Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

am fost la eco.

bebe e bine , era cu manuta in gura..asa ca apropo de suzeta ....decat sa il vad toata ziua cu manuta in gura mai bine ii dau suzeta :) e bine a crescut are 15 cm si 200grame

saptamna viitoare facem si amniocenteza.

17+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Felicitari, bebe grasut. Sigur o sa fie bine la amio, se vedea la eco pana acum daca era ceva.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

seara buna fetelor, acum am reusit si eu sa intru sa va citesc, a fost nebunie la munca si ma simt la fel de obosita ca intr-o zi de vineri.

felicitari pentru vestile bune de la eco ..... deja parca vine mos ene pe la gene, fug la un dus si somn .

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
21+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Fetelor, trebuie sa va arat ce cadou am primit (in avans) pentru 8 martie:
http://www.cafepress.com/+whats_kicking_maternity_tshirt,138321715
sper sa nu se considere reclama...
e tare tare haios al meu e rosu cu scris alb, dar e superb! ma pufneste rasul de fiecare data cand ma uit la el

16+

super! O sa-mi fac si eu unul gen asa cu baietel http://http://http://www.cafepress.co.uk/+batter_up_shirt,443862021 numai sa ajung sa-mi cumpar tricou

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

sunt destul de happy, TT mi-a iesit bine, riscurile sunt mici, cel de varsta este mai mare...findca si varsta este cam mare

Mi-au venit hainutele de gravi, blugii si fusta de blugi imi vin f bine, sotul a descoperit ca au niste nasturasi pe interior prin care trece un elastic si astfel se mai pot stramta/largi la burta, eu n-as fi vazut in veci.

Din pacate rochita mi-e mare, desi e L, cum stiti XL e mai mic decat L? ca eu XL imi iau tricourile.
Deci daca va intereseaza o rochita maro, din tricot cumva, e C&A, merge si la ne-gravi, ieftin nu scump ca-i luata in sezon de reduceri, ii fac o poza, maine mai pe lumina.

Maine am control la dr meu

blog

Mergi la inceput

Despre batista bebelusului: super-inventie, dar dupa un an Eva nu a mai acceptat-o, o chinuiam f tare, plangea de mai mult se umplea de muci. De frica ei a invatat sa-si sufle nasul f devreme

Despre suzete: i-am cumparat vreo 8, ortodontice-neortodontice, de silicon, de cauciuc, de toate marcile pe care le-am gasit, le scuipa cu mare gratie si se intorcea la suzeta preferata: ma-sa.Nu si-a supt nici degetul

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Babyblue, prezenta la apel!!!
Muncesc si astept sa treaca timpul, ca sa-i cunosc pe samburei.
Am facut dublu test, si a iesit ok.Triplul test, nu-l voi mai face.
Mai am o programare pe 17 martie ca sa-l intreb pe dr ce analize de sange trebuie sa mai repet, in rest...sunt bine.Nu tu greturi, nu dureri, nu contractii, sangerari nici atat, ce sa mai, sunt o norocoasa.

Referitor la intrebarea cu vopseaua, da, eu m-am vopsit cu cea fara amoniac.Chiar nu pot sta fara, deoarece mi-au iesit ghioceii in par!

P.S. sunteti cam zgarcite cu povestirile despre marea intalnire.Eram curioasa ce au zis cei de la resturant cand au vazut atatea burticoase la un loc, poze nu...
Data viitoare vin si eu, ca sa scap de curiozitate
Va pup pe toate

15+cu si

hei felicitari pentru dublu test!

la marea intalnire ne am simtit f bine,am vorbit despre tot felul de chestii,ne am masurat burticile, am trecut in revista toate simptomele, babyblicios a iesit castigatoare, ca ea le are pe toate!

timpul a trecut ff repede si a fost tare fain. ne a parut rau ca nu erati si voi!

corry, tu i ai mai simtit miscand???

_

Babyblue va pupa pe toti!!
15+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui morenna

buna burticilor,miercuri am fost la eco si surpriza m a zis ca o sa am baietel,eu imi doream f.mult o fetita,dar incerc sa ma obisnuesc u ideea si bineinteles sa caut nume de baietei acum dar in acelas timp sunt f speriata pt ca dt nu a iesit tocmai bn ,joi am facut si tt si astept cu mari emotii sa vad cum va iesi,desi regret ca le am facut pe amandoua,pt ca gandurile ma omoara ,dar sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa fie bn si sa am un copil sanatos

16+

felicitari pentru baietel. esti in odiseea baieteilor si nu ne mira ca a mai aparut inca unul!

eu zic sa stai lin cu dublu test si sper sa iti iasa bine TT!

_

15+ cu
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Si eu!
Iar am ajuns la dr, dar nu de voie, de nevoie.
Contractiile mele nedureroase, aparute acum trei zile, au devenit cam dureroase, dar rare din fericire. Asa ca pe langa nospa, papaverina, uscosin mi+a dat si jumatate de pastiluta de ginipral la 12 ore. Am luat acum sa vad cum o suport, sper sa nu ma ia inima. In rest totul bine, colul lung, inchis, tare, placenta sus, bine prinsa, bebe gras infipt cu capul in colul meu si cu un mare chef de dans si de impins din picioare. Toata ziua ii dam suturi lui mami si noaptea ca sa nu se supere cumva.

A mai luat cineva ginipral, intreb mai ales pe cele care sunt deja mamici?

Miercuri am morfo.

20+

multa sanatate mamutz!

_

15+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

am fost la eco.

bebe e bine , era cu manuta in gura..asa ca apropo de suzeta ....decat sa il vad toata ziua cu manuta in gura mai bine ii dau suzeta :) e bine a crescut are 15 cm si 200grame

saptamna viitoare facem si amniocenteza.

17+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

felicitari pt grasun!!! eu zic ca amnio va iesi f bine!

_

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

sunt destul de happy, TT mi-a iesit bine, riscurile sunt mici, cel de varsta este mai mare...findca si varsta este cam mare

Mi-au venit hainutele de gravi, blugii si fusta de blugi imi vin f bine, sotul a descoperit ca au niste nasturasi pe interior prin care trece un elastic si astfel se mai pot stramta/largi la burta, eu n-as fi vazut in veci.

Din pacate rochita mi-e mare, desi e L, cum stiti XL e mai mic decat L? ca eu XL imi iau tricourile.
Deci daca va intereseaza o rochita maro, din tricot cumva, e C&A, merge si la ne-gravi, ieftin nu scump ca-i luata in sezon de reduceri, ii fac o poza, maine mai pe lumina.

Maine am control la dr meu

blog

XL e mai mare decat L, XL vine de la extra-large, deci mai mult decat large.
Fa poza cu rochita, eu ma inscriu prima la doritoare , nu de alta dar nu mai reusesc sa ajung la magazinul de gravidutze ... e f departe de drumul meu zilnic . Daca vine ceva acasa e super
Fug si eu la baie si apoi la somnic ca-s varza
n buna

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput