FIV Dr DRAGOS ALBU 24

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Bafta astazi flo.
Multe oute azi, multi embrioni poimaine , II liniute peste 14 zile si sanatosi peste 9 luni.
Asteptam vesti
si bafta pentru toate fetele (Pentru cele care au scris si inca mai scriu pe forum , dar si pentru cele multe de la usa dr Albu care doar citesc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

O saptamana minunata va doresc! Minunata ca voi!

M-am gandit mult daca sa va scriu sau nu, dar pentru ca sunteti singurele cu care pot vorbi si mai ales, care ma puteti intelege, am decis totusi s-o fac.
Sunt in a 4-a zi dupa ET. Pana la a 14-a, cred ca am sa fac santuri prin casa sau… am sa gauresc tavanul urcandu-ma la modul cel mai virtual si enervant posibil pe pereti. Sigur ca ma odihnesc, ca citesc, ca ma uit la documentare, ca nu fac efort, ca nu ma stresez, ca mananc mai sanatos ca de obicei, ca urmez cu sfintenie medicatia recomandata, ca fac plimbari usoare etc., etc., dar asta nu inseamna ca nu am pierdut cateva zeci de minute bune pe zi sa ma “documentez” asupra “simptomelor” dupa ET, gandindu-ma: asta inseamna ca… sau ca.., o fi sau nu…s.a.m.d.
Primele 2 zile au trecut cu dureri, in a 3-a m-am trezit atat de bine, incat mi-am spus: “n-a fost sa fie!”(desi nu exista nimic concret nici pro nici contra)… Resimt constant o sensibilitate a sanilor (din ce am inteles efectul medicatiei) si sunt balonata ceva de speriat (nu am avut parte de atatea “goluri la stomac” toata viata mea si pana si bietul meu buric s-a invinetit de suparare!). Nici macar fructele nu ma mai ajuta ca inainte… Ba ma mai inteapa pe ici pe colo, cand pe stanga, cand pe dreapta, ba simt cand si cand acea senzatie pre menstruala… In fine. Stare generala buna. Mai trebuie doar sa-mi scot din creier temerile: teama de CM (desi, nu inseamna nimic pana la betaHCG si mai incolo –daca o sa ajung-, la eco s.a.m.d.), si pana la urma teama ca i-am pierdut (pe toti trei! manca-i-ar mama pe ei –doamne ce horror suna alintul asta a la Goya)…
Va rog sa ma iertati ca am indraznit si va multumesc ca ma suportati, dar sunt un pic “la limita” si trebuia sa-mi descarc si eu sufletul! Multe dintre voi cunoasteti foarte bine caruselul asta de trairi. Eh, ce-o vrea si DD. Ieri seara discutam cu sotul despre cum o sa fie la al doilea FIV

toate! SI BAFTA TUTUROR!!!!!!! La cati mai multi, mai sanatosi, mai destepti si mai frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Alilumi,

Eu sunt ziua 6, dar am transferat embrioni congelati. Ce spui tu acolo toate suna bine. Si eu am avut dureri de burta din ziua ET in fiecare zi, uneori mai tare, alteori mai putin.
Azi am revenit la munca, ajunge, nici la FIV n-am stat acasa toate zilele.
Eu n-am dureri de sani (asta nu e semn bun) iar intepaturi nu stiu, nu stiu dac-am avut nici prima data, efectiv nu stiu sa le definesc sa stiu daca le-am simtit.
E mai bine la munca, timpul trece mai repede.
La mine sansele sunt mai mic, dr Albu a zis la congelati 10-15%...sunt speriata ca si tine, in butoi cateodata...
pupici la fete
Simonia, tu cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

eu nu am intepaturi, pieptul isi pierde sensibilitatea,dar e usor marit, nu stiu ce sa zic.
in cat timp dispare pregnylul din sange?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Alilumi,honeys,simonia va pup .
Alilumi,nu esti a 5 zi de la ET, ci a 4 zi(ziua ET nu se numara).
Eu nu am nici un simptom cred ca sunt tare nesimtita.

Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Hai ca v-am scos din barlog.
Deci eu stau cel mai rau ca deh sunt cea mai inaintata.
Inna tu ce-ai facut? Cati embrioni ai avut, cati ai transferat si cand?

Mergi la inceput

honeys,

eeeh, tin pumnii si sa te aud curand cu o veste minunata!
eu nu am avut ce congela... asa ca, deja sunt "pregatita" mental pentru o a doua procedura de la a la z.
cat despre simptome, ce sa zic, difera de la organism la organism. n-as zice ca durerile de sani ar fi un semn bun sau rau (din cate am citit... si am citit!!!)
Asa ca, mergem inainte! Curaj!

Mergi la inceput

saru'mana Inna! deh, vroiam sa trisez (din nestiinta) cu o zi, punanad la socoteala si ziua cu pricina ... Vesti bune sa auzim! Simonia, de asemenea!

cat despre simptome, repet, am citit si nu sunt obligatorii!!! eu doar am batut campii pentru ca simteam ca innebunesc!
toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

si eu,
nici la primul fiv nu am simtit nimic, asa ca...

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ohoooo, fetelor, dar eu la primul fiv si la transfer de congelati eram "nesimtita", si la fiv 2, am avut sanii imensi, durerosi, umflalati, intepaturi prin burta, greturi, constipatie, temperatura ridica, pofte, sensibilitate la mirosuri si bhcg <1,2 ...daca era dupa simptome, acum mai aveam putin si nasteam.

simonia - iepuroaica draga, pregnylul se elimina intre 7 si 10 zile, tatelele cresc si de la progesteronul intravaginal...eu stiu de ce intrebi, ca vrei sa faci testul, dar pana luni, saptamana viitoare, tot cred c-ai sa astepti

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput