FIV Dr DRAGOS ALBU 24

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

intreb si eu, ca sa mai treca timpul,

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Buna fetele
A trecut si punctia, tocmai ce am ajuns acasa si ma pregatesc sa ma bag la somnic dar nu inainte sa intru sa va raportez.
Zice dr embriolog ca au recoltat 11 foliculi - sper sa fie ok si cica diseara au intalnire cu gigeii sotului . Sper sa fie bine si sa se iubeasca mult sa iau embrionasii acasa miercuri.

Tinuta multumesc . Iti tin si eu pumnii. Maine ai monitorizare? Te astept cu vesti bune.

va pup si o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

flo, sigur trebuie sa se iubesca!

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Bravo flo, s-o tii tot asa. Asteptam vesti si maine sa ne spui cum a mers petitul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaia spune:

felicitari flo, sa fie cu lipici si bafta in cotinuare

de data asta va fi sigur bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

tinuta78,
Ce faci? Te pandesc pe unde pot si te-am gasit aici. Cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Doamnelor: Fiice, Surori, Prietene, Iubite, Sotii, Matusi, Nase, Mame, Viitoare Mame... FEMEI,

De 8 Martie, cele mai frumoase ganduri ale intregii lumi si ale mele! Sa fim sanatoase, frumoase, curajoase, iubitoare, luptatoare, norocoase si prospere! Si pentru ca ne aflam aici cu o misiune speciala, fie ca cea mai arzatoare dorinta a noastra, sa devina realitate!

Cu mult drag si recunostinta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

La Multi Ani fetelor!

Sa fiti sanatoase, iubite si sa vi se implineasca cele mai arzatoare dorinte!

Va pup si o zi minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

La multi ani!Sa fiti sanatoase si cu burtici va vreau!!!!!!
[URL=http://img849.imageshack.us/i/felicitarede8martie.jpg/][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor azi de ziua noastra!.Fie ca visele noastre sa devina realitate cat mai curand posibil!.
Arabella,34 ani(inca),2 IA la MNL,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt.a2-a nereusita,FIV1 cu dr Albu la Medlife,reusit,sarcina oprita in evolutie la 8 sapt si 3 zile ,urmeaza FET.
Homocisteina val mica(3.5),mutatiile genei Pai1,ambele de tip heterozigot.

Mergi la inceput