Mar.Apr(165)-Hai Andreea!! Bv Dorinut@, Speranta!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi dupa inca o noapte superr dormita

hai andreea!!!!!!!!1
hai anaxena!!!!!!!!!!!!

va rog din suflet sa ma iertati ca nu fac galeria colorata, frumoasa asa cum meritati dar subt cu bb la san si scriu cu o mana....

happy am depasit de mult aceea perioada.....acum sunt in extrema cealalta.....mi se pare ca nu prea mai e la pompa nu iese nimic...dar ma incurajez ca bb e linistit, doarme bine, are kk dupa fiecare masa,si gurta vesnic e plina cu lapte aaaa si a ajuns la greutatea de la nastere.....dar sanii mei sunt moi moi

lalely

bulina voi cum stati cu alaptarea>>??? deci si tu esti "fomista"??

giulia....beau si apa multaaaaaaaaaaaa si noaptea,.......

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Asa, si acum

asa de dimi,
eu m-m trezit ca dodo isi cerea portia de papa
pisuc si scrish, multam de idei
anaxena , pai putem si noi de azi, nu? ca pana maine mai e un pic...
Hai Anaxena!Hai bb Alex!

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 15 zile
69/11

voi nu putetzi de azi!!!
am zis de maine la ora 7 sa ma shtiu ajunsa la Buc!!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 2 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Lalely, eu m-am plans zilele trecute ca bebele meu are un ureter mai mare (fara sa aiba dilatatii si in rinichi, dar ma rog, patologia tot cam asta e). M-am mai calmat fiindca:
- am inteles citind ca poate disparea in multe cazuri dupa nastere
- vorba Alinei, sunt atatea mici malformatii care in final nu au de fapt nicio gravitate...
- m-am gandit ca oricum nu avem ce face acum; vom face tot ce va trebui dupa, evident ca si pentru mine tristetea cea mai mare ar fi sa stea bietul bebe in spital la investigatii sau operatii...
- dar Dumnezeu stie cum le aranjeaza pe toate si am toata increderea in El!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s35 cu un dragalas

AMR 5 saptamani!!!

Pisuc..neata!!Stiu ca si tu te-ai vaitat,dar nu am stiut ca poate avea acelasi inteles..La mine pe eco scrie exact diagnosticul pe care ti l-am zis..si vroiam sa te intreb daca tu stii mai multe despre asta:oare se poate rezolva si fara interventie chirurgicala??Care sunt efectele acestui diagnostic,ce complicatii pot aparea??

Chiar daca incerc sa ma calmez si sa nu ma mai gandesc nu mai acolo imi zboara gandul si sunt tare trista...Nu ma pot concentra la nimic altceva!!

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Fetelor, maine e ziua cea mare! La ora 12 voi fi la spital si apoi la 1,2,3 nu stiu exact ora voi intra in operatie si imi voi vedea si eu minunea din burtica! Am niste emotii, nu va pot descrie!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR cateva zile

sa fie o nastere asa cum iti doresti,fara probleme si sa ai laptic din belshug iar bebelinul sa va fie papacios si necolicios!!!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ma simt muult mai bine
ma declar apta de nastere
execeptand muschii intercostali de pe partea stanga care dor rau de tot,zici ca m-a batut cineva,de la atata tushit!

azi ma duc sa-mi beau cafeaua cu cine vrea sa ma mai vada pt ultima data 2 in 1...ultima mea sarcina,burtica mea..nu m-am saturat de ea
apoi ma duc pe la un hypermarket sa vad ce mai e de luat,ma duc la mama.o las pe Maria acolo,ma duc la salon sa ma fac si eu la par,il pun pe sotz sa-si arate arta in barbierit,numai ca schimba destinatzia si apoi am sa bananai prin casa ca sunt slabe shanse sa ma ia somnul
sa nu uit sa-mi fac poze!!!

ce greu e sa realizez ca gata!!s-a terminat sarcina,la Maria mai erau 2sapt si ceva si am avut timp sa mi se acreasca de burta si dureri si contractii..ciudate sentimente,nu ma asteptam la asha ceva

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 1 zi!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

Felicitari Sperantza !!! Bun venit pe lume bb de speranta!!!refacere usoara si mult laptic mami!
Astazi naste Andreea
Hai Andreea
Nastere usoara,bebe sanatos si mancacios!!!!

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 32+ s
Amr 7 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna dimineata fetele! Va ofer si eu o ca abia am facut ochi!

Felicitari Speranta,bine ai venit pe lume bebe de Speranta!

Nastere usoara Andreea!

poate reusesc sa citesc si eu cate ceva din urma!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 37+ Sebastian-Andrei(cred)
Giulia!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

fetelor, voi ce stiti despre lasatul burticii?? mie zau ca mi se pare ca s-a lasat, cand ma asez undeva o simt pe picioare, inainte nu era asa, asta am observat-o de vreo 3-4 zile , dar nu am bagat de seama pana azi cand m-am mai admirat odata in oglinda in toata splendoarea si se si vede ca nu mai e asa bombata de sub sani, e jos si parca o scap poate de asta m-o fi apucat si pe mine cuibairtul si curateniile si vreau sa fie totul curat , spalat si la locul lui ??? vine bubulina???

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

eu am nascut-o pe Ebonee intr-o saptamana parca de cand s-a lasat burta,se pregatise fata de marea intalnire a coborat cu un etaj mai jos sa iasa mai repede
la Melissa nu mai tin minte,a venit pe nepusa masa la 37s si 3z exact de ziua lu` taicasu`

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Buna dimineata la toate burtiocile care au mai ramas si la totii bebelusii draguti si bolfosi.
felocitari mamicilor care au nascut sapt asat. Sa fie bb papaciosi si sanatosi.
Scuze dar nu am reusit sa mai intru saptr asta pt ca nu m-am simtit bine. De joi ma doare burta rau de tot. Am crampe dar nu am si contractii. Am fost la dr joi seara si mi-a spus ca totul este in regula iar durerile de burta sunt de la operatia lui Andrei care speram sa nu cedeze pana la termen.Pe data de 15 martie tr sa ma prezint pregatita de o eventuala nastere. O sa mi se faca un control si vom stabili daca voi naste pe data de 15 martie sau pe data de 21 martie. Eu sper sa fie pe data de 15 martie pentru ca deja nu mai pot si nu mai am rabdare. BB are deja 3 kg( desi ma asteptam sa aiba mai mult).

MARIA ; ANDREI si STEFAN 35+ s
AMR 3 sapt
https://picasaweb.google.com/110229642410857673643/MariaSiAndrei02?authkey=Gv1sRgCMu-2oPZ7qSkZg#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

djlaura, iaca ce sa fac si eu , ma tin de poante si mancat popcorn pe care tocmai l-am terminat si mi-e gura cam sarata si ma duc sa imi fac un ceai de urzica si macese pana nu vine sefa (ailed ) dupa mine cu batzu

revin in 5 min

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

strumphitza,vezi ca nu e bine sa bei ceai de urzica,e pe lista ceaiurilor interzise...

A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput