FIV Dr DRAGOS ALBU 24

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

pupici la toate si nu va descurajati

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Honey, imi pare tare rau Iti doresc sa ai curajul si puterea sa mergi mai departe

Mergi la inceput

Tinuta, te astept cu vesti bune

Fetele care ati facut deja: eu ma simt foarte foarte balonata - abea merg prin casa, parca sunt in luna a cincea, cred ca imi apasa pe ovare ca si alea ma dor, ma doare si mijlocul... Ati patit si voi la fel? ce trebuie sa fac? sa ma duc la control? e normal sa se intample asa?

zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

HOneys, imi pare rau!
Flo, se poate sa fi facut hiperstimulare. Da-i un mesaj lui Albu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

flo bea foarte muulta apa, cel putin 2 l/zi si nu mai manca sarat
honeys din pacate, noua Mustata ne-a spus ca la congelati, sansele sunt de 7-10%, deci, da, sunt mult mai mici...am pus PM, dar am sa explic aici ce-i cu PAI-ul...oricum nu-i a buna, in cazul meu!

simonico te pup si te rog sa mai astepti macar pana luni cu testatul (moldoveancoooo) Doamne-scuza-ma pentru confuzie...e astenia de primavara

Eu traiam cu impresia ca trombofilia pune probleme sarcinilor, oprindu-le din evolutie. I-am expus aceasta teorie grizonatului...NOP! Din pacate PAI-ul asta nu permite o buna oxigenare a endometrului, motiv pentru care embrionul nu se poate implanta. Eu nu am facut clexane - aveam o singura mutatie, friendly...acum, e nasol, am clexane de 0,4...
Iata beleaua pentru care am renuntat la IA:
Eu - trombofilie, o singura trompa permeabila si functionala, endometrioza, istoric de 2 fiv cuicsi +fet nereusite
El - oligoastenoteratozoospermie severa, ce ne permite maxim un milion spermatozoizi spalati
CUPLUL - sanse aproape nule de reusita la IA

Este strict cazul nostru, deci nu va speriati, ca noi avem mai multe defecte...dar, urmeaza o histero dupa luna de miere si un alt fiv

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

flo dai cu lichide multe
lapte la greu
s ar putea sa fie hiperstimulare
asa eram si eu
ai grija de tine
monitorizeaza cat bei si cat pipilica faci
hai c o sa fie cu ochisori

Mergi la inceput

Multumesc fetele - banuiam eu ca asa ceva trebuie sa fie.
De baut, eu de obicei beau foarte mult (apa ma refer ) si pipilica pe masura . Acum bag si ceai de musetel la greu (sper sa fie ok) cu miere si lamaie ca ma incearca si o raceala. Sotu e virusat rau de tot - azinoapte a dormit saracutul pe canapea in living sa nu imi dea si mie virusul.

Mirela ce-ti fac flacaii? nu mai pui poze cu ei sa vada si ochiul nostru cat au crescut?

Tinuta, pe unde umbli? Nu se spui ce ai facut la eco?

Mergi la inceput

http://qik.com/video/38268503

un filmulet de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

mirela sa iti traiasca ingerasii, sunt frumosi foc

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Mirela sunt frumosi foc!
Cum faci fata cu doi? este greu? intreb si eu sa ma pregatesc in caz ca ne ajuta Dumnezeu si o sa avem mai multi?

Mergi la inceput