Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Ma inscriu si eu pe lista plangacioaselor.
Ieri de nervi ca mi s-a blocat cheia in usa cand am vrut sa intru in casa aproape am inceput sa plang. Sunt zapacita cu totul, zau daca nu.
Spatele si pe mine ma chinuie. Incerc sa rabd cat pot. Am observat ca doare mai tare cand stau prin bucatarie la gatit sau facut curatenie. Ma mai unge sotul cu cate o crema cu ardei iute si chiar ma calmeaza.

Sunt ciudata in ultima perioada.
Cred ca si din cauza ca nu ma sustin multe persoane si nu ma cred. Nu au crezut ca simt copilul la 16 saptamani, m-au facut zapacita si aeriana ca nu stiu sa-mi calculez perioada de sarcina.
Imi curge colostru din sani, patez sutiene, maiouri si mi se zice din nou ca e prea devreme si nu am calculat bine evolutia sarcinii.
Pana si medicul de familie nu stie ce sa-mi zica.
Toti sunt "binevoitori" sau eu o iau razna din cauza hormonilor?
Doar sotul ma intelege si incearca sa ma sustina. Dar mi-a promis ca nu mai vrea o alta sarcina, daca continui asa.
Am niste sani ca niste pepeni grei si tensionati, lucru ce ma indispune. In rest sunt bine.
Am 1,5 kg in plus, lucru ce nu ii se pare mamei mele normal. Cica ar trebui sa fiu mai grea. Burtica creste totusi si bebe misca vioi.
Parca nu sunt eu, e un cosmar. Totusi sunt foarte fericita si incantata cand imi simt copilul miscand.

Ma incadrez in lista plangacioaselor? Mai e careva asa zapi ca mine?
Cred ca sunt singura.

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

La Multi Ani de Martisor !!!
Va trimit un martisor virtual !!!

15 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

Roberta, te rog editeaza-ti raspunsul, s-a latit pagina de la floricele ... pune un spatiu intre ele. Te rog.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Ups , scuze. gata , sper ca am rezolvat problema

20+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuff spune:

multumesc Ireth de incurajari..sunt mai linistita, incerc sa nu ma gandesc..de obicei gandesc pozitiv..cu greu am acceptat sa fac si morfo fetala, oricum ideea e ca oricum nu pot face nimic decat sa astept sa vad evolutia..

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

buna dimineata burtici dragi,

va doresc tuturor un inceput de primvara care sa ne aduca numai vesti bune, multa liniste in suflet si speranta .

savy felicitari pentru strumfulet
omibaba si pe mine ma doare de vreo saptamana mijlocul, undeva in dreptul rinichilor parca, ma sageata cateodata de raman intepenita pret de cateva secunde dupa care dispare durerea.

Eu toane din cauza hormonilor n-am avut inca, mai degraba ma supara inainte sindromul premenstrual dar nu e timpul pierdut , in schimb am avut din nou un incident cu preabinevoitoarea mea sefa care nu conteneste sa ma supere .

Noi sa fim sanatosi ca in rest are grija Dumnezeu de fiecare.

Pupici

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
21+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Va doresc un 1 Martie fericit si o primavara care sa vaiti bucure intregul an!
Aveti in burtici cele mai frumoase martisoare.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

omibaba .... eu sunt doar cu sotul si ma necajeste la maxim ca mai mai ai peste picior... el zice ca face asta ca sa ma mai inveseleasca, dar ma face sa plaaanng ...Sunt plina de hormoni plangaciosi

alinuff chiar m-am gandit la tine zilele astea. Eu zic ca o sa fie totul bine. Uite din cauza asta nu-mi plac mie DT, TT...pana si morfofetalele. Ca daca iti zice ceva, ce poate sa nu fie sigur, staaaaai si te stresezi pana nu mai poti.

indra ...o sa fie totul bine, sa vezi. Cum i-am zis si lui alinuff, mie nu-mi plac testele astea si nu o sa le fac niciodata...Oricum mie mi se pare cam mare diferenta intre DT si TT.

savvy...felicitari pt baietel

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 21+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Imi pare foarte rau pentru toate fetele care au rezultatele proaste la DT si TT , eu va doresc sa fiti puternice si sa nu va lasati . Eu o sa ma rog la Doamne Doamne pentru toate fetele sa avem bebei sanatosi !

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 22 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Daaa. si am venit si eu de la moasa...

I-am explicat dumneaei (o pustoaica de 20 si ceva de ani) ca nah am contractii, dureri in col, chestii d-astea serioase si imi spune ea ca e normal , creste uterul. Dá dom'le creste creste, dar nu cred ca tre sa te doara colul din cauza asta. Nu verificam si noi daca s-a scurtat? Ca n-as vrea sa ma trezesc ca imi pierd copilul din cauza asta.

si mi-a zis asa:
aici in Olanda, orice sarcina e lasata la voia "naturii" pana la 24 de saptamani cand copilul e viabil si poate trai in afara uterului. Pana atunci, Dumnezeu cu mila ca ei nu intervin.

Si i-am zis asa , bine bine, sunt multe femei care au probleme cu colul, si nu pot tine sarcina, ce faceti atunci?
Asta e...nu putem face nimic...natura

Deci sincer recomand fetelor panicoase sa nu vina in Olanda ca si-au dat foc la valiza. Sarcina doar Dumnezeu ti-o tine sanatoasa, iar ei sunt buni numai la distrus. Parerea mea.

Asa ca sunt nu numai zen..ci efectiv ma rog doar lui Dumnezeu sa aiba grija de bulina mea miscacioasa.

In alta ordine de idei, raportez una bucata bulina super miscacioasa la care nu prea a reusit sa ii prinda inimioara, doar asa o data cateva secunde ca fuge taica zici ca face curse acolo.

Indra sincer imi pare rau sa aud de asa rezultate dezastruoase. Dar cum au zis si celelalte fete, e doar un test statistic. Baafta in luarea deciziei care e cea mai buna pentru voi!

In rest toate buna si frumoase, azi stau acasa cu frumoasa mea febra... Aaa si astia in olanda dau paracetamol in caz de contracti

Felicia,de pui Gabriel (23 Mai 2008) si 17+ cu bulina
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Pentru toate fetele, care in aceasta perioada sunt mai suparate, o mare imbratisare:Ramyy, Alinuff, Indra
Indra, am o intrebare: aceasta eco morfo, ti-a facut-o vre-un doctor cunoscut? Ai incredere in el?
Daca raspunsul este nu: du-te si mai cere o parere
Daca raspunsul este da: fa direct amniocenteza pentru a nu mai pierde timp, bani...
Eu asa as proceda daca as fi in locul tau

15+cu si

Mergi la inceput