FIV Dr DRAGOS ALBU 24
Raspunsuri - Pagina 11
mikaia spune:
neata.in ultimul timp cam putine fete pe aici.
nu conteaza, noi sa fim bine, sa producem cat mai multe oua si de calitate si cele care au puiuti in burtici sa fie cu lipici 9 luni .cine vine maine la albu?????
de data asta va fi
simonia spune:
semnele nu prea-s bune, dar speram pana la proba contrarie!
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
alilumi spune:
buna dimineata, dragele mele!
sunt pe aici mai mereu si va tin pumnii la toate, dar ce sa va scriu?
a trecut o saptamana... au trecut si "simptomele", a ramas doar asa, o senzatie usor "pre-menstruala" si sanii sensibili. clocesc in continuare... doar, doar...
pana mai ieri abia asteptam sa treaca timpul mai repede, acum nu mai sunt asa de "curajoasa".
eh, speranta moare ultima!
toate!
inna08 spune:
Subscriu Simonia.
Alilumi .
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
aristica spune:
Vi s-au inecat corabiile? Haideti fetelor Cpul sus! Ati clocit bine! Acum aveti embrionii in burtici, va veni si beta ala mareeee!
Eu - hmmm, eu nu mai fac IA, dar ma astepta al fiv...va zic mai multe dupa ce termin proiectul nunta...pana atunci...pendulez printre voi
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
simonia spune:
de ce nu mai faci ia, aristica?
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
honeys spune:
Dragelor nu vreau sa va dezamagesc dar la mine rezultatul e negativ.
Eu am avut congelati, sansele sunt mai mici, asa ca pe voi va vreau pt toate cu burtici.
Va pup.
alilumi spune:
honeys,
nu imi gasesc cuvintele... imi dau seama ca nu prea sunt suficiente si eficiente... incat sa aline cu adevarat...
data viitoare va fi sigur cu noroc! luptam pana reusim ca doar suntem !!!
pentru honeys si toate fetele, s-avem putere sa trecem peste toate cu speranta si incredere, pana ce vom reusi! asa sa ne-ajute DD!
Arabella34 spune:
Honeys!Sincer imi pare rau,offffff,cand ma gandesc ca si pe mine ma asteapta un FET,ma ingrozesc....stiu,sansele sunt de 15-20%...da,mergem mai dreptate,luptam,nu?.Suntem de suferinta,trebuie sa reusim!
Arabella,34 ani(inca),2 IA la MNL,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a2-a nereusita,FIV1,la ML cu dr Albu,reusit,sarcina oprita in evolutie la 8 sapt si 3 zile,urmeaza FET.-homocisteina val mica(3.5),mutatiile genei PAI1,ambele de tip heterozigot.
inna08 spune:
Honeys.
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.