Mar.Apr(165)-Hai Andreea!! Bv Dorinut@, Speranta!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Hai ca am ramas eu iar sa sting becul si sa inchid usa de noapte buna

Ma duc sa incerc sa fac si eu nani ca vad ca umbla mosu Ene pe la gene, cine stie cat si cum o sa dorm, dar eu o sa incerc

Noapte buna burtici, mamici si bebici !!!

Ne auzim maine la cafea

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

Ce super ar fi sa ma lase cu tableta in sala de nasteri

De ce sa nu te lase? Eu o iau, sa va tin la curent on line!

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 34+, bineinteles tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Felicitari mamicilor noi si bun venit bbicilot!

Andreea, sa ai o nastere de vis!

Bb_ yasmi, daca mai e cazul ca poate ai rezolvat, un sfatdespre alaptare.
Euam procedat asa:
Inainte sa o pun pe M la san, candstiam ca se apropie ora de masa, ma mulgeam cu pompa atat cat sa dispara discomfortul din sani, bobitzele de care ziceai, plus ca lapticul bun si gras vine pe urma, la inceput este mai apos . Pe urma o puneam pe M la san si rezolva ea problema.
Eu i- am oferit la fiecare masa doar un san, abia acum, si doar cateodata, are mese la care se hraneste din amandoi.
Eu in 3 zile am scapat de completarea care era tot cu laptic muls, lp i- am dat doar in maternitate. Ce a ramas dupa muls, am pus la congelator, si o sa folosesc in caz de urgenta. Oricum nue mult.
M este acum hranita numai la san si eu am scapat de cercul vicios cu pompa.
Si inca ceva, daca inca mai bei, renunta la ceaiurile de stimulare a lactatiei si bea lichide doar cat sa iti potolesti setea, ca alea fac mai mult rau decat bine in momentele astea.
Hai curaj, ca o sa treaca perioada asta mai grea.
Vineri am fost cu M la revizie la Euroclinic, si avea 3.905 kg. A zis neonatoloaga sa o tinem tot asa ca M pompeaza cu rost.

Va pe toate.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata fete dragi!
Ca de obicei matinala, mai ales duminica, iar am schimbat semnatura si mi-e tare drag de ea , dar a durat un pic pana am citit cele aproape 2 capitole.
Ieri n-am mai apucat sa intru:
- au venit prietenii nostri cu caruciorul cel frumos si cantar si hainute;
- prietena mea care e pediatra mi-a facut un instructaj excelent despre ce am nevoie, ingrijire bebe, medicamente necesare etc
- apoi am fost la IKEA si am luat si canapeluta (evident si un saculet de somn ptr bebe si o paturica bleu de protejat canapeluta)
- apoi am fost sa o ajutam pe mama cu mutarea (se va muta cam intr-o saptamana langa noi, ceea ce e asa de bine!)
Asa ca aseara am aterizat direct in patut cu o revista si o carte, iar la 9 jumatate eram la somnic

Multumesc mult pentru complimentele pentru poze. Eu am mai pus mai demult o poza cu mine, cand sarcina avea 4s , dar am sters-o. Vorba Catank-ai, cu povestea asta cu albume care dispar, incepi sa te stresezi cu pus pozele; desi tu cred ca a fost o stergere din greseala, dar tot ar fi bine de schimbat parola.
Lalely, eu m-am plans zilele trecute ca bebele meu are un ureter mai mare (fara sa aiba dilatatii si in rinichi, dar ma rog, patologia tot cam asta e). M-am mai calmat fiindca:
- am inteles citind ca poate disparea in multe cazuri dupa nastere
- vorba Alinei, sunt atatea mici malformatii care in final nu au de fapt nicio gravitate...
- m-am gandit ca oricum nu avem ce face acum; vom face tot ce va trebui dupa, evident ca si pentru mine tristetea cea mai mare ar fi sa stea bietul bebe in spital la investigatii sau operatii...
- dar Dumnezeu stie cum le aranjeaza pe toate si am toata increderea in El!
Ailed, si eu stiu ca dupa 37 saptamani bebele nu mai e prematur. Tu esti in sapt 36, nu? Mie dintre numele alese de voi cel mai mult imi place Daria Cristiana! (e fain si ca are nume sfant, iar Daria e un nume tare frumos)
Strumphi, tare faza cu inghetata , inteleg ca pe aceea ai mancat-o totusi, ce arome? Si eu abia astept sa vina caldura ca sa ajung la inghetata, dar acum e tare frig in Bucuresti...
Cris, sanatate multa! Abia astept sa vad poze cu camera, ma voi uita daca ai pus!
Speranta, bine a venit bebe, e asa frumos cu atatia bebelusi deja in odisee! sa fie sanatos si sa va bucurati nespus de el!
CristinaPH, tare dulce e baietelul vostru, micul rasfatat! Asa par aveam si eu cand m-am nascut!
Andreea, sa fie totul perfect azi, sa nasti usor un bebe perfect! tin pumnii super stransi!

Ma duc sa pap si eu ceva, va imbratisez pe toate!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s35 cu un dragalas

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Madutza si multumesc ca mi-ai spus ca eu as fi pus dublu cate 8 lingurite de fiecare si cred ca iesea

Laura bine ai revenit. te asteptam mai des/

Miki tin pumnii pentru luni , sa fie totul f bine.

Ailed mie numele de Daria Si Miruna imi plac la nebunie.

Strumphy foarte tare sa vrei dulce si sa mananci sarat..

tuturor si sper sa intru si maine de dimineata. Multumesc inca o data pentru galeria facuta.

Si pentru ca luni nu voi fi aici, sper sa nu se supere Anaxena ca ii fac si eu putina galerie.

Hai Anaxena! Hai bebe scoate nasucul afara!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR CATEVA ORE SI IMI VAD MINUNEA

tu ai derogare de la mine ca nu esti
dar mi-au dat lacrimile cand mi-am vazut numele

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 2 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Fetelor m-am spalat, mi-am pus parul pe moate, mi-am dat si eu cu lac pe unghii si acum verific bagajul.

Offfffff, am la emotii cum nu va imaginati.

Imediat va anunt, Ally sper sa fii pe receptie, sa dai vestea cea mare.

tuturor si multumim pentru urari!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR CATEVA ORE SI IMI VAD MINUNEA

, iti doresc o nastere frumoasa si un bebe minunat!

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 34+, bineinteles tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

HAI ANDREEA!HAI BB RARES-ANDREI!

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 16 zile
69/11

Mergi la inceput

HAI ANDREEA!HAI BB RARES-ANDREI!

AMR maxim 16 zile
69/11

Mergi la inceput

Asa, si acum

asa de dimi,
eu m-m trezit ca dodo isi cerea portia de papa
pisuc si scrish, multam de idei
anaxena , pai putem si noi de azi, nu? ca pana maine mai e un pic...
Hai Anaxena!Hai bb Alex!

AMR maxim 15 zile
69/11

Mergi la inceput

acum ca am papat ma duc la somic, vb mai incolo!
pupici la burtici si mamici!

AMR maxim 15 zile
69/11

Mergi la inceput