FIV Dr DRAGOS ALBU 24

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

LA MULTI ANI !

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

LA MULTI ANI! si embrioni lipiciosi

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

deci, umblati prin carciumi si sarbatoriti! lasa, ca va vine si voua randul sa va coaceti la rotisor acasa
pe cele care stau acasa cuminti!

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

la multi ani fericiti alaturi de familie si cu multi bebe sanatosi si frumosi .

vreau sa ma treceti in lista de aspirante ( multumesc mirela - am urmarit povestea ta o noapte intreaga inca de la inceput . am trait emotiile tale si nu m-am putut culca pana nu am ajuns la final . nu am tras cu ochiul - puteam sa vad ultimele capitole , dar le-am citit relaxata si mi-am dat seama cat e de important sa fii langa oameni care simt tot ceea ce traiesti tu )

gabriela_tutuianu 35 ani o trompa permeabila , anovulatie , sotul azoospermie-criptozoospermie . mergem la dr albu si anul asta cu ajutorul lui si al lui Dumnezeu vom avea si un bb 2 bb , la anul bb3 . cine stie .

iubiti-va frumos si lasati grijile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

mirela , sa-ti traiasca iepurasii si sa fiti fericiti impreuna . ce spne cel mare acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

flo, bafta astazi la ET, sa ne spui cum a fost.
Sa fie lipiciosi si neaparat .

liana, tot pe aici sunt, ieri am sarbatorit un an de la prima consultatie la dr Albu cu a treia eco pentru fiv. Sunt bine, raspund bine la tratament din ce spune dl dr, doar ca valoarea estradiolului este inca mica si probabil se va amana punctia si ETul.
pentru tine si baieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

tinuta,
Deci esti in focuri luna asta. Tin pumnii sa fie bine si o sa urmaresc aici sa vad cum merge treaba.

Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Buna fetele

Gata - mi-am luat embrionasii acasa- 3 . A fost totul ok , a mers foarte bine. Am avut 9 embrioni din care am transferat 3 de cal I si 4 am congelat. Acum sa ne ajute Dummnezeu sa ramana cu noi .
Singura problema ca ma simt foarte balonata si am mici dureri de luni, de cand am facut punctia.
Tinuta, predau stafeta

zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

flo, Doamne ajuta! sa fie cu noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Neatza fetele.

Ce mai faceti? Stati ascunse la clocit? Simptome mai aveti? Ganduri, sperante ceva?

Eu.. nu stiu ma doare pe ici si pe colo, dar n-am curaj sa fac test.
Va pup si va astept cu vesti.

Mergi la inceput