FIV Dr DRAGOS ALBU 24
Raspunsuri - Pagina 13
simonia spune:
Honey, imi pare rau , cu cat timp inaintea noastra ai facut fet?
Aristica, daca nu te potolesti, iti urez clexan 0,6-0,8 la sfarsitul sarcinii cu tripleti !
pe toate!
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
aristica spune:
Mire cel din stanga, avea parca o pata mult mai mare pe fata...in primele poze de la nastere, acum vad ca s-a retras. Se va retrage complet?
Sa-ti traiasca tuti-trei feciorii, viitoare soacra cu 3 nurori
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
aristica spune:
simonico am scris impreuna, in acelasi timp...asta ca sa rad, si sa nu mai dau replica, ai? M-am pototlit de ieri, dar stiu ca ma astepta un botez in Buzau peste 11 luni (ca doar n-oi boteza copchilul mai devreme) si incerc sa ma pregatesc emotional de p-acum
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
simonia spune:
asa sa faci aristica
incepe sa-mi fie frica pt. ca se apropie testul
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
simonia spune:
aristica, si ce ti-a spus despre acest PAI?
simonia spune:
Honeys, am facut et pe 2 martie
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flo.flo Mirela sunt frumosi foc! Cum faci fata cu doi? este greu? intreb si eu sa ma pregatesc in caz ca ne ajuta Dumnezeu si o sa avem mai multi? |
daca nu au colice e super fain
am doi motani tare cumintei....ptiu sa nu i deochi
mai au si zile mai proaste, dar sunt ok
noaptea e mai greu ca se trezesc sa mance si adio somnul meu
sper sa vina noaptea in care sa nu se mai trezeasca sa mance
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica Mire cel din stanga, avea parca o pata mult mai mare pe fata...in primele poze de la nastere, acum vad ca s-a retras. Se va retrage complet? Sa-ti traiasca tuti-trei feciorii, viitoare soacra cu 3 nurori PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite |
merci frumos de urari
Robert are un hemangiom din nastere
cand se enerveaza se vede mai accentuat
in rest pare ca se retrage
sa dea DD sa se retraga de tot
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
aristica spune:
simonia am scris pe pagina 12, aici si la trombofilie si la OATS - adica pe unde bantui eu de obicei...si eu credeam ca ajuta infromatia asta, cand colo, dadui de-o tipa care cica "Ma contrazice"...dar eu n-am emis o ipoteza dupa o noapte de neliniste sufleteasca si iote asa...m-am calmat bre, ca bine cu de-a sila nu se poate si mai bine tac...
Da' de ce te speriasi de beta? da-l in mama ma-sii! Oricum esti o femeie frumoasa, slabanoaga, pari de vreo 37 de anisori...capul sus! A venit primavara! (in Moldova e primavara?)
maria81 spune:
aristica
stai linistita si nu te mai supara ca dauneaza la viitorul bebe; si mie mi-a spus acelasi lucru Albu anul trecut inainte de FIV, ca asta poate fi un motiv pt care nu raman. pt ca nu am nici o sarcina desi ovulez si sot ok.
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit