Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara burticute!!!

In sfarsit acasa, in sfarsit in pat..
Am avut o zi..cum nici nu va inchipuiti. O zi plina de interviuri, in care am vorbit aproape continuu, si deja la 5 ma credeti sau nu dar eram epuizata...abia mai deschideam gura. Am perceput la sfarsit seria de interviuri mai mult ca un fel de tortura. Dar cred ca per ansamblu a fost ok, eu cel putin m-am simtit super, sper si ei ...dar acum ce sa zic? Oricum in 3 zile aflu raspunsul daca imi vor da vreo oferta sau nu.

Ei ...si acum sa va zic de weekendul meu plin de contrsctii dureri in col si frici. Am stat numai in pat si va jur ca in astea 3 zile mi-a crescut burta intr-un mod alarmant. Daca vineri puteam sa imi imbrac pantalonii pe care mi i-am propus pentru interviu, duminica seara nici macar nu am mai visat la idee. Pur si simplu a explodat burta...dintr-o data. Inca mai am contractii, dureri in col dar maine merg la moasa si sa vedem ce va fi.
Oricum azi l-am simtit mai mult decat clar pe bb de a facut o roata in burtica, de i-am simtit funducul, Si acum e incredibil de agitat, se misca se agita...si mai am un alt zapacit mic ce se agita pe aici. Cine stie piticul din burtica s-o agita din cauza ca il aude pe berbecul de frate-su cum se da in stamba.

Hai ca va pup si fug trebuie sa imi iau matza in primire.

Felicia,de pui Gabriel (23 Mai 2008) si 17+ cu bulina
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

am fost la eco.
bebe e bine , era cu manuta in gura..asa ca apropo de suzeta ....decat sa il vad toata ziua cu manuta in gura mai bine ii dau suzeta :) e bine a crescut are 15 cm si 200grame
saptamna viitoare facem si amniocenteza.

Felicitari pt bebe in parametrii. Dar de ce faci amnio, daca nu te superi ca intreb? Ti-au indicat unele rezultate ceva risc crescut? Scuze ca intreb , dar stiu ca amnio are riscurile sale. Eu nu am inca rezultate de la TT, si varsta imi ridica factorul de risc f mult, dar nu stiu inca daca as face amnio in caz de ceva...

Morenna, bine ai venit, felicitari pt baietel si sa ai o sarcina usoara pana la capat!

Inca ceva fetele, pentru ca unele dintre voi ati facut pasul chiar de a va cunoaste in persoana, caci suntem o mica familie de-acuma, m-am gandi sa va propun daca vreti sa ne prezentam fiecare pe scurt (varsta, ocupatie, orice altceva simte fiecare sa impartaseasca despre sine), ca sa ne "conectam" putin mai mult in universul asta virtual-ireal.

Pe curand,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 15+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

krissy fac amniocenteza pt ca mi-au iesti prost si DT si TT au iesit 1:150 risc la down , in plus mai am 2 sarcini pierdute si 32 de ani...

da exista risc de 1% ca din cauza amnio sa se produca un avort..dar imi asum acest risc pt ca oricat de mult imi doresc un copil nu vreau sa aduc pe lume un copil bolnav..foarte greu mi-a fost sa iau aceasta hotarare dar am luat-o si merg mai departe, in plus mi-a zis medicul ca 10% din amniocentezele pe care le-a facut el la femeie care aveau acelas rezultat ca si mine s-a dovedit a fi down.
imi e frica de procedura pt ca se face fara anestezie dar sunt convinsa ca o sa fie bine ...

17+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ramyy,pe cand iti e programata amnio??
Ce sa zic? Bafta multa!!!

Mama de Ana si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Ramyy o prietena a facut amniocenteza si a fost cu anestezie locala. A fost speriata si ea initial insa procedura a spus ca nu e dureroasa.
Doamne- ajuta sa fie bine ca ai trecut prin multe.

Am uitat sa spun ca si pe mine ma pasioneaza tricotatul, dar acum nu am timp.

F

Mergi la inceput

no,am sunat si eu la medic sa aflu rezultatele si mi-au zis sa ma relaxez ca daca nu m-au sunat inseamna ca totul e ok...na...America asta

Mama de Ana si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Buna seara zic si eu fuguta in timp ce alunec spre dormitor
Confirm si eu ca intalnirea a fost super!! Abia astept urmatoarea la care sper sa fim mai multe...si poate va fi si cald afara... cat despre mirarea de acolo...inca nu sunt burtile noastre sa darmam paharele de pe masa...si stand jos nu am speriat pe nimeni, inca
La urmatoarea cine stie

Sanatate multa fetelor si somn usor!

19+ cu

Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

no,am sunat si eu la medic sa aflu rezultatele si mi-au zis sa ma relaxez ca daca nu m-au sunat inseamna ca totul e ok...na...America asta

Mama de Ana si 21+

hihihi...asa senzatie de deja-vu am! oare de ce??!! Imi pare bine ca au iesit ok analizele. Te programezi ca sa le discutati sau asta e tot?

Si ca tot zici de America, sa va spun cum m-am distrat azi. Cu o burta care pare de 7 luni din cauza constipatiei, imi iau sotul de mana si hai la farmacie sa luam supozitoare cu glicerina (stiu ca sunt singurul laxativ safe t noi acum). Ii expun farmacistei problema la care ea: daca sunteti gravida nu va pot da fara reteta de la medic. O injur in gand pt ca e incompetenta si zic bine, hai ca visavis mai e o farmacie. Acolo schimbm tactica: cere sotul, spunandu-i ca el de-astea folosea in tara si ca acum are nevoie. Si ii da farmacistul fara probleme! Morala mai bine nu spui ca esti gravida cand cumperi ceva, ca astia fug de raspundere ca ala de tamaie!
Acum m-am pricopsit cu o cutie cu "gloante" de care-mi e frica si sa le vad. Am incercat de 2 ori si nu le pot tine mai mult de 15 secunde... deci insuficient ca sa-si faca efectul. Asa ca tot la prune cu lapte o sa apelez!

17+

Sunt ca un ou kinder!

Mergi la inceput

,raspunsul secretarei a fost:"avem multe gravide,va vedem destul de des,daca e ceva va sunam,dar asa...vom discuta cand veniti,nu are rost sa va panicam"

Mama de Ana si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

krissy fac amniocenteza pt ca mi-au iesti prost si DT si TT au iesit 1:150 risc la down , in plus mai am 2 sarcini pierdute si 32 de ani...

Doamne ajuta sa fie bine, iti doresc din suflet sa se incheie totul cu bine! Esti tanara si curajoasa, D-zeu o sa-ti ajute sa ai un bebe sanatos!

Lissa_ana, cand te obisnuiesti cu sistemul ti se pare normal "anormalul" asta.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 15+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput