FIV Dr DRAGOS ALBU 24
Raspunsuri - Pagina 12
mirela2 spune:
neata fetelor
pupici la toate si nu va descurajati
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
flo.flo spune:
Tinuta, te astept cu vesti bune
Fetele care ati facut deja: eu ma simt foarte foarte balonata - abea merg prin casa, parca sunt in luna a cincea, cred ca imi apasa pe ovare ca si alea ma dor, ma doare si mijlocul... Ati patit si voi la fel? ce trebuie sa fac? sa ma duc la control? e normal sa se intample asa?
zi frumoasa sa aveti!
speranta2 spune:
HOneys, imi pare rau!
Flo, se poate sa fi facut hiperstimulare. Da-i un mesaj lui Albu.
aristica spune:
flo bea foarte muulta apa, cel putin 2 l/zi si nu mai manca sarat
honeys din pacate, noua Mustata ne-a spus ca la congelati, sansele sunt de 7-10%, deci, da, sunt mult mai mici...am pus PM, dar am sa explic aici ce-i cu PAI-ul...oricum nu-i a buna, in cazul meu!
simonico te pup si te rog sa mai astepti macar pana luni cu testatul (moldoveancoooo) Doamne-scuza-ma pentru confuzie...e astenia de primavara
Eu traiam cu impresia ca trombofilia pune probleme sarcinilor, oprindu-le din evolutie. I-am expus aceasta teorie grizonatului...NOP! Din pacate PAI-ul asta nu permite o buna oxigenare a endometrului, motiv pentru care embrionul nu se poate implanta. Eu nu am facut clexane - aveam o singura mutatie, friendly...acum, e nasol, am clexane de 0,4...
Iata beleaua pentru care am renuntat la IA:
Eu - trombofilie, o singura trompa permeabila si functionala, endometrioza, istoric de 2 fiv cuicsi +fet nereusite
El - oligoastenoteratozoospermie severa, ce ne permite maxim un milion spermatozoizi spalati
CUPLUL - sanse aproape nule de reusita la IA
Este strict cazul nostru, deci nu va speriati, ca noi avem mai multe defecte...dar, urmeaza o histero dupa luna de miere si un alt fiv
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
mirela2 spune:
flo dai cu lichide multe
lapte la greu
s ar putea sa fie hiperstimulare
asa eram si eu
ai grija de tine
monitorizeaza cat bei si cat pipilica faci
hai c o sa fie cu ochisori
flo.flo spune:
Multumesc fetele - banuiam eu ca asa ceva trebuie sa fie.
De baut, eu de obicei beau foarte mult (apa ma refer ) si pipilica pe masura . Acum bag si ceai de musetel la greu (sper sa fie ok) cu miere si lamaie ca ma incearca si o raceala. Sotu e virusat rau de tot - azinoapte a dormit saracutul pe canapea in living sa nu imi dea si mie virusul.
Mirela ce-ti fac flacaii? nu mai pui poze cu ei sa vada si ochiul nostru cat au crescut?
Tinuta, pe unde umbli? Nu se spui ce ai facut la eco?
mirela2 spune:
http://qik.com/video/38268503
un filmulet de ieri
maria81 spune:
mirela sa iti traiasca ingerasii, sunt frumosi foc
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
flo.flo spune:
Mirela sunt frumosi foc!
Cum faci fata cu doi? este greu? intreb si eu sa ma pregatesc in caz ca ne ajuta Dumnezeu si o sa avem mai multi?