand si cum o sa vrea sa vina bubulina mea , sanatoasa sa fie

fetelor, voi ce stiti despre lasatul burticii?? mie zau ca mi se pare ca s-a lasat, cand ma asez undeva o simt pe picioare, inainte nu era asa, asta am observat-o de vreo 3-4 zile , dar nu am bagat de seama pana azi cand m-am mai admirat odata in oglinda in toata splendoarea si se si vede ca nu mai e asa bombata de sub sani, e jos si parca o scap poate de asta m-o fi apucat si pe mine cuibairtul si curateniile si vreau sa fie totul curat , spalat si la locul lui ??? vine bubulina???

_

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Fetelor m-am spalat, mi-am pus parul pe moate, mi-am dat si eu cu lac pe unghii si acum verific bagajul.

Offfffff, am la emotii cum nu va imaginati.

Imediat va anunt, Ally sper sa fii pe receptie, sa dai vestea cea mare.

tuturor si multumim pentru urari!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR CATEVA ORE SI IMI VAD MINUNEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

ailed, cand mi-a spus mama ca 2 sapt - maxim 3 o mai duc pana nasc daca s-a lasat burtica, am si socotit si cand am vazut ca ar fi in jur de 10 martie ma si gandeam la tine , poate nastem amandoua pe 14? nah sa nu mai raman pana pe 31 asa cum imi tot prezice barbatu` asta a meu dar eu totusi as vrea sa nasc o berbecuta si nu o pestoaica ehh ... acum Dumnezeu stie cand si cum o sa vrea sa vina bubulina mea , sanatoasa sa fie

fetelor, voi ce stiti despre lasatul burticii?? mie zau ca mi se pare ca s-a lasat, cand ma asez undeva o simt pe picioare, inainte nu era asa, asta am observat-o de vreo 3-4 zile , dar nu am bagat de seama pana azi cand m-am mai admirat odata in oglinda in toata splendoarea si se si vede ca nu mai e asa bombata de sub sani, e jos si parca o scap poate de asta m-o fi apucat si pe mine cuibairtul si curateniile si vreau sa fie totul curat , spalat si la locul lui ??? vine bubulina???

_

AMR 4 saptamani

Si eu stiu ca daca se lasa burtica in vreo 2 saptamani apare bubulina, insa cred ca ar trebui sa mai stai si tu cumintica, sa lasi curatenia, sa nu te mai obosesti atat!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR CATEVA ORE SI IMI VAD MINUNEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

mandreeacbafta multa

bag niste moate de incurajare

_
35 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Madutza cum se face acel ceai de chimen cu anason, adica , cat pun la o cana de 250 ml? Ma rog eu o sa fac vreo 2 litri, dar apoi imi calculez eu. Tu parca spuneai ca e asa bun, dar eu cand le-am mirosit, pfuuu, nu par asa delicioase. Iaurt natur ai avut la tine? AI dreptate voi cumpara si eu si imi voi pune in gentuta, ca pana o sa vina sotul cu supa, sa nu lesin pe acolo de foame. Nu mananc eu mult, dar si daca nu mananc nimic e tragic.

AMR cateva zile

la 2 l de apa, pui 4 lingurite de chimen si 4 de anason. Nu stiu cat vine la 250 ml..ca eu fac zilnic cate o oala de 2l

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Fetelor, maine e ziua cea mare! La ora 12 voi fi la spital si apoi la 1,2,3 nu stiu exact ora voi intra in operatie si imi voi vedea si eu minunea din burtica! Am niste emotii, nu va pot descrie!

AMR cateva zile

Hai Mandreeac !!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

strumph, pai daca e sa te iei dupa cheful tau de facut curat, nasteai de muuuult . Las sa vina bebita cand vrea ea, ca doar sunt toate gata pregatite, mai ales camera aia frumoasa

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput